Random Hero Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 app:stie cineva numarul aproximativ de tzigani in Romania?Conform recensamantului din 2002 erau 2,5% din populatia tarii. Sunt sigur ca acum a mai crescut procentajul, din pacate.
Herrnam Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Conform recensamantului din 2002 erau 2,5% din populatia tarii. Sunt sigur ca acum a mai crescut procentajul, din pacate.adica aproximativ vreo 500.000 de bucati -_-
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Poate ca nu esti la curent(sau nu vrei sa sti) dar America la ora actuala are un Presedinte de culoare,posibil sa avem si noi un presedinte tzigan in viitor? :-japp:stie cineva numarul aproximativ de tzigani in Romania?Prietene, ce conteaza ca un papusar negru e presedinte? Ala e pus de fason acolo..... Negrii o sa distruga AMERICA, asa cum au distrus tot ce au cladit albii europeni in Africa! Si tiganii o sa distruga tot ce au cladit romanii la fel cum musulmanii au distrus marele imperiu bizantin. Numai merge cu " Emigrez,ma doare-n fund' pentru ca oriunde au pleca dai ba de tigani,ba de musulmani,ba de negrii! Au imputit europa si o sa-si bata joc de ea,nu o sa mai ramana nimic ,doar niste fanatici religiosi corciti cu niste maimute!4 milioane de tigani in Romania!
lixandra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tiganul se da doar la cine stie ca ii merge. Nu "tiganii" sunt problema ;). Sunt destui romani, bulgari, ucraineni, italieni, spanioli s.a.m.d. care sunt antisociali, nu doar tiganul. Ca ati gasit tiganul sa il invinuiti, asta e alta, ca (deh) estem superiori ). Mama ei de treaba, ce face "arianismul" din om.
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tiganul se da doar la cine stie ca ii merge. Nu "tiganii" sunt problema ;). Sunt destui romani, bulgari, ucraineni, italieni, spanioli s.a.m.d. care sunt antisociali, nu doar tiganul. Ca ati gasit tiganul sa il invinuiti, asta e alta, ca (deh) estem superiori ). Mama ei de treaba, ce face "arianismul" din om. Da ,suntem superiori,istoria este de partea noastra! Sunt destui romani, bulgari, ucraineni, italieni, spanioli s.a.m.d. care sunt antisociali, nu doar tiganul. Vai , cata inteligenta se ascunde in spatele acestui user,chiar nu ne-am dat seama !
lixandra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Da ,suntem superiori,istoria este de partea noastra!Sunt destui romani, bulgari, ucraineni, italieni, spanioli s.a.m.d. care sunt antisociali, nu doar tiganul.Vai , cata inteligenta se ascunde in spatele acestui user,chiar nu ne-am dat seama !Ma, de ce nu blamezi bulgarul asa cum blamezi tiganul?
logs Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Vai , cata inteligenta se ascunde in spatele acestui user,chiar nu ne-am dat seama ! Eugen, NU ai nevoie de atacuri la persoana pentru a-ti sustine punctele de vedere. Te descurci si cu argumente solide... Sau nu? ...
Herrnam Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Ma, de ce nu blamezi bulgarul asa cum blamezi tiganul?Hai ca-ti spun eu de ce... fiindca bulgarul cand vine in tara nu sta cu mana intinsa si e rapanos plin de paduchi, DAR cel mai important e ca bulgarul cand se duce in Franta si fura si face prostii nu ne face pe noi de ras. Am intalnit la Paris numai CERSETORI ROMANI TIGANI din Romania si nu exagerez... cand ne auzeau ca vorbim romana se bagau in seama si imi era atat de rusine ! De aia blamam tiganii
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ma, de ce nu blamezi bulgarul asa cum blamezi tiganul? Depinde! Crimele,violurile tiganilui samd nu se compara cu crimele bulgarului. Si in plus, nu vine bulgaru la noi in tara si sa ne frece la creier cu manele,seriale tiganesti samd.Daca tot ai pomenit de "aryanism"de acord, cu o singura observatie. te®oria ca teoria, dar praftica ne omoara, ftui.poate nu ma face mai grozav sau mai valoros, dar sigur ma face DIFERIT. Adica ALTFEL. Iar pe unii chestia asta ii deranjeaza, in special pe cei care se simt SE SIMT inferiori. Iar societatea actuala ii incurajeaza. Vezi feminismul ,miscarea afroamericana sau promovarea tiganilor. Astia ma discrimineaza ca nu-mi recunosc diploma docenta de doctor in stiinte ale universului. Si nici macar nu ma lasa sa plimb vaca pe strada"Curat murdar, coane fanica.
