Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Prutus

intrebare despre

Recommended Posts

Posted

am voie sa fiu pm si sa las afk cu auto party?am vazut ca KooX era indignat de faptu ca ii dau party si sunt afk si se intreba ce addon mai e si asta

sper sa imi raspunda cineva si mie :)

Posted

am voie sa fiu pm si sa las afk cu auto party?am vazut ca KooX era indignat de faptu ca ii dau party si sunt afk si se intreba ce addon mai e si asta

eu stiu ca ai voie...acum zice ca holderu sa fie on..nu cred ca are treaba cu pm... :bananadance2:

Posted

In Arena este interzis:

2.Comenzi de autodeny

NU este permisa folsirea comenzii de autodeny ( /party , /trade , /war ).

Orice caracter prins de un admin folosind aceste comenzi in Arena, este pasibil de suspend de minim 7 zile.

Posted

In Arena este interzis:

2.Comenzi de autodeny

Orice caracter prins de un admin folosind aceste comenzi in Arena, este pasibil de suspend de minim 7 zile.

Probabil ca doar arena nu e voie... dar pe celelalte harti este voie ( Cred :)) ) :D

Posted

In Arena este interzis:

2.Comenzi de autodeny

si ce ai vrut sa spui prin asta?ce legatura are asta cu ce am intrebat eu?ce ai zis tu tine de /re off ce am zis eu tine de auto party,da singur party cui se baga in cursoru meu,daca adminu imi da party/trade/war nu ii da cancel

So?Un rasp de la un moderator ceva? :)

Posted

si ce ai vrut sa spui prin asta?ce legatura are asta cu ce am intrebat eu?ce ai zis tu tine de /re off ce am zis eu tine de auto party,da singur party cui se baga in cursoru meu,daca adminu imi da party/trade/war nu ii da cancel

So?Un rasp de la un moderator ceva? :)

Tu nu sti sa citesti?acolo scrie clar ca nu este permis autoparty in Arena,deci in alte harti este permis. #-o

Citeste si tu regulamentul:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=260323

Sau vrei sa-ti dea moderatorul mura in gura? :-j

Posted

In regulament citatul despre autodeny se refera ca: dai cancel la /party, la /trade, la /war.

Acel "/autoparty" inventat de voi nu este intezis dar nici nu-l recomant.

Cand se va trezi cineva in mijlocul tarcului de bk sau pe alt spot cu ks/statioare sunt sigur ca nu va mai folosi asa ceva.

Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...