Jump to content
Herrnam

Viitorul tiganilor din Romania

Recommended Posts

Posted

daca o sa iasa vadim presedinte nu vor avea un viitor prea stralucit ,nici ei nici ungurii :D

N-o sa iasa, ca lumii ii place genul de presedinti ca Basescu, ce afirma ca 99% din populatia tarii asculta manele.

Posted

N-o sa iasa, ca lumii ii place genul de presedinti ca Basescu, ce afirma ca 99% din populatia tarii asculta manele.

:rofl2:

Mi-ar place sa iasa Vadim presedinte, ar fi haos :))

Cat despre tigani, care viitor ? :) Astora le e lene sa mearga la lucru, dar in schimb e mai bine sa intinzi mana.

Posted

Legat de ce ai zis tu cu manelele :

http://www.youtube.com/watch?v=RYgxAE8ykd4

Ascultati astea, prea tari :).

Nu toti tiganii sunt la fel, mai sunt si de aia mai destepti care nu sunt asa smecheri :) ( procent mic.. )

Ce parere are fiecare:

Ion Iliescu, la congresul PSD: “Nu trebuie să încurajăm grobianismul şi manelizarea partidului.”

Traian Băsescu, despre manele: “cred că la 99% dintre românii care nu aparţin unei etnii le plac cântecele romilor.”

Prezentul si viitorul (?) (clipuri interzise de CNA pentru conotatii fascistoide, hah):

http://www.youtube.com/watch?v=9psEHrri2SA

Posted

Tiganul se da doar la cine stie ca ii merge. Nu "tiganii" sunt problema ;). Sunt destui romani, bulgari, ucraineni, italieni, spanioli s.a.m.d. care sunt antisociali, nu doar tiganul. Ca ati gasit tiganul sa il invinuiti, asta e alta, ca (deh) estem superiori =))). Mama ei de treaba, ce face "arianismul" din om.

inca n-ai iesit din placenta sau in ce bula traiesti de esti atat de rupta de realitate? ma scuzi, dar efectiv imi provoci scarba.

Posted

doar niste fanatici religiosi corciti cu niste maimute!

Fanatici religiosi zici, ah?Ai uitat de cruciade?Cati musulmani au mierlit "credinciosii" atunci si cati albi au mierlit teroristii?Dar nu, tu vezi doar tigani, negri, galbeni, portocalii, etc.

ps:pun pariu ca n-ai batut cati tigani zici tu, nici n-ai avea timp, avand in vedere cat stai pe forum si ii injuri :-$

Posted

Fanatici religiosi zici, ah?Ai uitat de cruciade?Cati musulmani au mierlit "credinciosii" atunci si cati albi au mierlit teroristii?Dar nu, tu vezi doar tigani, negri, galbeni, portocalii, etc.

ps:pun pariu ca n-ai batut cati tigani zici tu, nici n-ai avea timp, avand in vedere cat stai pe forum si ii injuri :-$

Amice, au avut si crestinii zilele lor negre, dar musulmanii de cand exista numai in jihaduri si pus bombe o tin! Fuck off! Dar avand in vedere ca ai manelisti la avatar nu ma mir!

LE: HAHAHAHAH Hai lasa vrajeala =)) Am spus ca am batut eu tigani mai gangsta ? De obicei prind retardati cu haine largi si ii dezbrac,atata tot :(

Posted

Amice, au avut si crestinii zilele lor negre, dar musulmanii de cand exista numai in jihaduri si pus bombe o tin! Fuck off! Dar avand in vedere ca ai manelisti la avatar nu ma mir!

Pac si Biggie manelisti? :blink: tu nu esti prost, esti doar incapatanat sa perseverezi.Spor in continuare.

Un-IeJT1jTs

Uita-te de la min 4.Ti se pare a fi manelist?Defapt nu stiu de ce ma chinui cu tine :-j

@Ii dezbraci?De ce?Iti plac baietii dezbracati?Ai o problema :huh:

Posted

LE: HAHAHAHAH Hai lasa vrajeala =)) Am spus ca am batut eu tigani mai gangsta ? De obicei prind retardati cu haine largi si ii dezbrac,atata tot :(

eugen, ce faci tat te lasi dominat de manelisti ?! ia te rog sa iei masuri, ca nu se mai poate !! :)):gun:

on:oare nu e suficient ca ii avem peste tot, la televizor,radio pe strada? chiar e nevoie sa vorbim despre ei si pe acest forum ?

