Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RyLa

Referitor la noua regula AFK anuntata pe server

Recommended Posts

Posted

eu unul nam vazut o razie creka de 2/3 saptamani :)) tot arena stau mereu ..

exagerezi,ultima razie pe care am vazuto a facuto bunny ... a stat vreo 10 minute numai la spotul meu sa dea d/c la 2-3 afk... mare plictiseala cu raziile astea

Posted

Haideti sa ne gandim un pic.....va place sa bagati faza cu ``nici la wc nu pot merge in alea 2-3 minute``, de ce ? va tinem noi legati de scaun in fata calculatorului ?...de ce nu puteti sa lasati caracterul sa respire si el putin in alea 2 minute cat va faceti voi treburile fiziologice ? Mai bine ziceti ca nu aveti timp sa va treziti cand va suna cineva din party/guild/ally/etc , sa veniti repede de afara , etc.

ps : chiar vreau si eu un exemplu clar de la cineva prin care sa ma faca pe mine cel putin sa optez pentru marirea de la 2 minute la 3.

Posted

Haideti sa ne gandim un pic.....va place sa bagati faza cu ``nici la wc nu pot merge in alea 2-3 minute``, de ce ? va tinem noi legati de scaun in fata calculatorului ?...de ce nu puteti sa lasati caracterul sa respire si el putin in alea 2 minute cat va faceti voi treburile fiziologice ? Mai bine ziceti ca nu aveti timp sa va treziti cand va suna cineva din party/guild/ally/etc , sa veniti repede de afara , etc.

ps : chiar vreau si eu un exemplu clar de la cineva prin care sa ma faca pe mine cel putin sa optez pentru marirea de la 2 minute la 3.

2 minute dupa printuri cand defapt poate fi mult mai mutin.

De ex:

prima intrebare minutul 00 secunda 58-59

a 2-a intrebare minutul 02 secunda 00-01

Potim asa te poti juca linistit cu ceasul si dam disconnect intr-un minut si 2-3 secunde.

Hai ca includem si functia " /time " (care arata si secundele) pentru admini daca tot este timpul asa de scurt sa fie exact acele 2 minute.

Ca doar nu stai cu ochii beliti in monitor nonstop. Mai intri pe un furum, te mai uiti la o gagicutza, mai bagi un 10 flotari sa nu amortesti pe scaun si te trezesti cu adminul langa tine si iti da d/c...

Posted

De ex:

Potim asa te poti juca linistit cu ceasul si dam disconnect intr-un minut si 2-3 secunde.

Hai ca includem si functia " /time " (care arata si secundele) pentru admini daca tot este timpul asa de scurt sa fie exact acele 2 minute.

Ca doar nu stai cu ochii beliti in monitor nonstop. Mai intri pe un furum, te mai uiti la o gagicutza, mai bagi un 10 flotari sa nu amortesti pe scaun si te trezesti cu adminul langa tine si iti da d/c...

Bv uitati aici un mare OM o mare VORBA

BRAVO !!!

Posted

De ex:

Foarte bine spus , dar de ce nu ati pus problema asta si atunci cand erau 3 minute ?

- primul print in minutu 00 secunde 58-59

- al doilea print irelevant , 02 si ceva

- iar al treilea + f4 in minutul 03 si 1-2-3 secunde

- pana la urma tot 2 minute si un pic erau nu ? :)

Intelegeti odata ca vrem sa scapam de sindromul AFK , daca vreti sa aveti alte activitati extraMU de ce nu luati pe cineva in party care poate sta online si in acelasi timp sa si ``traga`` ?

NU trebuie sa lasati caracterul sa ``traga`` atunci cand trebuie sa va duceti la wc,vecin,vecina,etc.

PS : nu cred ca eu sau vreun coleg de`al meu a pus contor la cineva daca respectivul a revenit in 1-2-3 minute la calculator si nici de acum inainte nu cred ca va face asta.

Posted

Salut,

Nu stiu de cand esti moderator, ca nu vad niciun moderator vechi (eu am jucat mu pe serverul asta cand a aparut, acum 7-8 ani). Atunci erau servele(ca erau 2 (la inceput una apoi 2)online tot timpul) pline tata (nu ca acum) de trebuia sa intri pe server pana la ora 20:00 ca altfel nu mai apucai sa te joci pana pe la 3 dimineata. Atunci regula afk-ului era foarte simpla si in acelasi timp foarte corecta: Daca nu e nimeni ON din tot party-ul, la revedere se dadea ban, d/c si alte prostii (tineti cont ca regula era exclusiv Arena) in rest putea party-ul sa stea AFK oriunde fara sa primeasca ban si alte chestii.

Si DA, ai dreptate, poate ca vreau sa ma duc sa beau un suc cu prietenii sau poate ca sunt cu prietena/nevasta (ca suntem unii care mai au si asa ceva) si vrem sa facem prostii, asta nu inseamna ca trebuie sa stau calare pe calculator. Deaia exista lista de prieteni, deaia exista guilde, ca ei sa vegheze asupra mea si eu la randul meu sa veghez asupra lor.

Daca tu imi spui mie ca poti sa aplici regulile astea sa-ti dai primul rr (nu in Arena ca acolo e full tot timpul) de exemplu cum sunt eu cu char-ul meu (Violatoru level 325) ca trebuie sa primesc ajutor ca de unul singur fac 3 levele pe noapte. Inseamna ca esti un obsedat de MU fara prieteni, fara familie si fara viata. Iar atunci iti zic doar sa fii sanatos si sa nu mori in fata pc-ului precum chinezii aia cand joaca Starcraft.

