Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wally0k

contor afk, party afk, o sugestie pentru admini moderatori

Recommended Posts

Posted

1. contor afk

contorul afk se aplica pe prea multe planse

arena e ok , poti face preluare omu e afk face ks daca il omori tot acolo apare pe restul de planse nu mi se pare logic atata timp cat caracterul poate fi omorat si trimis in oras ,admini avind mult mai putin de munca verifica orasul ce e afk in oras disconect de restul se ocupa jucatori admini putand face mai multe eventuri si ceva chesti funn pentru a inviora serverul , la ora actuala daca un admin incepe sa faca o razie exact pa plansele Arena, Icarus, , Kalima3-7, Crywolf si Kanturu 1, 2 si 3 le ia cred ca cel putin vreo 1-2 ore pina verifica pe toti, iar cind termina de verificat multi nu le mai arde de eventuri sau alceva serverul devenind mult mai monoton

2. pentru eliminarea cat mai mult posibil a afk lovim unde ai doare pe cei mai multi :spoturile ,fara ele ne mai avind posibilitatea de a creste

pentru inceput trebuie micsorat timpul pentru preluarea de la 5 min la 3 sau 4 cu tot cu poza de f4

iar intru party trebuie sa fie on cat mai multi oameni conform tabelului iar in intervalul propus oameni respectivi raspund la intrebarea {numedestinatar} afk ,

trebuie schimbat nr de oameni on dintrun party pentru ca mai tot timpul din cei ce sunt on intrun party de cele mai multe ori se intimplasa fie la un party de 5 oameni doar un om sa fie on restul cresc bine mersi pe spatele celui on ,

party de 5 = 2sau3 oameni on ,ramine la atitudinea voastra sa alegeti cati

party de 4 = 2sau3 oameni on

party de 3 = 2 oameni on

party de 2 = 1 om on

1 logic tot timpu on

ex de preluare cu 5 persoane de spot

incepi preluarea ,din cei cinci raspunde doar unu , continui cu intrebarila mai revine unu si raspunde avind 2 din cei 5 care raspund tu continui sa intrebi in continuare faci poza cu f4 si le iei spotul deoarece nu au raspuns decat 2 din cei 5 de pe spot ,se vede in poza foarte bine cine a raspuns si cine nu spotul ramine al celui ce face preluarea, daca raspund 3 din cei 5 atunci ramin cu spotul

in momentul preluari este interzis pk pe cel ce face preluarea alfel se pedepseste cu x zile de suspend

stiu ca multi o sa ziceti ca bine dar daca e unu on acela va avea nr de tel la x sau y si ai va putea suna

gindititva noaptea doar, cui ai convine sa lase nr de tel la un singur om , vine unu care sta on intreaba pe spot x , y si din cei 5 raspunde doar unu , logic cel ce are nr de tel o sa sune pe toti ca sau macar pe 2 ca sa raspunda sa nu piarda spotul mai stau 5 min cei 2 se pun iara la somn, dupa alte 10 min iara suna ca vine altu si vede ca doar unu e on si incepe preluarea , intro noapte dupa ce adoarme omul daca e tresat cu multe telefoane data viitoare cind lasa afk nu ai va mai arde sa lase nr de tel stiind ca dintro noapte in care trebe sa doarma poate reuseste sa doarme 1 ora toata noaptea

pentru inceput puteti sa puneti regula doar pe o plansa sa vedeti cum decurg lucrurile pentru a face un experiment. stiu ca va fi greu la inceput pina se obisnuiec oameni cu ea dar cu contor nu rezolvati prea multe lucruri ne find multi admini on mai tot timpul lumea e afk cind se face razie se lasa nr de tel si respectivi care sunt on se suna intre ei pentru 10 min cit e razia si apoi lumea e inapoi la afk

va doresc o zi buna si spor la munca

Posted

Si daca ala on e din inaintea ta pe spot....are print singur sau cu party ..si tu vii si ii preiei colegii..si el e on tu ce faci? spotu e a lui nu atau ca el e on acolo si e din inaintea ta.

Posted

Si daca ala on e din inaintea ta pe spot....are print singur sau cu party ..si tu vii si ii preiei colegii..si el e on tu ce faci? spotu e a lui nu atau ca el e on acolo si e din inaintea ta.

some daca vrei sa ai spot iti iei oameni care iti stau on ,nu tot timpul in parti sunt afk nu conteaza ca ai poza cu spotul si tu esti treaz atata timp cit cei de la tine din parti sunt afk , mie mi se pare logic ca cei ce vor sa creasca sa stea on nu conteaca ca are 50 de rr sau 0 rr , vrei sa cresti stai on , deobicei cind se lasa afk se anunta in party ca, eu sunt afk 20 de min sau o ora , moment in care sti ca restu de 4 sau 3 trebe sa fie on , si daca cineva merge la wc respectivul anunta deobicei ca e afk ,

pai da si tot acolo e...ca le da bip la cei din pt si revin...deci nu prea isi are rostul.

sa te vad pe tine daca dai nr de telefon noaptea cind vrei sa dormi

stind ca trebe sa fie on 3 oameni din 5, ori care trece pe acolo se pune sa faca preluare si pe tine te tot suna omu o data la 20 de min toata noaptea

a doaua zi e ca su cum ai fi fost on toata noaptea si in loc sa fi ok la munca sau la scoala sau la ori ce o sa trebuiasca sa faci ziua urmatoare o sa dormi din picoare si a douaoara nu vei mai da tu nr sa te sune stind ca te va suna respectivul si dim o sa cu ochi bulbucati in loc sa fi ok

Posted

#da lam dat ....si am fost si trezit si mam culcat, am stat on si apoi mam dus la scoala dupa o noapte alba si nedormit inainte...

