Jump to content
Guest LoLz0o0r

Românul Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume

Recommended Posts

Posted

Parinti inconstienti ...

La varsta de 5 ani sa ridice greutati mi se pare o prostie. O sa ii opreasca cresterea si o sa ii distruga coloana vertebrala ...

'cel mai tare copil din lume' e doar un copil maltratat de tatal sau pentru a scoate bani de pe spatele sau

Maltratat ? :blink: Te'ai gandit macar la ce scri inainte sa faci postul asta ?

Posted

Maltratat ? :blink: Te'ai gandit macar la ce scri inainte sa faci postul asta ?

Maltratat nu este tocmai cel mai potrivit cuvant pentru ceea ce se intampla cu el,dar nici departe nu este...

Posted

Mama, ce muschi are copilu'. Oricum, daca a inceput la varsta asta, o sa arate bine fizic, dar o sa fie metru umblator (sper ca stiti la ce ma refer, pitic). Si la varsta mea (15) e cam riscant sa te apuci de sala, poti ramane la inaltimea initiala.

Posted

se vede ca multi dintre voi nu ati prea calcat pe la sala cum e lexboy,daca mie la 16 ani mi-a spus antrenoru sa nu ridic multe greutati ca imi distrug coloana la varsta mea si ala la cati ani o avea o sa ajunga un cocosat daca continua :D

Guest relife
Posted

mi se pare exagerat sa iti pui copilul sa se antreneze de la varsta asta, in fine fiecare face ce vrea .

Posted

aveti dreptate , mai bine il invata sa stea in fata calculatorului non stop cu sticla de cola in brate si cand creste sa ajunga un obez .Performanta cere multe sacrificii , sunt gimnasti care la varsta lui aveau viata mult mai grea insa au cules roadele mai tarziu ; din pacate in viata totul e legat de compromisuri , noi(parintii nostri ) am preferat sa ne traim copilaria dupa posibilitati , insa altii o cedeaza in schimbul performantei . Noi ne alegem cu copilaria ei se aleg cu medalii/faima , fiecare cum a vrut.

+1 :) mai bine tragi de mic si la 20 de ani duci o viata frumoasa plina de bani si faima ...

Posted

Intradevar,pustiul este ambitios,dar cred ca pentru un copil de varsta lui nu sunt tocmai bine de facut lucrurile astea..Acum copiii se distreaza si se joaca,nu stau sa faca gimnastica ...oricum bravo lui,desi cred ca taicaso are o mare contributie in asta..

Posted

Baiatul e prea dezvoltat pentru varsta lui.Daca o sa continue asa o sa isi strice viata..Ganditi`va ca la 14 ani o sa fie "superman" :)).Daca ar face numai gimnastica asta da,dar sa nu lucreze prea mult la fizicul sau...

Posted

Baiatul e prea dezvoltat pentru varsta lui.Daca o sa continue asa o sa isi strice viata..Ganditi`va ca la 14 ani o sa fie "superman" :)).Daca ar face numai gimnastica asta da,dar sa nu lucreze prea mult la fizicul sau...

superman cu cocoasa rupta sau ce?

Posted

Mama, ce muschi are copilu'. Oricum, daca a inceput la varsta asta, o sa arate bine fizic, dar o sa fie metru umblator (sper ca stiti la ce ma refer, pitic). Si la varsta mea (15) e cam riscant sa te apuci de sala, poti ramane la inaltimea initiala.

Sincer eu am facut sala de la 13 ani si am mai crescut cativa centimetri buni ( vreo 5 ) ..bine nu am facut cu greutati foarte mare ;))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...