Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

King90

Recuperare date cont

Recommended Posts

Posted

Deci problema mea e urmatoarea...

nu mai stiu mailu pe care am facut cont

nici intrebarea si raspuns

exista vreo posibilitate sa aflu mailu sa`mi schimb si eu pass..? sau o sa raman mereu asa ... golit de altii care au parola

Posted

nu te au golit inca ?

cum nu stii mailu ? pai ce iti faci 100 de conturi ? daca nu stii mailu de la contu principal de la celelalte ce faci ? nu cred ca are cum sa te ajute un admin avand in vedere ca tu stii doar parola si contu...multi dau conturile intre ei dar numai cel care a facut contul stie mailu , intrebarea si raspunsu

Posted

Deci problema mea e urmatoarea...

nu mai stiu mailu pe care am facut cont

nici intrebarea si raspuns

exista vreo posibilitate sa aflu mailu sa`mi schimb si eu pass..? sau o sa raman mereu asa ... golit de altii care au parola

dai pm lui oddyzeus si explicai mai exact problema ta. poate ai vreo sansa si te ajuta.

PS: si mie mia fost furat mailul, si nu mai stiam exact raspunsul la intrebare, dar la mine a fost acelasi ip (cand am creeat contul si cand iam trimis pm lu ody)... dar intrun final am reusit sa imi recuperez mailul si am schimbat.

PPS: daca esti real, trimitei pm cu date cum ar fii data cam cand a fost creeat contul, ce caractere mai ai pe el, ce rase sunt... etc etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...