Jump to content
Dani

Phoenix, o insula artificiala in China

Recommended Posts

Posted

Dupa ce arabii din Emiratele Arabe Unite au construit doua insule artificiale in Dubai, si anume Palm Islands si The World, iar rusii si-au anuntat o insula artificiala aproape de Soci, unde se vor desfasura Jocurile Olimpice de iarna din 2014, chinezii nu vor sa fie mai prejos si vor sa construiasca o insula artificiala o insula langa orasul Sanya, din provincia Hainan. Insula va fi finalizata in 2014 si va include sase cladiri de apartamente luxoase, un centru de conferinte, un hotel de 5 stele si un hotel de 7 stele unic, ca si Burj Al Arab, din Dubai. Daca au reusit sa organizeze cea mai tare olimipiada de vara de pana acum, si anume cea de la Beijing, cred ca vor reusi si acest lucru.

Imagine IPB

Mai multe imagini

Guest HateLord
Posted

E, uite ceva ce nu vom avea niciodata la noi.

Posted

cladiri moderne inconjurate de vegetatie , o frumusete :D

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Arata foarte frumos :)...

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Foarte frumos am vrut sa zic :)),scz de spam :|...

Posted

noi consumam mai mult decat producem ... de unde fonduri pentru o astfel de insula care va costa enorm

Statul Roman in loc sa dea somaj la oameni,mai bine ar crea noi locuri de munca.Noi nu avem nevoie de o insula artificiala,dar sunt foarte multe lucruri ce ar putea construi cu bani pe care da pt someri.

Posted

imi place cum tot ce vedeti cool , repede sariti ca in veci nu vezi in romania, ce dreq sa faci cu insula penix in romania ? Cand majoritatea de aici nu aveti bani nici sa mergeti in excursie la munte.

Posted

imi place cum tot ce vedeti cool , repede sariti ca in veci nu vezi in romania, ce dreq sa faci cu insula penix in romania ? Cand majoritatea de aici nu aveti bani nici sa mergeti in excursie la munte.

sa ne mandrim si noi cu ceva ! sa producem si noi ceva bani din turism.. sunt foarte multe motive, nu crezi ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...