lixandra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Depinde! Crimele,violurile tiganilui samd nu se compara cu crimele bulgarului. Si in plus, nu vine bulgaru la noi in tara si sa ne frece la creier cu manele,seriale tiganesti samd. Funny . Crimele bulgarului sunt mai misto, nu? Andreea a lui Costi cu ce te "freaca" ? Ah, stai, arata misto, deci nu e naspa. Aia poate sa te frece. Romanul nu iti da in cap desi l-ai cunoscut o viata, nu? Romanul nu te fura doar sa-i fie mai bine durandu-l in fund de cine e langa el, nu? Asa-i, doar tiganul e naspa -_-. De ce doar cersitul si violul, crima tiganului sunt de invinuit cand si romanul are bube mai mari, chiar? Inteleg ca daca e "de al tau" nu spui nimic, mai inchizi ochii, dar nici chiar ca o bovina cu ochii inchisi sa fii.
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Funny . Crimele bulgarului sunt mai misto, nu? Andreea a lui Costi cu ce te "freaca" ? Ah, stai, arata misto, deci nu e naspa. Aia poate sa te frece. Romanul nu iti da in cap desi l-ai cunoscut o viata, nu? Romanul nu te fura doar sa-i fie mai bine durandu-l in fund de cine e langa el, nu? Asa-i, doar tiganul e naspa -_-. De ce doar cersitul si violul, crima tiganului sunt de invinuit cand si romanul are bube mai mari, chiar? Inteleg ca daca e "de al tau" nu spui nimic, mai inchizi ochii, dar nici chiar ca o bovina cu ochii inchisi sa fii. Ii intreaba cineva pe tigani de unde provin banii cu care-si construiesc kitch-urile de case? Ii intreaba cineva pe tigani daca platesc vreun impozit ? Sa-i ia madona la ea acasa. O sa-i expedieze inapoi in maxim doua secunde ! V-am zis sa va lasati usile deschise , sa-i ajutati sa va care mobila pe scari , ca cine stie , face dracu vreunu hernie , si nu-i frumos . ce sa mai , romanii n-au spirit civic , tiganii , muncitori , s-au dus in spania si italia si muncesc cu carte de munca in timp ce romanii fura , violeaza si fac santaj . Pentru cei care nu si-au dat seama , ceea ce e mai sus e cu nota de ironie . Poate ca ar trebui sa invatam ceva de la ungurii din ardeal . cel putin ei au ajuns prin zona de mai mult timp decat tiganii si s-au civilizat . tiganii pot sa plece daca sunt discriminati . Preferabil italia sau spania ca acolo ii primesc cu bratele deschise . Istoria nu trebuie ignorata! Europa o sa devina o eclava odata cu inmultirea non albilor! evident tot ceea ce am scris nu este adevarat, tiganii sunt saraci si necajiti (de unde au palatele nu se spune) iar ceea ce fac fac pentru ca nu au avut alta sansa si gura lor trebuia sa manance si ea ceva? Cum spunea Adolf Hitler : "Noi facem regulile aici!" Noi ar trebui sa facem regulile la noi in tara asta tiganita de acesti colorati! Sieg Heil!
