Jump to content
Guest HateLord

Si masina cine o conduce?! A sarit din mers ca sa arate ca e "cool"!

Recommended Posts

Guest HateLord
Posted

Mostra de teribilism pe o sosea din Rusia! Un sofer voios nevoie mare a incercat sa faca pe grozavul in fata camerei de luat vederi, dovedind ca poate face echilibristica pe portiera cu geamul coborat. A cazut insa din masina aflata in mers.

Autoturismul pe care il conducea barbatul facea parte dintr-un convoi de nunta. Euforia momentului pare sa-i fi incetosat insa judecata: pe langa faptul ca si-a pus in joc propria viata, i-a pus in pericol si pe ceilalti pasageri.

Dupa ce a cazut si s-a lovit la cap de un alt autovehicul, soferul s-a ridicat si a luat-o la sanatoasa, sperand ca va reusi sa urce din nou la volan.

Sursa + filmulet

De cand tu "Tarzan la volan" toti se dau in spectacol.

Posted

Sufera cu siguranta de cretinism.

Posted

Pai na, pe fiecare cat il duce mintea.Ma mir ca s-a mai ridicat dupa ce a dat cu capul de bara de la masina.

S-a ridicat sa fuga dupa masina :lol: Am vazut si eu inregistrarea, ce pot sa zic, oameni care se plictisesc si vor sa ramana in 'istorie'. Ei bine, asta cred ca a ramas.. ar trebui trimisa caseta la World Dumbiest Videos, Home made.

Posted

Inca un alt inconstient ajuns "din intamplare" la volan si cu un carnet de conducere (sau nu) in portofel. Am mai vazut undeva un tip care blocase pedala de acceleratie la masina si alerga pe langa ea, se urca pe ea, pana s-a urcat unul in ea si i-a furat-o.

Posted

For mother Russia .... :lol: ... am mai vazut pe aici o stire alti rusi nebuni sar de pe blocuri in dune de zapada :lol: ... plictiseala e mare la unii ... sau mai mult nebunia ? :))

Posted

e ceva normal..daca ne gandim ca's Rusi . :) nu e de mirare sa fi fost beat.. totusi iti trebuie cam mult sange in dodoasca sa faci asa ceva :) eu unul nici beat nu m-as fi riscat...poti muri foarte lejer intr'un astfel de caz.. :) ma rog fiecare cu gandirea si inconstienta sau "constienta" sa ;)

# e nesanatos da cu capu de bara celeilalte masini se ridica si fuge ? :rofl1: ca in filmele cu prosti :rofl1:

Posted

ce draq o fi fost in mintea lui? putea sa vina o masina din spate cand a cazut si sa dea peste el , si ala era

Guest Sniperus
Posted

Ma jur ca asta e caracterul tipic al rusului. Rezistent pana in panzele albe cu capul sec si intarit de alcool !

Posted

nu zice nicaieri , masina s'a lovit de ceva ? cred ca era inevitabila ciocnirea cu alta din fata ei :-?

e cam dus cu pluta :duh:

Guest LoLz0o0r
Posted

Pe el cred ca il durea mai tare de masina dekt de el ca prea repede s`a ridicat si a mai si fugit dupa masina =)).

Posted

Nu ma mir. Posibil sa aiba prin Romania vreo matusa de care sa nu stie. Asta ar fi motivul :-?

in general pustii de bani gata fac tampenii din astea ...

ciudat, sare din masina si fuge dupa ia sa se urce iara :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...