Posted

Pac si Biggie manelisti? :blink: tu nu esti prost, esti doar incapatanat sa perseverezi.Spor in continuare.

Un-IeJT1jTs

Uita-te de la min 4.Ti se pare a fi manelist?Defapt nu stiu de ce ma chinui cu tine :-j

@Ii dezbraci?De ce?Iti plac baietii dezbracati?Ai o problema :huh:

Da, hip hup=manele. Cum spunea phyx pe mess " Same shit different language"

-Aceelasi versuri de rahat=curve,bani furati,droguri,smecherie

-Proaste care dau din cur

-imbracainte de maimutoi

-Manelistii canta intr-o romana de toata jena iar aia intr-o semi engleza.

-mai toti au cazier si probleme cu legea: drogati gen tupac

samd

http://zzv.ro/video-23483-cocalar---made-in-SUA.html =))

Nici tu nu esti prost! :tiphat:

Posted

-imbracainte de maimutoi

Nu generaliza.In plus nici amicii tai nu cred ca au cazierul curat la cate zici tu ca fac.Pac nu era drogat, fuma doar iarba.

http://www.220.ro/xZoxB7O9vs/2pac-Keep-Ya-Head-Up

http://www.220.ro/JFAyTmMKG9/2Pac-Feat-Dav...da-S-Got-A-Baby

Hai arata-mi versurile alea de rahat.

ps:deviem de la subiect, dar poate daca intelegi versurile alea o sa vezi lucrurile altfel.

Posted

viitorul tiganului ?

cum poate sa evolueze un :

- aducator de toale la kilogram ?

- burlan-agiu sau tinichigiu de trabanturi ?

- stergator de parbrizuri ?

- traducator de covoare ?

Posted

-imbracainte de maimutoi

samd

daca hip hop = manele inseamna ca muzica populara = rock #-o

Negrii vorbesc "semi engleza" pentru ca sunt din diferite tari/regiuni ca si in romania de altfel, cei din moldova au un accent diferit, cei din ardeal iar au accent diferit, si tot asa....

Daca negrii canta manele, de ce nu canti si tu frate o manea de aia sa rupi topurile si sa traiesti restul vietii in hawaii? ca in final, omul pentru bani ar face orice

Asa ca stai in banca ta cu merlin manson al tau si lasa-l pe tupac in pace ca esti inexistent..

On: viitorul tiganilor in romania? atat timp cat sunt oameni de la care sa fure..o sa-i avem pe cap, n-am nimic cu ei atat timp cat nici ei n-au nimic cu mine.

auzi la el, hip hop = manea, faci si tu ca emo-kids'ii aia, daca nu esti emo ca ei, e clar ca esti cocalar 8-| asa si tu, daca nu ascultam rock, inseamna ca hip hopul este manea , pff..

edit: contul asta nu este al meu, daca o sa ziceti ca ma iau de muzica rock si la avatar am poza cu ac/dc..

Posted

Negrii vorbesc "semi engleza" pentru ca sunt din diferite tari/regiuni ca si in romania de altfel, cei din moldova au un accent diferit, cei din ardeal iar au accent diferit, si tot asa....

Daca negrii canta manele, de ce nu canti si tu frate o manea de aia sa rupi topurile si sa traiesti restul vietii in hawaii? ca in final, omul pentru bani ar face orice

Asa ca stai in banca ta cu merlin manson al tau si lasa-l pe tupac in pace ca esti inexistent..

On: viitorul tiganilor in romania? atat timp cat sunt oameni de la care sa fure..o sa-i avem pe cap, n-am nimic cu ei atat timp cat nici ei n-au nimic cu mine.

auzi la el, hip hop = manea, faci si tu ca emo-kids'ii aia, daca nu esti emo ca ei, e clar ca esti cocalar 8-| asa si tu, daca nu ascultam rock, inseamna ca hip hopul este manea , pff..

toti :tiphat: Cacatii aia de distrusi care canta rock si nu au nici un Dumnezeu.

Posted

Nu generaliza.In plus nici amicii tai nu cred ca au cazierul curat la cate zici tu ca fac.Pac nu era drogat, fuma doar iarba.

Te contrazici singur daca imi dai voie sa-ti spun . Pac Pac nu era drogat , fuma doar iarba? Florin Piersic nu era beat , consuma doar alcool .Ca nu era dependent , asta nu stiu si nici nu ma intereseaza ca n-am stat eu sa-i caut fiecare vena si sa vad daca e intepata , ah si starurile daca se drogheaza nu o faca in venele de la maini deci e mai greu sa descoperi astfel de lucruri insa din moment ce consuma substante halucinogene inseamna ca se droga .