.Clark Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nu-i suport pe acesti oameni sa le zic asa. Uitati un specimen,omg.
lixandra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nu spun ca tiganul e invinuit in mod nedrept sau ca e sarac si cine stie ce alte lucruri. Doar sa mai vezi si rahatul altuia, inclusiv pe al tau. Subiectivismul e bun, dar la timpul lui, daca intelegi. Oricum, la modul in care abordezi subiecte de genul, cred ca nu mai e vorba de subiectivism deja ci pur si simplu o ura. Ok, spui o data, de doua ori ca ii urasti, dar nu faci campanie pentru ca nu e nimeni obligat sa-ti inghita actiunile de "promovare a rasei superioare". Un lucru in minus pentru democratie, libera exprimare in exces ;).
logs Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pana la urma, priviti global si nu in cazurile extreme, tiganii au o atitudine si o mentalitate cu influenta negativa ... oriunde. Pentru ca promoveaza nerespectarea legilor sau a comunitatilor in care traiesc... nu-si fac buletin, nu-si inregistreaza copiii, nu ii trimit la scoala, sustin orice forma de castig subteran, nu platesc impozite, conduita de a fura este un fapt de normalitate - practic nu au nicio intentie de a deveni cetateni. Si din pacate, tipul asta de atitudine si de mentalitate este tolerat, justificat, ba chiar admirat de unii care si i-au facut modele in viata ...
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nu spun ca tiganul e invinuit in mod nedrept sau ca e sarac si cine stie ce alte lucruri. Doar sa mai vezi si rahatul altuia, inclusiv pe al tau. Subiectivismul e bun, dar la timpul lui, daca intelegi. Oricum, la modul in care abordezi subiecte de genul, cred ca nu mai e vorba de subiectivism deja ci pur si simplu o ura. Ok, spui o data, de doua ori ca ii urasti, dar nu faci campanie pentru ca nu e nimeni obligat sa-ti inghita actiunile de "promovare a rasei superioare". Un lucru in minus pentru democratie, libera exprimare in exces ;).Lixandro, mi-am dat cu parerea despre acesti derbedei colorati intr-un topic CARE NU A FOST DESCHIS DE MINE! E ceva rau in asta?E adevarat, adevarul doare,dar pentru asta exista o gramada de baieti "partida romilor.aliata civica a romilor, campanii anti discriminare samd " gata sa-ti inchida gura. Totul depinde de tine. Daca vrei sa le papi rahatul sau sa-i scuipi in fata!Oricat de multe bombe ar pune musulmanii,indiferent de cati oameni nevinovati ar ucide in numele lui Allah,indiferent de crimele tiganilor si de rusinea pe care au provocato EI NU SUNT VINOVATI DE NIMIC!
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pana la urma, priviti global si nu in cazurile extreme, tiganii au o atitudine si o mentalitate cu influenta negativa ... oriunde. Pentru ca promoveaza nerespectarea legilor sau a comunitatilor in care traiesc... nu-si fac buletin, nu-si inregistreaza copiii, nu ii trimit la scoala, sustin orice forma de castig subteran, nu platesc impozite, conduita de a fura este un fapt de normalitate - practic nu au nicio intentie de a deveni cetateni. Si din pacate, tipul asta de atitudine si de mentalitate este tolerat, justificat, ba chiar admirat de unii care si i-au facut modele in viata ... Trebuie un efort european. Pentru ca nu numai Romania are tigani. Au si francezii si englezii, spaniolii ba chiar si suedezii sau americanii. India ar putea fi convinsa cu bani sa-si aduca poporul pierdut acasa. Ar putea avea nevoie de ei de exemplu in provincia Kashmir. Pentru a mai dilua factorul islamic. Tiganii au ajuns in Ardeal de exemplu pentru a dilua factorul romanesc, nu e asa? Tiganii gabori si-au luat numele dupa cel ce i-a adus in Ardeal ? contele ungur Bethlen Gabor. Pana atunci segregarea ca forma de autoaparare a romanilor. Biologic vorbind, amestecul cu tiganii in mai putin de 100 de ani va schimba cu totul poporul roman. Vom fi un popor ce se trage din daci, romani, celti, germanici si slavi in proportie de 50% la suta. Restul procentelor vor fi completate de tigani dar si de indienii, africanii si chinezii ce ne colonizeaza astazi.
