Random Hero Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Microsoft şi Yahoo! au anunţat joi că au obţinut acordul necondiţionat din partea Departamentului american de Justiţie şi a Comisiei Europene pentru alianţa în domeniul serviciilor de căutare pe Internet, menită să concureze liderul de piaţă Google. Cele două companii au anunţat, în iulie 2009, formarea unui parteneriat pe termen de zece ani care să le permită concurarea mai eficientă a Google în domeniul căutării pe Internet, prin reunirea tehnologiei Microsoft cu forţa Yahoo! în vânzările de publicitate.Motorul de căutare al Google domină în prezent piaţa, urmat la mare distanţă de Yahoo! şi de serviciul Bing al Microsoft, lansat în luna mai 2009. Potrivit acordului de alianţă, ambele companii vor folosi motorul de căutare Bing al Microsoft, în timp ce Yahoo! se va concentra pe atragerea contractelor mari de publicitate. În urma aprobării obţinute din partea autorităţilor de reglementare, Microsoft şi Yahoo! vor începe parteneriatul în următoarele câteva zile, urmând ca schimbările să fie finalizate la începutul anului 2012. "În spaţiul economic european, activităţile în domeniul serviciilor de căutare ale Microsoft şi Yahoo! sunt limitate, iar cota lor de piaţă cumulează sub 10%", se arată într-un comunicat al Comisiei Europene.În schimb, Google deţine în general cote de piaţă de peste 90%, a adăugat CE.sursa: mediafax________________Nu stiu cat de bine se vor descurca Microsoft si Yahoo! in fata gigantului Google, chiar daca acum au realizat un parteneriat. E prima oara cand aud ca Microsoft are un motor de cautare - "Bing".
Wise Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 bing e beta din cate vad :) oricum au de muncit pentru a-i ajunge pe cei de la goagal
Axxell Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Chiar si cu aceasta alianta tot nu vor detrona Google. Si eu aud prima data de 'Bing', o sa ma uit pe el ..
dragoshevil Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nu cred ca vor ajunge Google,mai ales ca dupa acestea sigur vor investi mai mult.
cristik112 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 google is the boss slabe sanse dar cu investiti majore si multe munca poate ... dar nu cred
Stalk3r Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 are cateva chestii aparte dar nu-mi prea place, in sensul ca sunt obisnuit cu google, greu de crezucat ca il va detrona cineva vreodata..
Guest relife Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nu cred ca au sanse sa detroneze gugalul , eu unul nu am folosit niciodata yahoo ca motor de cautare , si nici nu cred ca o voi face, google o sa ramana mereu principalul motor de cautare al internetului, parerea mea.
K1dduletz Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ori ce ar face google e cu mult peste yahoo, indiferent de parteneriate, aliante sau mai stiu eu ce
Guest Wandering Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 microsoft sucks,yahoo sucks very much,google extremely rocksIn alte cuvinte,microsoft si yahoo se vor desparti pt ca vor avea alte idei in timp ce google va avansa si va prelua planul de conducere al lumii.
Potyike Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 (edited) Cele două companii au anunţat, în iulie 2009, formarea unui parteneriat pe termen de zece aniAstia nu stiu ca in 2012 murim cu totii?Fara spam, daca se poate!Next time Warn up! Edited February 19, 2010 by Tybork
Sensini Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 am testat eu bing mai demult. isi facea bine treaba. oricum era foarte asemanator cu google ca si layout & stuff.
The Wizard Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 b.i.n.g = because is not google e bine sa fie o concurenta mai puternica. cei care au de castigat de pe urma concurentei sunt utilizatorii.
Alecswtzu Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 b.i.n.g = because is not google Genial pare destul de marfa si bing asta dar raman la goagal.
