Jump to content
mitza4fun

5 oameni pe care ii apreciezi

Recommended Posts

Posted

ca sa fie topicu mai interesant de ce nu spuneti si motivu pentru care ii apreciati asa de mult ? eu unul nu prea am citit despre ce s-a intamplat in trecut , nu ma fascineaza. Topicu asta mi-a starnit interesu putinel si sunt curios care este motivul aprecierii dvs :D

@doar familia mi-o apreciez , atat.

Posted

ca sa fie topicu mai interesant de ce nu spuneti si motivu pentru care ii apreciati asa de mult ? eu unul nu prea am citit despre ce s-a intamplat in trecut , nu ma fascineaza. Topicu asta mi-a starnit interesu putinel si sunt curios care este motivul aprecierii dvs :D

@doar familia mi-o apreciez , atat.

Exact, ce-ar fi sa spuneti si de ce ii apreciati, sa nu mai vina toti desteptii care au citit o poezie de eminescu si acum ii apreciaza operele (nu fac referire la nimeni)

Caragiale: ii apreciez operele pt ca sunt amuzante dar nu sunt asa simple precum par. ii apreciez umorul si puterea de a descrie un mediu politic nemuritor printr-o singura opera "o scrisoare pierduta" (caracterizarea perfecta, si nemuritoare, a politicii din romania). cel mai mult mi-ar place sa beau o cafea si sa fumez o tigara in timp ce stau de vorba cu el intr-o cafenea a anilor lui.

restul ar fi cam asa: carlos santana (cel mai bun chitarist de pe planeta, chitara lui emana pasiune si suflet), david draiman (de la disturbed, imi place vocea lui, cum canta, ce canta si cum se comporta. e deschis la minte si nu e dobitoc ca majoritatea celor care canta rock), adele (cantareata, voce incredibila...cam atat :D), si inca o persoana pe care nu o stie nimeni de aici :D

Guest danielsexi
Posted

1. mihai

2. mihai

3. mihai

4. mihai

5. mihai

De ce ? Pentru ca il iubesc

Guest KarameL
Posted

1. dani

2. dani

3. dani

4. dani

5. dani

De ce?Fiindca il ador :).

Posted

Pe primul loc: C?INELE, pe care l-am botezat Snoop. ^_^

Pe al doilea loc: Prietena mea. :wub:

Pe al treilea loc: Mama.

Pe al patrulea loc: Tata.

Pe al cincelea loc: Iepurele de la ţară.

etc.

Posted

Oameni pe care ii apreciez: parintii + 2-3 apropiati.

Personalitati pe care le admir:

1. Vlad Tepes

2. Corneliu Zelea Codreanu

3. Ion Antonescu

4. Mihai Eminescu

5. James Hetfield. :lol:

Guest SherkaN
Posted

Murphy - Ala cu legile nu actoru'

Sir Isaac Newton , implicit Einstein - ne-au ajutat sa mai intelegem si noi cate ceva, sa nu trecem prin universu` asta ca rata prin balta

Charles Darwin - buna teoria.

Ioana D'Arc

Alexandru cel Mare

Si ar mai fi imparatu` Qin ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...