Jump to content
logs

Cei care mergem unul langa altul pe strada

Recommended Posts

Posted

Un maidanez merita mai multa atentie de cat un tigan! PUNCT!

"The more i know people, the more i like dogs" - Vladimir Putin

ideea e ca fiecare se confrunta cu cine il incomodeaza cel mai mult. fie ca te incomodeaza un maidanez, un tigan sau un mahar.

pe maidanezi, daca e unu mai deosebit, poate-l mangai pe cap. la cersetori nu le dau bani, le dau tigari daca imi cer. de ce nu ? de parca la sfarsitul zilei ii asteapta ceva mai bun.

Posted

Nu trebuie ingrijiti niciunii.

Cainii vagabonzi trebuie dusi undeva in creieru muntilor sa traiasca in natura asa cum ar trebui sa traiasca un animal.

Cersetorii.. nu stiu ce solutie ar exista. Acei oameni nu sunt saraci, sunt oameni fara optiuni. Vietile lor sunt cumparate si sunt obligati sa cerseasca. Ei nu tin nici 10% din ce "castiga". Chestia cu a nu mai da bani la cersetori e o metoda buna. E acelasi lucru cu a nu mai da atentie cocalarilor si pitipoancelor cu jumatate de neuron (vezi la Poze cu tine); nu le mai dai bani / atentie, nu mai au niciun motiv sa faca ceea ce fac. Daca oamenii nu mai dau bani cersetorilor, nici ei nu vor mai fi obligati de cei care i-au cumparat sa faca asta pentru ca nu are rost.

b-(

Asta spune totul . Cea mai mare dreptate . :crazy:

Posted

http://img175.imageshack.us/i/ninjakilledmz1.jpg/

daca vedeti asa un om neajutorat chiar nu il sprijiniti cu nimic ? chiar asa de nepasatori sunteti ? :)) DA ... daca ajuti astfel de specimene singurul rezultat va fi ca vor deveni tot mai multi, ca si gandacii de bucatarie ...

rata de reabilitare e nula

pentru admiratorii Greenpeace cu "iubiti si cainii vagabonzi" .. cati dintre voi ati fost muscati de 3 ori de caine pana acum si in momentul in care ati fost muscati i-ati spus cainelui aceste vorbe duioase ? :)) ok, sa nu fiu rau cu animalele, nu vreau sa fie eutanasiati acesti caini, ajunge sa fie castrati si cu timpul isi reduc numarul. Poate merge solutia si la cersetorii tigani :))

Posted

ba napstar77 ce faci glume proaste, al meu detine copyright-ul. ce sa mai zic, al tau e negru, asta spune totul. ne vedem la tribunal!

iar greenpeace nu mai inseamna de aproape 10 ani nimic. fondatorii (care tot de atat timp au plecat) au declarat ca a devenit o societate pe actiuni.

eu in liceu am lucrat ca sofer la o pizzerie, nici nu va imaginati cat de mari sunt cainii in vestul tarii. :))

de cateva ori am avut de-a face cu corcituri de rottweiler. nu e o priveliste prea placuta sa vezi cum iti maraie unul. am avut noroc ca nu eram departe de masina.

am fost muscat de 2 ori pana acuma, dar culmea ca nu port frica de caini. nu e atata de dureros pe cat va imaginati. socul atenueaza orice durere. cat despre vaccinul de dupa, e alta poveste.

a 2-a oara cand am fost la spital aia mi-au spus ca daca nu vreau injectia sa merg sa caut cainele si sa-l duc sa vada daca e turbat. doctorii si umorul lor negru.