andix3x Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Hai ca-ti spun eu de ce... fiindca bulgarul cand vine in tara nu sta cu mana intinsa si e rapanos plin de paduchi, DAR cel mai important e ca bulgarul cand se duce in Franta si fura si face prostii nu ne face pe noi de ras. Am intalnit la Paris numai CERSETORI ROMANI TIGANI din Romania si nu exagerez... cand ne auzeau ca vorbim romana se bagau in seama si imi era atat de rusine ! De aia blamam tiganii Mentalitate de roman -_- ... Bine ca te gandesti ' vai ne fac astia de rusine in Europa ' in loc sa gandesti ' vai daca nu ar fura astia POATE Romania ar fi o tara mai buna decat este acum ; Cine crezi tu ca are o parere buna despre Romania daca nici macar romanii nu au ? Si oricum , imaginea nu poate fi imbunatatita ....Pentru americani suntem ' a Southeastern Europe poor country ' , pentru Europa o tara de unde vin hoti sau forta de munca ieftina samd . Nu-i suport pe acesti oameni sa le zic asa. Uitati un specimen,omg. Deci tu urasti tigani pentru ca asculta manele ...Felicitari atunci , esti mai penibili decat aia de sus cu ' urasc tiganii ca fac Romania de ras ' .
jim123 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Este un system defect, de aceea ei prospera. Daca intr-o tara civilizata, concurenta este pe viata si pe moarte,la noi, lasa ca fac ei cate 10 de ai lor si ii trimit la cersit. daaa.. au si ei nevoile lor nu? sa profite de mila altora.. Eu deobicei nu incurajez(finantez) fumatul, cersitul s.a.m.d. stiu ca un om normal este adaptabil, cu mult sacrificiu poate sa ajunga unde vrea.Pe cine cerseste tiganul sarac... pe femeile/si oameni ca lixandra(?) care vad totul din persperctiva lor si nu pot sa vada ce nu se vede, decat sa spuna ca este discriminare dar sa inteleaga ca nici nu lupta sa fie normali desi au posibilitatea, nu potSunt oameni, au nevoile lor.. o fii o toamna interminabila pt ei si nu vor. Asa le ofera sistemul nu toti sunt perfecti. In lumea asta uni oamenii sunt grasi altii sunt slabi etcSunt si tiganii normali.. nu este unu si in fotbal? poate aici este alta problem.. Rasismul, cred ca este genetic si se infrunta intr-un felMacaci cu Cimpanzei nu se ingeleg la inceput, cu timpul totusi evolueaza btw, Rasismul. care ii baiul la faza asta? tu iti vezi de ale tale eu de ale mele... dar daca s-ar combina lixandra a noastra cu un "tigan borat", ar fi vreo suparare? ... Sa zicem ca o si cunoastem si avem o oarecare simpatie pt ea
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Este un system defect, de aceea ei prospera. Daca intr-o tara civilizata, concurenta este pe viata si pe moarte,la noi, lasa ca fac ei cate 10 de ai lor si ii trimit la cersit. daaa.. au si ei nevoile lor nu? sa profite de mila altora.. Eu deobicei nu incurajez(finantez) fumatul, cersitul s.a.m.d. stiu ca un om normal este adaptabil, cu mult sacrificiu poate sa ajunga unde vrea.Pe cine cerseste tiganul sarac... pe femeile/si oameni ca lixandra(?) care vad totul din persperctiva lor si nu pot sa vada ce nu se vede, decat sa spuna ca este discriminare dar sa inteleaga ca nici nu lupta sa fie normali desi au posibilitatea, nu potSunt oameni, au nevoile lor.. o fii o toamna interminabila pt ei si nu vor. Asa le ofera sistemul nu toti sunt perfecti. In lumea asta uni oamenii sunt grasi altii sunt slabi etcSunt si tiganii normali.. nu este unu si in fotbal? poate aici este alta problem.. Rasismul, cred ca este genetic si se infrunta intr-un felMacaci cu Cimpanzei nu se ingeleg la inceput, cu timpul totusi evolueaza btw, Rasismul. care ii baiul la faza asta? tu iti vezi de ale tale eu de ale mele... dar daca s-ar combina lixandra a noastra cu un "tigan borat", ar fi vreo suparare? ... Sa zicem ca o si cunoastem si avem o oarecare simpatie pt eaCe a rezolvat Ceausescu oferindu-le case,locuri de munca si ajutoare? Nimic! Asa ca nu te astepta la integrare din partea astora!Dar chiar daca nu ar exista aceasta stiinta a hotiei pe care tiganii o practica impotriva natiunilor gazda, TIGANII trebuie sa se intoarca in patria lor ancestrala. Asa cum tiganii au dreptul sa traiasca si romanii au dreptul sa traiasca in patria lor. Fara sa plateasca tribut tiganilor, fara affirmative action, fara “trebuie sa-i educam pe tigani”, si toate celelalte.
