K1dduletz Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 "Proiect ambitios" lansat de un profesor de biologie din Brazilia: acesta le cerea elevilor sai sa se masturbeze la ora de dragul descoperirilor stiintifice. Profesorul le-a cerut la trei elevi sa se masturbeze pentru a oferi mostre de sperma ce urmau a fi studiate de catre intreaga clasa la microscop. Unul dintre elevi le-a povestit parintilor despre "incidentul" de la scoala, care, socati de cele auzite, au mers imediat la politie. Reprezentantii politiei au declarat: "Suntem terifiati de cele intamplate. Mi se pare revoltator ce s-a intamplat! Sper sa fie luate sanctiuni drastice!" Directorul scolii din Campo Grande, Rio de Janeiro a declarat ca profesorul dornic de senzatii tari la ore va fi demis. Sursa: Pro TV
dragoshevil Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ooda ...hai ca asta e buna.Totusi profesorul le-a cerut asta pentru stiinta :> Trebuia sa propuna o lectie de sexologie si de donare de material.
vvoip Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Viitori urmasi jertfiti pe altarul stiintei...
The Wizard Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ala s-a dus si a spus parintilor pentru ca nu a avut "ajutor" la actiune :)totusi prof dus cu capul. (probabil ghei)
Random Hero Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Am mai auzit eu de aplicatii practice, dar nici chiar asa <_<
Guest LoLz0o0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Va dati seama cat de neplacut era pe fete? PS:NU pentru toate,unele poate i`au ajutat pe baietii aia mai stiti..
Alecswtzu Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 oo da iti dai seama de truu a fost nu stiu ce credeti voi dar eu cred ca la fete le'au placut, asta in caz ca aveau fete.
Just_Let_Me_Go Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pe fete nu le-a pus sa se masturbeze? :lol: chiar mi-ar fii placut mai bine decat sa vad o droaie de handralai cum si-o tin in mana si o freaca de zor #diliu prof :duh: cum spunea cineva de pe aici , probabil gay .
Guest Wandering Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 (edited) gaySpam again.Suspend 3 zile! Edited February 22, 2010 by Tybork
Axxell Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Oare ce au zis fetele din clasa ? foarte tare ...
Luci Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mare lucru la noi in oras l-au exmatriculat pe unu ca " o facea" in timpul orei , un batran a venit in organul gol intr-un liceu .. etc etc Romania > Brazilia
K1dduletz Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Deviati, nu conteaza ce au zis fetele, vorbim despre un profesor obsedat care pretinde ca ar fi pus pe elevi sa se masturbeze strict pentru un proiect stiintific... nu despre ce au zis fetele
Ioana Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 :duh: e dus omu'cred ca le zicea ceva in genu' "hai copii facem o laba in folosu' stiintei!"
Bobby Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Daca profesorul a fost prost,elevi care l-au ascultat au fost si mai prosti #-o
GaBytZu97 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Si...credeti ca elevii nu ar fi putut sa refuze?Pur si simplu, refuzau, luau nota mica, se duceau acasa, faceau reclamatie si nota mica se stergea....ce e asa de complicat.Da elevii nu...ei batman batman sa le vada fetele scobitoarea
- The Doctor - Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Si...credeti ca elevii nu ar fi putut sa refuze? Pur si simplu, refuzau, luau nota mica, se duceau acasa, faceau reclamatie si nota mica se stergea....ce e asa de complicat. Da elevii nu...ei batman batman sa le vada fetele scobitoarea Daca aia au scobitoare, tu ce ai? Bat de chibrit? ) ON: poate era putin cam beat acel profesor, a profitat de faptul ca preda biologie si si-a facut de cap prin clasa )
stayalive Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cred ca a fost o lectie noua la biologie Macar profesorul a aratat cum se face? :rofl1:
Arwenca Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 bine ca nu i-a pus sa se arunce intr-o fantana
Guest MaGic_MaStEr Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Doamne ce oameni,vai si amar ...
TwentySix Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 hahah ce am ras , doamneee ce tampiti ma frate, mai ales profesoru ala...pei si elevii cum sa refuze ??
Leonex Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 (edited) :ceuameni: Warn Up!Astfel de posturi nu sunt permise, citeste regulamentul! Edited February 23, 2010 by Tybork
Cristi-MG- Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 )))) ma intreb ce or fi zis fetele care au analizat mostrele de sperma ) vai ce dur :(
logs Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 :) sa zicem ca profesorul 'revolutionar' a dat noi sensuri cuvintelor 'Fa-ti temele' sau 'lucrari practice' . Now... seriously, in multe tari orele de biologie/educatie sexuala/educatie pentru sanatate sunt mult mai deschise in materie de abordare a subiectelor considerate delicate (masturbare, sperma, organe sexuale, etc.). Ceea ce a facut profesorul este imoral din punct de vedere a situatiei in care au fost pusi elevii respectivi. Imaginati-va si situatia in care profesorul ar fi furnizat chiar el sperma respectiva? :blink: In genere, produsele de studiat la microscop (in cazul de fata sperma) sunt aduse de la laboratoarele fermelor care au protocoale de studiu cu scolile. Stiu cateva tari europene in care se procedeaza asa. Brazilia (ca si Romania) probabil ca nu are un asemenea sistem, asa ca teacherul respectiv s-a descurcat si el cum a putut . Bineinteles, o solutie rezonabila ar fi fost sa foloseasca un film/video in care sa le explice tot ce avea de explicat ...