Era un admin acum ceva timp care era indragit de toata lumea Makiavelli. Omul ala stia ce inseamna sa fii player cu adevarat si stia cat de greu este sa-ti dai un rr singur. Iar regulile erau facute tocmai ca sa nu te uiti la pc ca vitelul la poarta noua.

Poate va mai ganditi si voi un pic si schimbati regula asta. Sincer este deplasata rau(fara "sa las caracterul sa respire 2-3 minute") si aberanta.

Incercati regulile sa le faceti pentru jucatori nu pentru voi.

Spor la treaba.

Posted

La un party de 3-5 persoane oricum dureaza mai mult de 2 minute, mai intai salutam, asteptam un raspuns, daca raspunsul nu apare incepem sa facem macro pentru fiecare caracter de pe spot pentru a merge mai usor, treaba asta de aici dureaza 1-3 minute depinde de ce nick-uri gasim. Deci niciodata nu va sta un gm fix 2 minute la voi pe spot. Asa ca nu incepeti sa numarati secundele pentru ca timp este destul.

Posted

La un party de 3-5 persoane oricum dureaza mai mult de 2 minute, mai intai salutam, asteptam un raspuns, daca raspunsul nu apare incepem sa facem macro pentru fiecare caracter de pe spot pentru a merge mai usor, treaba asta de aici dureaza 1-3 minute depinde de ce nick-uri gasim. Deci niciodata nu va sta un gm fix 2 minute la voi pe spot. Asa ca nu incepeti sa numarati secundele pentru ca timp este destul.

Eu propun mai bine sa se dea d/c + ban daca nu se raspunde la salutul adminului! :rofl2: Asa reducem un pic din timp ! #-o :ceuameni:

Posted

Salut,

Nu stiu de cand esti moderator, ca nu vad niciun moderator vechi (eu am jucat mu pe serverul asta cand a aparut, acum 7-8 ani). Atunci erau servele(ca erau 2 (la inceput una apoi 2)online tot timpul) pline tata (nu ca acum) de trebuia sa intri pe server pana la ora 20:00 ca altfel nu mai apucai sa te joci pana pe la 3 dimineata. Atunci regula afk-ului era foarte simpla si in acelasi timp foarte corecta: Daca nu e nimeni ON din tot party-ul, la revedere se dadea ban, d/c si alte prostii (tineti cont ca regula era exclusiv Arena) in rest putea party-ul sa stea AFK oriunde fara sa primeasca ban si alte chestii.

Si DA, ai dreptate, poate ca vreau sa ma duc sa beau un suc cu prietenii sau poate ca sunt cu prietena/nevasta (ca suntem unii care mai au si asa ceva) si vrem sa facem prostii, asta nu inseamna ca trebuie sa stau calare pe calculator. Deaia exista lista de prieteni, deaia exista guilde, ca ei sa vegheze asupra mea si eu la randul meu sa veghez asupra lor.

Daca tu imi spui mie ca poti sa aplici regulile astea sa-ti dai primul rr (nu in Arena ca acolo e full tot timpul) de exemplu cum sunt eu cu char-ul meu (Violatoru level 325) ca trebuie sa primesc ajutor ca de unul singur fac 3 levele pe noapte. Inseamna ca esti un obsedat de MU fara prieteni, fara familie si fara viata. Iar atunci iti zic doar sa fii sanatos si sa nu mori in fata pc-ului precum chinezii aia cand joaca Starcraft.

Era un admin acum ceva timp care era indragit de toata lumea Makiavelli. Omul ala stia ce inseamna sa fii player cu adevarat si stia cat de greu este sa-ti dai un rr singur. Iar regulile erau facute tocmai ca sa nu te uiti la pc ca vitelul la poarta noua.

Poate va mai ganditi si voi un pic si schimbati regula asta. Sincer este deplasata rau(fara "sa las caracterul sa respire 2-3 minute") si aberanta.

Incercati regulile sa le faceti pentru jucatori nu pentru voi.

Spor la treaba.

In primul rand nu sunt moderator sunt doar game master ( GM ).O sa incerc sa iti raspund la cat mai multe intrebari puse de tine si sa aduc niste argumente cat de cat ok :

1. Din cate stiu eu jocul Mu-online a fost lansat pe linkmania undeva prin 2004 si nu acum 7-8 ani

2. Alea 2 servere erau pline pentru ca erau destul de mici ca ( virgula ) capacitate , in schimb acum thanks to Dragos exista doar un server mai mare decat cele 2 de acum 6 ani.

3. Regula de atunci cu AFK : ``daca era cineva online din party scapau toti`` era bine gandita deoarece daca tot zici ca joci de 7-8 ani trebuie sa stii ca daca pica unu sau isi lua disconnect pica tot party`ul....acum pe versiunea asta nu se mai intampla lucru acesta.

4. Pe 97d erau spoturi doar in arena deci regula de afk se aplica doar acolo , acum insa exista spoturi pe cam toate hartile ..... deci , teoretic regula de afk trebuie aplicata pe mai multe harti.

5. Cu caracterul tau Violatoru level 325 iti poti cauta party sau poti juca singur ( 3 levele per noapte in 25 zile dai restart de unul singur :) )

6. Nu sunt un obsedat de Mu-online , am familie , prietena, prieteni , munca , facultate , etc.....eu unul numai joc Mu de luni bune

7. Intelegeti ca vrem sa scapam de sindromul AFK : vrei sa te joci de ce nu stai online ?......1-2-3-20 ore sau 1-2 ore ?

Sper ca ti`am raspuns la toate intrebarile tale.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...