Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RyLa

Referitor la noua regula AFK anuntata pe server

Recommended Posts

Posted

adminii nu`s realisti :))

de parca ar dori sa puna bete in roate playerilor.

ori ca faci full cu 2 luni mai rpd ori ca nu e tot aia. tot la full sts se ajunge pana la urma.

aceste reguli sunt facute doar pentru a crea certuri intre admini si playeri...

Posted

eu nu am inteles acolo scrie in arena, doar pt arena se aplica regula asta sau e valabil si pe restu ca nu am inteles.

si parerea mea despre regula asta daca chiar se aplica si sa se respecte indiferent de guilda sau caracter ca povesti cu admini impartiali sa zica cui vrea eu nu mai cred si daca e nevoie pot pune niste linkuri cu niste plangeri postate in asa fel sa fenteze regulamentu si desi meritau ss au scapat ca au venit cu 20 de avocati cu gura mare :-j deja m`am abatut de la subiect daca se va aplica intr`o saptamana jumatate de server va avea suspend vor scapa doar cei de prin aida si tarkan o regula total aiurea care nu`si are rosu. cred ca regula e facuta crezand ca astfel se va scade nr celor afk dar de fapt va scade nr juktorilor pe server

Posted

macar modificati regulamentul,in cazul in care este cnv din pt on sa fie totul ok,cum era pe 97d..asha nu faceti decat sa indepartati pleyeri de pe srv.

Posted

Asta este ,nu mi se pare asa de rau chiar daca nu sunt de acord la prima vedere . ija mi-a zis ceva care m-a facut sa ii dau intradevar dreptate ... innainte ereau 3 minute iar acu 2 minute ,iar cine e afk tot afk va fi chiar daca sunt 5 sau 10 minute ,ganditiva asa ... cati dintre noi sa avem ghinionul sa ne ducem la wc exact cand e razie ? :|

angel regula aia pe 97d erea asa pentru ca daca dadea d/c la unul pica tot partyul ...

Posted

Asta este ,nu mi se pare asa de rau chiar daca nu sunt de acord la prima vedere . ija mi-a zis ceva care m-a facut sa ii dau intradevar dreptate ... innainte ereau 3 minute iar acu 2 minute ,iar cine e afk tot afk va fi chiar daca sunt 5 sau 10 minute ,ganditiva asa ... cati dintre noi sa avem ghinionul sa ne ducem la wc exact cand e razie ? :|

angel regula aia pe 97d erea asa pentru ca daca dadea d/c la unul pica tot partyul ...

ai intr`un fel dreptate cand zici cine e afk in 3 e si in 10 si in 20 da nu e chiar asa uite eu mereu cand joc mu sunt si pe mes ma uit la mu la in interval de 3-4 min sa vad daca e totul ok mi se pare o prostie sa stau careva ore pe zi cand stau la xp sa ma uit cum mor mobii te plictisesti in 10 min si on ca sa faci eventuri .... 1 ca nici eventuri nu am mai vazut si daca se fac in 30-60 de mn se duce si apoi? nuj orcum o sa se aplice regula asta si cand o sa vada ca nr juktorilor va scadea considerabil nu se va scoate dar se va ignora :-j sau vor fi mult mai indulgenti cand fac razie

Posted

Este corect asa cum sa modificat,dc numai eu ca holder sa risc contor(ss)?foarte multi (elf-bk-dl)intrau in party si imediat afk,ca ei nu riscau nimica

Posted

Este corect asa cum sa modificat,dc numai eu ca holder sa risc contor(ss)?foarte multi (elf-bk-dl)intrau in party si imediat afk,ca ei nu riscau nimica

pai tot doar holderii iau si acum ss. unde ai inteles altceva ? ceilalti pot sta linistiti, iau doar un d/c si atat :)

Posted

10. Regula AFK (CONTOR)

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 2 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on )

(intrebare repetata de minim 2 ori)

- ataca

La 2 abateri va primi 4 zile suspend.

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 6 abateri va primi 4 de zile suspend....etc

Fiecare 2 abateri = 4 zile suspend

In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.

Aceasta regula se aplica si pentru harta Arena, Kalima 1-7, Kanturu 1-3, CryWolf si Icarus

Numarul abaterilor va putea fi monitorizat in acest topic : Contor AFK

din 3 min in 2? pt asta va plangeti ?

Guest Sadi022002
Posted

prin aceasta modificare se doreste eliminarea afk-ului :)

Prin aceasta modificare cereti pleyerilor lucruri absurde .

+1 Anti Regula cea noua

Posted

Eu nu inteleg. :/ Pe 0.97d va dadeam disconnect la 3 intrebari adresate la ce interval doream noi. Eu unul dadeam disconnect la cat de repede puteam scrie cele 3 intrebari, nu s-a plans nimeni. Iar pe S1 s-a introdus cu 3-4 minute per player, iar acum modificandu-se in 2. Ce anume nu e convenabil? Vreti inapoi 3 intrebari la ce interval doreste GM-ul? Se poate aranja, sincer.

Posted

Eu nu inteleg. :/ Pe 0.97d va dadeam disconnect la 3 intrebari adresate la ce interval doream noi. Eu unul dadeam disconnect la cat de repede puteam scrie cele 3 intrebari, nu s-a plans nimeni. Iar pe S1 s-a introdus cu 3-4 minute per player, iar acum modificandu-se in 2. Ce anume nu e convenabil? Vreti inapoi 3 intrebari la ce interval doreste GM-ul? Se poate aranja, sincer.

Ca sa dau un raspuns inteligent cum am vazut mai sus:

"+1" :))

Posted

avand in vedere k nu tastezi de 2zile.....in timpul in care scrii x afk, de 3ori, nu cred k cel care sta on apuca sa caute nr`ul holderului in agenda :))

Guest Sadi022002
Posted

prea scurt intervalul de 2 min sincer :(

Posted

ca sa dea d/c la toti afk de pe server trebuie sa faca razie vreo 2-3 ore :| si un numar foarte mare primesc doar d/c pentru ca nu sunt holderi ,de ce ne-ar stresa adminii si sa ne strice buna dispozitie si pofta de a mai juca pe linkmania ?eu de 2-3 zile nu am mai vazut razie desi am stat ceva vreme prin arena .

P.S UN LUCRU E SIGUR ! E LAFEL DE PLICTISITOR SI PENTRU EI SA FACA RAZIE CUM ESTE SI PENRU NOI SA PRIVIM CUM MOR MOBII!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...