Posted

eu in liceu am lucrat ca sofer la o pizzerie, nici nu va imaginati cat de mari sunt cainii in vestul tarii. :))

de cateva ori am avut de-a face cu corcituri de rottweiler. nu e o priveliste prea placuta sa vezi cum iti maraie unul. am avut noroc ca nu eram departe de masina.

am fost muscat de 2 ori pana acuma, dar culmea ca nu port frica de caini. nu e atata de dureros pe cat va imaginati. socul atenueaza orice durere. cat despre vaccinul de dupa, e alta poveste.

a 2-a oara cand am fost la spital aia mi-au spus ca daca nu vreau injectia sa merg sa caut cainele si sa-l duc sa vada daca e turbat. doctorii si umorul lor negru.

Depinde cum , cand si unde ai fost muscat . Ca persoana matura tinzi sa treci peste astfel de evenimente insa cel putin eu am avut multe astfel de conflagratii cu niste caini , uneori chiar ai mei si nu a fost placut mai ales cand ai 9-10 ani si esti muscat de gat - cred ca era vampir javra aia .

Cat despre metoda castrarii e penibila . Cati bani si efort sunt depusi pentru a-i castra si apoi trebuie sa mai astepti vreo 10 ani ca numarul lor sa scada , lasa-ma te rog . Pot si eu sa fiu umanitar si sufletist insa aici e deja o problema mare . Ori sunt stransi toti si dusi undeva departe - cu un petrolier pe o insula pustie , ori impuscati pe strada , prefer varianta a doua fiind mai economica . Si poate-mi deschid si un restaurant coreean .

La cersetori la fel . Ca sunt tigani , romani , extraterestri sau eu stiu ce rasa la export cu ei ori la munca . Prefer un tigan care munceste cinstit decat un roman care sta si cere la altii cand are forta in el .

Posted

ba napstar77 ce faci glume proaste, al meu detine copyright-ul. ce sa mai zic, al tau e negru, asta spune totul. ne vedem la tribunal!

iar greenpeace nu mai inseamna de aproape 10 ani nimic. fondatorii (care tot de atat timp au plecat) au declarat ca a devenit o societate pe actiuni.

la pizza boy nu trag asa rau, daca ar fi scris Posta Romana pe tine, ar fi capatat o noua lozinca "Posta romana! livram mai iute ca fulgerul ".

In Timisoara este un loc unde sunt stransi cainii comunitari, sunt tinuti doua saptamani, daca in acest timp nu-si gasesc stapan, au dreptul la o ultima dorinta ... Sunt eutanasiati dupa standardele EU. Insa tot mai sunt caini vagabonzi, personalul e destul de redus si nu face fata.

In Coreea nu prea pot fi exportati :)) ... acolo se gatesc caini si in unele parti din Nordul Chinei, doar ca nu orice rasa maidaneza, sunt special crescuti pentru a ajunge la tigaie. Si societatea care gateste dupa retete de genul e privita cu dispret de noua generatie.

Imagine IPB

Guest LoLz0o0r
Posted

Un caine merita mai mult dekt un cersetor.

PS:La majoritatea cersetorilor daca le dai o paine o refuza daca le dai 1leu ii accepta isi iau si eu de baut si tigari....

Posted

Dau la caine mai bine, nu suport tiganii si sunt mai multe motive de ce zic asta.

idem NU suport tigani dar sunt iubitor de animale I LOVE DOGS AND CATS si restu animalelor .. aproape ;)

Posted

Daca stau sa ma gandesc , un caine sau o pisica e exemplu , este mai de treaba , si poate mai intelegator/intelegatoare decat un om , care te-ar da in gat daca ai facut ceva rau , numai sa te afunde .. animalele sunt cel mai pretios dar care l-a lasat Dumnezeu , chiar daca le vedeti niste simple animale , si ele sunt o fiinta , si trebuie respectate .. asa ca aviz amatoriilor care fac misto de animale in general ( le bat , le arunca de stiu eu unde ,etc .) sunteti niste copii necrescuti , se pare ca asa ati fost crescuti si voi ..(acest ultim text a fost adresat doar oameniilor care isi bat joc de animale ) ca sa nu se simta nimeni ofensat , in schimb , ce-i care iubiti animalele , credeti-ma , faceti un lucru bun .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...