#cand lasi afk iti asumi riscu ca e posibil sa nu iti tihneasca somnul...ca e psobiils a fii sunat , dar asta e

Posted

e foarte bine timpul de preluare 5 min ca poate e la WC omul, toti avem nevoi...

iar faza cu 1 om on...normal ca ceilalti 4 cresc pe spatele lui...defapt cresc pe spatele holderului, ca daca nu era el puteau sta toti on...sta el on de la 2 dimineata la 6...si vine randul altuia si tot asa... stai linistit ca daca te bagi intr-un party nu cred ca o sa stai numai tu on

Posted

cu micsorarea de preluare da dar in nici un caz cu aia cu 2/3 oameni on daca is 5 pe spot trebe sa raspunda 2 oameni daca e 1 on iar restu 4 afk ii furi spotu asta e o prostie

Posted

1. contor afk

contorul afk se aplica pe prea multe planse

arena e ok , poti face preluare omu e afk face ks daca il omori tot acolo apare pe restul de planse nu mi se pare logic atata timp cat caracterul poate fi omorat si trimis in oras ,admini avind mult mai putin de munca verifica orasul ce e afk in oras disconect de restul se ocupa jucatori admini putand face mai multe eventuri si ceva chesti funn pentru a inviora serverul , la ora actuala daca un admin incepe sa faca o razie exact pa plansele Arena, Icarus, , Kalima3-7, Crywolf si Kanturu 1, 2 si 3 le ia cred ca cel putin vreo 1-2 ore pina verifica pe toti, iar cind termina de verificat multi nu le mai arde de eventuri sau alceva serverul devenind mult mai monoton

2. pentru eliminarea cat mai mult posibil a afk lovim unde ai doare pe cei mai multi :spoturile ,fara ele ne mai avind posibilitatea de a creste

pentru inceput trebuie micsorat timpul pentru preluarea de la 5 min la 3 sau 4 cu tot cu poza de f4

iar intru party trebuie sa fie on cat mai multi oameni conform tabelului iar in intervalul propus oameni respectivi raspund la intrebarea {numedestinatar} afk ,

trebuie schimbat nr de oameni on dintrun party pentru ca mai tot timpul din cei ce sunt on intrun party de cele mai multe ori se intimplasa fie la un party de 5 oameni doar un om sa fie on restul cresc bine mersi pe spatele celui on ,

party de 5 = 2sau3 oameni on ,ramine la atitudinea voastra sa alegeti cati

party de 4 = 2sau3 oameni on

party de 3 = 2 oameni on

party de 2 = 1 om on

1 logic tot timpu on

ex de preluare cu 5 persoane de spot

incepi preluarea ,din cei cinci raspunde doar unu , continui cu intrebarila mai revine unu si raspunde avind 2 din cei 5 care raspund tu continui sa intrebi in continuare faci poza cu f4 si le iei spotul deoarece nu au raspuns decat 2 din cei 5 de pe spot ,se vede in poza foarte bine cine a raspuns si cine nu spotul ramine al celui ce face preluarea, daca raspund 3 din cei 5 atunci ramin cu spotul

in momentul preluari este interzis pk pe cel ce face preluarea alfel se pedepseste cu x zile de suspend

stiu ca multi o sa ziceti ca bine dar daca e unu on acela va avea nr de tel la x sau y si ai va putea suna

gindititva noaptea doar, cui ai convine sa lase nr de tel la un singur om , vine unu care sta on intreaba pe spot x , y si din cei 5 raspunde doar unu , logic cel ce are nr de tel o sa sune pe toti ca sau macar pe 2 ca sa raspunda sa nu piarda spotul mai stau 5 min cei 2 se pun iara la somn, dupa alte 10 min iara suna ca vine altu si vede ca doar unu e on si incepe preluarea , intro noapte dupa ce adoarme omul daca e tresat cu multe telefoane data viitoare cind lasa afk nu ai va mai arde sa lase nr de tel stiind ca dintro noapte in care trebe sa doarma poate reuseste sa doarme 1 ora toata noaptea

pentru inceput puteti sa puneti regula doar pe o plansa sa vedeti cum decurg lucrurile pentru a face un experiment. stiu ca va fi greu la inceput pina se obisnuiec oameni cu ea dar cu contor nu rezolvati prea multe lucruri ne find multi admini on mai tot timpul lumea e afk cind se face razie se lasa nr de tel si respectivi care sunt on se suna intre ei pentru 10 min cit e razia si apoi lumea e inapoi la afk

va doresc o zi buna si spor la munca

CONTRA

Este o prostie tot ce ai scris aici,complica regulamentul care deja este destul de complicat :error:

Posted

tot ce ai scris aci e o mare prostie

mai ales ideai cu 2/3 omani on intrun party

poi mai desteptule daca e spotu meu si eu stau on ce te intereseaza pe tine pe cine eau eu in party

eu stau on restu sa se duca unde or vrea .. dute si mai citeste odata ce ai scris si osa iti dai seamana ca te

chinuiesti degeaba

bine inteles CONTRA :comp2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...