Consumi tigari , fumezi , consumi droguri te droghezi , consumi alcool , bei . E simplu .

In fine , asta nu e un topic unde putem comenta gusturile in materie de muzica , ce i-am zis lui eugen pe mess era parerea mea pe care mi-o sustin si acum mai ales ca baietii aia nu prea le au cu gramatica elementara a limbii engleze . Poti sa te superi insa eugen avea dreptate .Hip hop-up si manelele sunt foarte similare , de la subiectele abordate in cantece pana la imaginea artistilor .

Foarte multa incultura si gusturi proaste , cel putin asa ii percep eu . Ca imi veti sari in cap si incepe a-mi explca despre cat de perfect este acest gen muzical si senzational , nu va deranjati au incercat multi si n-au reusit .

Viitorul tiganilor din Romania nu e sumbru . Baietii astia sunt abonati la primarie , directori de campanii umanitare de autoajutorare , muncitori la amenazari interioare si firme de transport mobila , bagaje si ce mai aveti prin curte/casa sau arheologi la siturile arheologice din diferite piete si cartiere , si sa nu uitam de faimosii vantori de comori si metale fieroase ingropate in pamant .Deci nu ai de ce sa le plangi de mila ca iti pierzi timpul .

De dus la export nu ii va deranja nimeni fiindca nu mai suntem in secolul 18 cand se mai puteau face astfel de lucruri . Poate sa fie aleasa si mama lui Vadim Tudor ca nu se va schimba nimic . Omul ala e doar un attention whore. Am mai spus asta odata . Omul cu adevarat muncitor si care vrea sa obtina ceva tace si face nu sare cu gura ca orice marlan ce nu are doua boabe cunostinte despre bunele maniere ca de papagali ca el e plina Romania .

Posted

edit: contul asta nu este al meu, daca o sa ziceti ca ma iau de muzica rock si la avatar am poza cu ac/dc..

Daca ya alll, sup samd sunt "regionalisme' englezesti esti batut in cap!

Posted

-imbracainte de maimutoi

samd

si astia canta despre curve,bani furati,droguri,smecherie! daca in opinia ta hip hop=manele

http://www.youtube.com/watch?v=hmuDO6ha0-8

Posted

si astia canta despre curve,bani furati,droguri,smecherie! daca in opinia ta hip hop=manele

http://www.youtube.com/watch?v=hmuDO6ha0-8

Sincer insa nici daca bag p*** sau alt organ in fiecare vers nu inseamna ca "fac" muzica . Iar de muzica romaneasca mi-e scarba la cum plagiaza "artistii" cantece si le doar traduc ori mai adauga cate un vers . Daca vinde nu inseamna ca e muzica buna , cel putin nu pentru mine .

Posted

Sincer insa nici daca bag p*** sau alt organ in fiecare vers nu inseamna ca "fac" muzica . Iar de muzica romaneasca mi-e scarba la cum plagiaza "artistii" cantece si le doar traduc ori mai adauga cate un vers . Daca vinde nu inseamna ca e muzica buna , cel putin nu pentru mine .

Tii se pare ca Parazitii sunt comerciali>?

Posted

Chiar si parazitii canta tot un fel de manea. Multi o sa zica ca pe ultimul lor album se leaga de popanari sau de tigani. Si ce?

Pur si simplu " curajul" lor de a se exprima asa ceva este unul comercial, de a isi vinde albumele.

Hip-hopul este o "muzica" cantată de negrii. Un fel de manea vorbita de niste ciori care au atat aur si se imbraca in alb la fel ca si ciorile noastre de aici.Proaste care dau din fund le gasiti in toate clipurile de negrii ca si la tiganii nostri.

Asa zisele versuri au acelasi teme: bani furati, masini, si asa mai departe.

Singura diferenta dintre cele doua este ca unii canta intr-o engleza aproximativă iar "minoritate de culoare " de la noi intr-o semi romana.

Guest eu-razvan
Posted

Stiti care este faza tare ?!! Ca la noi in tara avem mai putine drepturi decat minoritatile !!! Exemplu : de ce la academia de politie sunt nu stiu cate locuri rezervate pentru tigani ?????????? Cu alte cuvinte , daca primul picat (romanul picat cu nota cea mai mare )este de 10 ori mai bun decat cel mai bun tigan ( la toate probele ) , nu poate intra pentru ca tiganii au locuri rezervate . Si tot ei se plang !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...