Ezekiel Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Deci, eu am avut niste probleme inainte cu MU ca defiecare data trebuia sa copiez patch, dar acum nici asta nu mai merge.Daca dau start nu apare nimic si inca o chestie ciudata e ca daca vreau sa intru in "main" scrie :"Data\Local\Mix.bmd - File not exist".O rezolvare...?
Ezekiel Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Deci, eu am avut niste probleme inainte cu MU ca defiecare data trebuia sa copiez patch, dar acum nici asta nu mai merge.Daca dau start nu apare nimic si inca o chestie ciudata e ca daca vreau sa intru in "main" scrie :"Data\Local\Mix.bmd - File not exist".O rezolvare...?Se pare ca nu zice nimeni nimic, oricum am rezolvat...Done..# Nu merge edit..
DenY Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 daca nu stii unde sa postezi, normal ca nu-ti va raspunde. trebuia la aspecte tehnice.
bunny Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nu inteleg de ce intrati in main cand vecinul sau start2.exe asteapta cu nerabdare sa fie apasat. o_O