.Clark Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mentalitate de roman -_- ...Bine ca te gandesti ' vai ne fac astia de rusine in Europa ' in loc sa gandesti ' vai daca nu ar fura astia POATE Romania ar fi o tara mai buna decat este acum ;Cine crezi tu ca are o parere buna despre Romania daca nici macar romanii nu au ? Si oricum , imaginea nu poate fi imbunatatita ....Pentru americani suntem ' a Southeastern Europe poor country ' , pentru Europa o tara de unde vin hoti sau forta de munca ieftina samd . Deci tu urasti tigani pentru ca asculta manele ...Felicitari atunci , esti mai penibili decat aia de sus cu ' urasc tiganii ca fac Romania de ras ' .Pleaca copile,nu-i suport,mai ales cand ii vad pe strada ca se leaga de copii/batrani etc,imi vine sa imi iau o arma sa ii omor pe toti.Ca ei se cred smecheri ca au 20 de lei,se imbata si se leaga de o batrana cine is ei,niste rahitici.
jim123 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ce a rezolvat Ceausescu oferindu-le case,locuri de munca si ajutoare? Nimic! Asa ca nu te astepta la integrare din partea astora!Dar chiar daca nu ar exista aceasta stiinta a hotiei pe care tiganii o practica impotriva natiunilor gazda, TIGANII trebuie sa se intoarca in patria lor ancestrala. Asa cum tiganii au dreptul sa traiasca si romanii au dreptul sa traiasca in patria lor. Fara sa plateasca tribut tiganilor, fara affirmative action, fara “trebuie sa-i educam pe tigani”, si toate celelalte.Cu cat stau mai mult cu atat sunt mai atasati" de locul acela. cum sa le spui lor sa plece acum ca vorbesc si limba noastra, stiu si obiceiurile noastre, strazile, pietele, conducatori. Ei practic s-au integrat aici. Este vina lor ca evolueaza incet, este imaginea lor si si-o fac singuri nu suntem noi de vina. Chiar nu as stii cum i-am evidentia pe fiecare in parte. cu o analiza ADN? poate se proclama arabi. Ar fi o prostie sa li se ofere "tribut" in primul rand trebuie sa stii ca ai "cu cine" sa faci treaba.
