mitza4fun Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Eu ii apreciez pe urmatorii : -Florin Piersic -Eddie Murphy -Gheorge Visu -Arnold Schwarzenegger -Marian DrăgulescuCam astia deocamdata..altii nu imi vin in minte pe moment . Sa vad pe cine apreciati voi .
Ioana Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nu apreciez pe nimeni de pe la TV etc etc..in schimb imi apreciez familia,prietenii si cam atat :)
Guest LoLz0o0r Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nu apreciez nicio vedeta TV decat familia si prietenii.Familia pe primu loc.
luk Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 (edited) Pe mine , familia , prietenii si cam atat FORCE EDIT : andix , andix , andix , andix , andix ,andix Edited February 24, 2010 by lukl
celmaislabaN Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 5 oameni? Ma apreciez pe mine, si-atat. Oamenii pur si simplu nu merita apreciati.
marius_truckerfan Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 1: Pe mine2: Mama3: Prietena mea4: Prietenii mei5: Vecinu de sub mine :lol:.
eugen88 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ion AntonescuAdolf HitlerErwin Rommelsergiu nicolaescuHugo Chavez pentru simplul fapt ca are sange-n CO........................................
Lucian Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ce...sa apreciez? pe nimeni. absolut nimeni! familia nu o apreciez, o iubesc neconditionat. sa ajunga cineva sa fie apreciat de mine...munca titanica. sunt GREU de multumit
Lemonade Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 In general apreciez oamenii care au originalitate, care nu mint si nu insala. Dintre cei cunoscuti, imi admir bunica, pentru tot ce a realizat in viata si pentru felul in care si-o traieste, iar ca personalitati celebre, nu cred ca pot sa enumar 5, acum imi vine in minte doar Cleopatra -> smart&gorgeous :wub:
mitza4fun Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 E normal sa iti respecti familia..sa o apreciezi . Cred ca fiecare dintre noi face asta !
Lancelot Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nu apreciez topicul astaMoved la comunitate
c3nz0r Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Winston ChurchillTheodore RooseveltStefan cel MarePapa Ioan Paul al II-leaSigmund FreudAr mai fi cativa dar acestia merita primele 5 locuri.Eugen88, nu stiu cum naiba i poti include pe Hitler si Rommel in acelasi top.Rommel are ce cauta acolo dar nenorocitul ala de Hitler nu.Oricum i-ai clasa sunt 2 persoane diferite.
Razvan Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 DecebalIon AntonescuHoria MacellariuA.I. CuzaHoria Agaricibonus (nu se poate sa nu-i pun):"Bazu" - Constantin Cantacuzino"Alecu" - Alexandru SerbanescuStefan cel MareCamil PetrescuErwin Rommel
Shadow * ClimaCool Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Fara sa scriu chestii ca ma apreciez pe mine si familia si nu stiu pe cine, astea is bullshit, singurul om cunoscut pe care il apreciez este Jackie Chan pentru faptul ca isi face singur trucurile fara ajutorul cascadorilor. Mai e acolo si Nostradamus.E de apreciat si Gigi Becali, cel mai infect si prost om, spurcaciune de urmas de maimutza ce ii, totusi tot timpul face sa fie in mijlocul atentiei din cauza panaramelor de mass medisti. E si asta un lucru de apreciat, or NOT.
i sin Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 1. Clint EastWood 2. Bud Spencer3. Terence Hill4. Denzel Washington5. Morgan Freeman
Random Hero Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 In afara de familie, pe care toti (bine, poate majoritatea) o apreciaza, ii apreciez pe Ion Antonescu si pe Stephen Hawking. :)
RAPTURE- Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Huh?!"5 oameni pe care ii apreciezi"?! ---- poate verbul "a admira" era mai potrivit ...Asa, singurele persoane pe care le pot aprecia sunt cele care au facut odata ceva pt mine. Poate nici astea ... cuvantul "a aprecia" - este prea mare pt favorile/faptele bune de care am avut parte.