Wise Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Astia nu stiu ca in 2012 murim cu totii? nu ai vazut ca nu mai aveau loc pe piatra sa mai scrie un ciclu ? tare chestia cu because is not google dar de fapt e Bing: “But It’s Not Google”
Konvict Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 nici o sa sansa sa mai depaseasca google,cu toate alientele lor
octavian_tavi_3 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Din pacate/fericire s-ar putea ca bing si yahoo sa devina competitori adevarati pentru google.Din cate imi amintesc firefox parca a facut o intelegere cu Yahoo sau Bing (nu mai stiu exact) ca sa il puna default ca motor de cautare, da desigur ca cine vrea poate sa puna google inapoi, dar majoritatea celor care folosesc un calculator, nu stiu si nu le pasa cum sa faca acest lucru, ei vor doare ceva care sa mearga, indiferent ca se cheama google, wolfram alpha sau cuil.PS acelasi lucru se intampla si la browsere, numai ca google si mozilla musca din microsoft.
Ioana Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 BING mi se pare un pic ciudat,l-am incercat si eu..oricum gugal powah!
- The Doctor - Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 In schimb, Google deţine în general cote de piaţă de peste 90%, a adăugat CE.Google reprezinta viitorul.
octavian_tavi_3 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 In schimb, Google deţine în general cote de piaţă de peste 90%, a adăugat CE.Google reprezinta viitorul.90% europa69% sua40 sau 30% china
Guest Wandering Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Din pacate/fericire s-ar putea ca bing si yahoo sa devina competitori adevarati pentru google.Din cate imi amintesc firefox parca a facut o intelegere cu Yahoo sau Bing (nu mai stiu exact) ca sa il puna default ca motor de cautare, da desigur ca cine vrea poate sa puna google inapoi, dar majoritatea celor care folosesc un calculator, nu stiu si nu le pasa cum sa faca acest lucru, ei vor doare ceva care sa mearga, indiferent ca se cheama google, wolfram alpha sau cuil.PS acelasi lucru se intampla si la browsere, numai ca google si mozilla musca din microsoft.imi pare rau dar esti extrem de gresit,firefox este in stransa alianta cu google,pt ca fara ei nu erau nimicGanditi-va ca daca cade google cade si gmail si youtube si multe altele,ceea ce este foarte imposibil,pt ca gmail e deja foarte folosit si e in topuri si youtube este cel mai popular site de videouri deci?
TwentySix Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 cred ca o sa fie o alianta reusita dar in niciun caz nu va putea intrece google
K1dduletz Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 cred ca o sa fie o alianta reusita dar in niciun caz nu va putea intrece googlescopul e sa depaseasca Google, deci nu are cum sa fie reusita daca nu va intrece google
octavian_tavi_3 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 imi pare rau dar esti extrem de gresit,firefox este in stransa alianta cu google,pt ca fara ei nu erau nimicGanditi-va ca daca cade google cade si gmail si youtube si multe altele,ceea ce este foarte imposibil,pt ca gmail e deja foarte folosit si e in topuri si youtube este cel mai popular site de videouri deci?http://arstechnica.com/microsoft/news/2009...le-for-bing.arsCu cat e mai multa competitie cu atat e mai bine pentru noi utilizatorii, programe mai ieftine, mai rapide si cu noi optiuni.Daca google pierde cateva % din piata de cautare nu o sa dea faliment!
K1dduletz Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 http://arstechnica.com/microsoft/news/2009...le-for-bing.arsCu cat e mai multa competitie cu atat e mai bine pentru noi utilizatorii, programe mai ieftine, mai rapide si cu noi optiuni.Daca google pierde cateva % din piata de cautare nu o sa dea faliment!Cu siguranta google are un as in maneca si deja pregateste ceva, mereu au fost cu un pas inainte ...
Vasily_Zaytsev Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cu siguranta google are un as in maneca si deja pregateste ceva, mereu au fost cu un pas inainte ...Si tu cu un post in plus.Eu sincer, m-as bucura sa aiba succes acest motor de cautare si sa le mai taie din avant celor de la gugal.