W4rl0rd Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 cum n-am mai scris nimic pe-aici vin si eu cu o intrebare oarecum logik zik eu.. asa de curiozitate.sa spunem ca raman fara baterie la tastatura si vine razia (nasol moment)1. daca ma misc pe spot pe-acolo de nebun scap de d/c?2.dak dau move in alta harta si revin scap de d/c?2. tastatura aia care se activeaza din cmd se poate folosi si in mu? sa scriu cu mouseu?ps: in cazul in care nu e nimeni sa confirme situatia meaps2:sry dak ofensez pe cineva dar chiar sunt curios ps3:am tastatura wireless si de-aia intrebps4:in cazul in care n-am baterii de rezerva sau tastatura cu cablu (pt cei ce vor intreba)care au de gand sa raspunda serios ms admini/playeri, care nu .. imi pare rau pt voi k nu aveti ce face.ms anticipat sau get a life anticipat!
LiNU Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 1 - Nu stiu, depinde de GM2 - Daca nu mai esti acolo pe spot nu te mai poate intreba de AFK3 - OnScreenKeybord ( osk.exe ) functioneaza perfect si un MU :beer:
W4rl0rd Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 uite raspunsul pe care-l asteptam :)cred k se si poate inchide dak nu are vreoun admin ceva de adaugat.ms :)