gimy100 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ceausescu Iliescu Constantinescu Basescu Antonescu
andrei22 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ion AntonescuAdolf HitlerErwin Rommelsergiu nicolaescuHugo Chavez pentru simplul fapt ca are sange-n CO........................................pe antonescu .. mai intelegpe rommel .. ca era un bun strateg..... dar pe hitler ma? un frustrat megaloman ? asta ca sa omit faptul ca a kilarit 8 mill de evrei. ... vrei sa impresionezi? cu numele astea?cat despre nicolaescu.. a facut filme numai el in timp de comunism , fiind favorizat. filme bune de altfel, dar , daca casca matalutza ochii vedea ca`s `date` dupa timpuri.. cam pupa in fund comunistii ca sa-l lase sa-si faca filmele . si .. cum toti o stim.. barbatii adevarati nu fac compromisuri. (tu nu esti unul)hugo chavez.... tipule, tu chiar vrei sa dovedesti ce , cu numele astea? .. daca erai pe vremea lui hitler zaceai printr-un cuptor la cum arati , ne arianule.
eugen88 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Winston ChurchillTheodore RooseveltStefan cel MarePapa Ioan Paul al II-leaSigmund FreudAr mai fi cativa dar acestia merita primele 5 locuri.Eugen88, nu stiu cum naiba i poti include pe Hitler si Rommel in acelasi top.Rommel are ce cauta acolo dar nenorocitul ala de Hitler nu.Oricum i-ai clasa sunt 2 persoane diferite. Nici eu nu stiu cum ii poti include pe fraierii aia de Churchil si Roosevelt in acelasi top cu stefan cel mare.urmeaza un nou clasament: :D-Mihai Viteazu- corneliu zelea codreanu-Cuza-Ferdinand 1-Mussolinipe antonescu .. mai intelegpe rommel .. ca era un bun strateg..... dar pe hitler ma? un frustrat megaloman ? asta ca sa omit faptul ca a kilarit 8 mill de evrei. ... vrei sa impresionezi? cu numele astea?cat despre nicolaescu.. a facut filme numai el in timp de comunism , fiind favorizat. filme bune de altfel, dar , daca casca matalutza ochii vedea ca`s `date` dupa timpuri.. cam pupa in fund comunistii ca sa-l lase sa-si faca filmele . si .. cum toti o stim.. barbatii adevarati nu fac compromisuri. (tu nu esti unul)hugo chavez.... tipule, tu chiar vrei sa dovedesti ce , cu numele astea? .. daca erai pe vremea lui hitler zaceai printr-un cuptor la cum arati , ne arianule.Iesi afara!
Dirlewanger Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 pe antonescu .. mai inteleg pe rommel .. ca era un bun strateg..... dar pe hitler ma? un frustrat megaloman ? asta ca sa omit faptul ca a kilarit 8 mill de evrei. ... vrei sa impresionezi? cu numele astea? cat despre nicolaescu.. a facut filme numai el in timp de comunism , fiind favorizat. filme bune de altfel, dar , daca casca matalutza ochii vedea ca`s `date` dupa timpuri.. cam pupa in fund comunistii ca sa-l lase sa-si faca filmele . si .. cum toti o stim.. barbatii adevarati nu fac compromisuri. (tu nu esti unul) hugo chavez.... tipule, tu chiar vrei sa dovedesti ce , cu numele astea? .. daca erai pe vremea lui hitler zaceai printr-un cuptor la cum arati , ne arianule. Ma parca erau 6,acum 8 Vezi ca am mai discutat despre subiectul HITLER si povestile cu arieni ) Hai drum bun! Poate mai scrii ce ai visat azi noapte sau ce au visat altii! - Tudor Vladimirescu - Stefan cel Mare -Tot partidul nazist german :D -Mihai Viteazul - Codreanu -Ion Antonescu -Horia Sima
Guest NightWishMaster Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 - Bill Gates - Marius Lăcătuş- Gheorghe Dinică- Al Pacino- Papa Ioan Paul al II-leaOridinea e pur intâmplătoare.
vudu Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 si pe jiji nimeni ?ps:eu apreciez pe muica si pe taica,de restu mdp