Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest medvin

eroare 1

Recommended Posts

Posted

Am si eu urmatoarea problema:

Cand vreau sa ies din Lorencia si sa merg in Crywolf iau DC si imi apare eroare 1. Adica la intrarea in Valey of... iau DC cu mesajul eroare 1. Cand incerc sa ma reconectez ma da tot acolo, la intrare. Repet de 5-10 ori pana reusesc sa intru in Valey of ..... Aici patesc acelasi lucru cand vreau sa intru in CryWolf. Dar dupa 5-10 incercari reusesc. Aproximativ 20 min ca sa intru in CryWolf.

Aceeasi problema apare si cand vreau sa ies din CryWolf. Norocul meu aici este ca am parte doar de o singura parte de repetari de conectari. Adica doar de 5-10 ori incerc, si in cele din urma reusesc sa ies intr-alta harta de pe server.

Ma poate ajuta cineva?

Va multumesc.

Eroare 1

http://www.imagebam.com/image/44df3668883338

Posted

Reia clientul, probabil ai probleme cu serverele, nu treci dintr-unul intr-altu in mod normal cum ar trebui.

Doar ce am copiat clientul. Aceeasi problema. Tin sa mentionez ca am rulat de pe trei calculatoare diferite si intampin aceeasi problema. Toate cele trei calculatoare le-am folosit de acasa, adica am folosit aceeasi conexiune, ClickNet. Am rulat jocul si de la serviciu unde folosesc conexiune Orange. Primele zile nu am avut probleme dar pe urma la perioada aleatoare am intampinat aceeasi problema.

Problema am inceput sa o am de cand au inceput probleme intre retaua RDS si ClickNet. Ma refer la problema cu lagul, intre orele 14:00 si 22:00. Lagul a disparut se pare dar eroarea nu. O sa ma chinui asa.

Va multumesc, totusi pentru ajutor.

Posted

A mai avut cineva problema asta, o sa caut topicul cand revin acasa, desi din cate imi aduc aminte nu s-a gasit rezolvare.

Rog un admin sa ma scoata din CryWolf. Ma chinui de mai mult e jumate de ora sa ies.

Guest medvin
Posted

Mai persista problema?

Din pacate da. Dar am observat ca trebuie sa ies din CryWolf pe jos pana in Valley of Loren. Iar de acolo cu disconect. In fine nu ma mai deranjeaza chiar asa de mult. Intru acolo cand ma apuc de strans si ies dupa cateva zile. O sa ma chinui asa. Puteti sa inchideti topicul. Iti multumesc pentru preocupare. O zi buna.

Guest medvin
Posted

Folosesti cumva clicker GUI?

DA. MuAutoClicker(Elite).

Am probat acum fara el. MERGE PERFECT FARA.

Nu as fi crezut.

Mersi mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...