Tybork Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 @ interesanta stirea .. chiar ar fi frumos sa fie numai dastea , nu dalea cu violuri omoruri si etc .. sa fie si chestii frumoase :) Calitatea stirilor si a informatilor intr-o masura mare, depinde doar de voi, cei care activati zilnic in aceasta sectiune.
marius_truckerfan Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Faza cu clipitu la fete, e adevarata 100%. Plus multe altele de acolo, sunt chiar misto. Frumos articol Tybork, daca mai gasesti, te rog sa le postezi, merci :tiphat:
zakkky Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Stau si citesc ,inca nu-mi vine sa cred .. mai ales faza cu testiculele unui barbat mi-a placut .
Guest spanky Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [*]Testiculele unui barbat produc 10 milioane de spermatozoizi in fiecare zi - suficent cat acesta sa poata repopula planeta in doar sase luni. men power :lol: This should be: http://en.wikipedia.org/wiki/Tar valeu , cand te gandesti ca multi fumeaza peste un pachet pe zi , ce baga in ei cateva din ele le stiam :)
NukeR_MaN Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 "In timpul unei vieti, un om poate produce pana la 24.000 de litri de saliva, suficient cat pentru a umple doua piscine olimpice." imaginati-va cum ar fii sa inotati prin saliva=))...bine,nu-mi sariti in cap! stiu k nu exista piscine umplute cu saliva:P...dar cand am citit m-am cam gandit la asta=)) :nanana:
-GUNIT- Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 interesant :D mai multe articole de genul asta pls :P