Rubik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 salut. sunt curios. ca sa dau dmg mai mare sa ma bazez pe buffurile mele (care sunt enervant de scurte) sau sa bag agility si str? si str mareste dmg pt elf?
Just_Let_Me_Go Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 salut. sunt curios. ca sa dau dmg mai mare sa ma bazez pe buffurile mele (care sunt enervant de scurte) sau sa bag agility si str? si str mareste dmg pt elf?Nu iti trebuie str pentru dmg la elf , agi pentru dmg si ene pentru buff :) cea mai buna idee este sa urmaresti elfele din status si sa vezi cum au punctele distribuite .
Rubik Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 aproape nu ai zis nimic.deci daca bag numai agi creste si dmg implicit?
Just_Let_Me_Go Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 aproape nu ai zis nimic.deci daca bag numai agi creste si dmg implicit?Reformulez :) Pentru damage nu te va ajuta strenght ci agility , da , daca bagi agility iti va creste damage-ul , daca vrei sa iti faci buff-ul mai puternic bagi energy , acum ai inteles? :D
Rubik Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 ok mc... am sa ma tin pe agi... e enervant sa dau autobuff din minut in minut.
Just_Let_Me_Go Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ok mc... am sa ma tin pe agi... e enervant sa dau autobuff din minut in minut.Ok , npc :D .