Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Prutus

Intrebare despre

Recommended Posts

Posted

am inteles ca dsr-u nu eactiv pe server 2...op asta e activa?

si alta intrebare..ce op din harmony arfi buna pentru un set refl hp?

:dontknow:

sd ratio increase 5% cea mai buna pt seturi nu cont de care..

Posted

am inteles ca dsr-u nu eactiv pe server 2...op asta e activa?

si alta intrebare..ce op din harmony arfi buna pentru un set refl hp?

:dontknow:

ai inteles bine, dsr nu se activeaza pe serverul2

Posted

damage decrease :)

dar nush dc nu e cu % aici :-? ca pe alte servere Damage Decrease 7% era godlike :)

Totusi el a mai intrebat.. dak opt din HARMoONY .. Defence Succes Rate increase ( PVP) .. se activeaza .. :blink:

Posted

el a intrebat si ce optiune este cea mai buna iar gunit a raspuns asa ca schh .

@on : eu cred ca la un set ref hp optiunea galbena cea mai buna ar fi sd increase sau dsr(care normal ca merge atata timp cat scrie PVP )

Posted

am bagat 20 harmony intr`un item...10 faild 10 mi-au dat numa mana hp auto incr si max ag #-o

pai nu e failed , depinde si de noroc. prima data iti da parca 3% :-? si depinde de + itemului ( +10..+13 ) iti creste ddc galben pana la +7%, am uitat al dracu cu ce-l ridic :| , parca cu guardian jwl

sa vedeti optiunile mov :wub:

Posted

pai nu e failed , depinde si de noroc. prima data iti da parca 3% :-? si depinde de + itemului ( +10..+13 ) iti creste ddc galben pana la +7%, am uitat al dracu cu ce-l ridic :| , parca cu guardian jwl

nu e asa,mi-a dat faild adica n-a dat nici o op galbena...ddc creste cand bagi refin stone nu cand ridici itemu,guardian+harmonybagi doarla itemele 380 pt op mov :)

Posted

se ridica cu hight refigne stone care se face din iteme exe la goblinii din aida...

on topic

la full cum am spus si in topicul trecut ai dsr full

nusht sigur,si nici ceilalti vad ca nu cunosc daca dsr de la harmony merge sau nu...

dar dd the best option la full

Posted

Ai aflat raspunsul pentru set. Iar pentru DSR nu stiu explicatia pentru care optiunea nu se activeaza vs player pe serverul 2, daca asa zic playerii, asa o fii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...