Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FuLg3r3k

Intrebare , intrebatoare

Recommended Posts

Posted

E activ sau nu e activ DSR pe versiunea asta ?

uni zic ca da , alti ca nu .

nu ma pricep la vers asta .. si m-am decis sa intreb

e activ doar vs mobs, la pvp nu e activ

Posted

Deci pana la urma cum e?

DSR e activ vs mobs pe ambele servere? Sau doar pe server 1? Iar vs player nu e activ? Detaliati putin sa pot nota in FAQ.

Posted

Din cate am inteles

Dsr Activ pe svr 1 Si inactiv pe Svr 2 . adica Crywolf/CS Poti sa bagi din Joh optiunea de Dsr . dar din cate am vazut e Dsr +10 . nu dsr 10% deci ..

Posted

da . pe Svr 1 am testat eu daca e activ .. si merge . dar pe sv2 nu am testat dar din auzite .. am inteles ca asa e inactiv.

deci :

Dsr Activ Svr 1 /Inactiv svr 2 (CS/Crywolf )

Posted

Pe server 1 merge si contra mobi si contra playeri ( testat ), iar pe server 2 momentan stiu ca merge contra mobi, nu l-am testat inca pentru playeri. O sa revin cu detalii cat de curand.

Posted

Eu nu mai inteleg nimic, unii spun ca merge si vs player, alti spun ca nu merge deloc vs player, unii spun ca merge doar pe primul server si pe-al doilea nu, s.a.m.d. Hotarati-va odata... :/

Posted

Eu nu mai inteleg nimic, unii spun ca merge si vs player, alti spun ca nu merge deloc vs player, unii spun ca merge doar pe primul server si pe-al doilea nu, s.a.m.d. Hotarati-va odata... :/

Merge la PVP Pe svr 1 .

Nu merge la PVP pe SVR 2 ( Crywolf/CS )

La mobi merge si pe Svr1 Si pe Svr 2

Posted

Ok, de acord si altii? Daca pun asta in FAQ si vine vreunu sa zica "PFFFFFF BA, CE-ATI SCRIS BA PORCARIILE ALEAAAA?", pe voi va dau exemplu. <_<

Deci pana la urma singura data cand nu merge DSR e la PVP pe serverul 2.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...