eugen88 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cu cat stau mai mult cu atat sunt mai atasati" de locul acela. cum sa le spui lor sa plece acum ca vorbesc si limba noastra, stiu si obiceiurile noastre, strazile, pietele, conducatori. Ei practic s-au integrat aici. Este vina lor ca evolueaza incet, este imaginea lor si si-o fac singuri nu suntem noi de vina. Chiar nu as stii cum i-am evidentia pe fiecare in parte. cu o analiza ADN? poate se proclama arabi. Ar fi o prostie sa li se ofere "tribut" in primul rand trebuie sa stii ca ai "cu cine" sa faci treaba. Traditiile noastre? Pedeapsa tiganeasca este traditie romaneasca, asa-i? Fustele alrgi cu flori tot romanesti sunt? Este un genocid impotriva Romanilor! Etapele genocidului: 1. clasificarea ! tiganii intotdeauna s-au separat de romani prin obiceiurile anti sociale ? furtul, crima, cersitul, refuzul muncii, limbajul extrem de murdar, traficul de persoane, cersitul, ura manifesta impotriva romanilor (ura exprimata si prin farmece; daca unii au balade si poezii populare tiganii au farmece) 2. Simbolizarea ! ce fac politicienii tigani decat hate speech impotriva romanilor; ura pentru cultura, pentru cinste, santajul la care tiganii supun statul roman, ura si indarjirea politicienilor tigani 3. dezumanizarea ! mai dezumanizati decat sunt sclavii tiganilor nu cred ca se poate intelege; ganditi-va numai la femeile romance rapite de tigani si prostituate in toate bordelurile nenorocite din EUropa; ganditi-va la copii rapiti si mutilati expusi pe strazile Europei pentru a stoarce bani naivilor 4. Organizarea ! ce altceva sunt multe dintre firmele de paza si protectie ca cea a lui Nicki Scorpion (din spatele afacerii Niro), ce altceva sunt bandele de gangsteri tigani inarmati pana in dinti cu tot ce poate insemna arma; au capacitatea de a se revolta, fara ca politia sau armata romana sa poata face ceva. O au. Nimeni nu le poate sau nu are voie sa le stea in fata. Multi ofiteri din armata si politie sunt tigani. L-ati uitat pe acel general SPP Dumitru Iliescu? Dar pe Vasile Militaru criminalul de dupa 22 Decembrie? Dar pe gen infractor Costica Voicu? Cu ce mijloace financiare? Ori ati uitat de aurul ilegal dat tiganilor de catre BNR la ordinul gangsteresc al lui Ion Iliescu? 5. Lovitura de stat tiganeasca a avut loc. Caci nu este Ion Iliescu var bun cu regele Cioaba (cf Vladimir Alexe)? 6. Pregatirea ! datorita numarului extrem de mic tiganii au nevoie sa-si sporeasca rapid numarul; tiganizarea si metisarea fiind cele doua metode; 7. Exterminarea ! deja a inceput; alungarea romanilor; crime violuri ingrozitoare, jafuri; distrugerea sistemelor esentiale ? electricitate, transport feroviar si auto, distrugerea sistematica a conductelor de combustibil, scoli si spitale distruse prin vandalizare 8. Negarea ! evident tot ceea ce am scris nu este adevarat, tiganii sunt saraci si necajiti (de unde au palatele nu se spune) iar ceea ce fac fac pentru ca nu au avut alta sansa si gura lor trebuia sa manance si ea ceva? Este un genocid impotriva romanilor. De scazuta intensitate, este adevarat, probabil pentru a adauga crimei groaza, iar groazei sa i se adauge umilinta. Succesiunea etapelor confuza, prin suprapuneri, reluari si stergeri de urme. Cat tribut propuneti sa platim? Poate ne lasa in pace? Am terminat.M-am saturat sa repet la nesfarsit aceleasi lucruri mereu si mereu. Romania este inca un teritoriu pierdut de Europa. Si vin sa ne invete copilasi de 16 ani despre mentalitatea ramaneasca. Soryy,dar mentalitatea romaneasca este mentalitate de sclav. Sa numai sarim cu gura pe unguri ca ne extermina aia la orice ora din zi si din noaptea.Nu e prima oara cand Garda Maghiara face legea prin Ardeal de cate ori au venit .In plus,la ei in tara se lasa cu decapitari ale neonazistilor in casele tiganilor,fara mila si cu sange rece. De aceea doresc independenta ardealului de restul tarii. Noi cu ungurii iar sudistii cu tiganii +tybork
Guest eu-razvan Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 partea proasta este ca nu prea vad cum sa mai scapam de ei !!! se intind peste tot si se inmultesc precum cancerul !!! noi platim acum pentru ce au facut generatiile trecute : au adus pe continent niste maimute bune doar de munca iar niste tampiti le-au dat drepturi .
Georgică Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 eu as daca cate un milion (lei vechi) pt fiecare tigan in parte ca sa fie omorat