Jump to content
eugen88

Cei care o ascultă pe Beyonce au coeficientul de inteligenţă scăzut

Recommended Posts

Posted

Potrivit unui studiu realizat în SUA, tinerii care ascultă melodiile celebrei cântăreţe Beyonce au un coeficient scăzut de inteligenţă, iar cei cărora le place muzica formaţiei U2 sunt cei mai inteligenţi.

Studiul intitulat "Muzica ce te prosteşte" a comparat rezultatele şcolare obţinute de elevi şi preferinţele lor muzicale.

Spre indignarea fanilor lui Beyonce, studiul susţine că piesele sale sunt ascultate de elevii cu nivelul cel mai redus de inteligenţă. Pe locul doi se situează fanii lui Jay-Z.

De asemenea, nici tinerii americani care ascultă Aerosmith sau Nicklebacknu au obţinut rezultate prea bune.În schimb, cei care preferă genul indie se pare că au o inteligenţă peste medie.

Un punctaj foarte bun l-au obţinut cei care asclută formaţiile Radiohead, Coldplay, Counting Crows dar şi U2. Cel mai mare scor la teste obţin însă împătimiţii muzicii clasice, în special cei care ascultă Beethoven.

http://www.libertatea.ro/stire/cei-care-o-...zut-233053.html

Posted

Totul pana la Beyonce si Jay Z ... cuplul a scos 110.000.000 $ ... incasari ... muzica lui Jay Z e una dintre cele mai bune

La fel ca si Salam si Guta. Au scos o gramada de bani ,si? Care e faza?

Jay-y si Beyonce? 2 negrii manelisti si atat!

Posted

Totul pana la Beyonce si Jay Z ... cuplul a scos 110.000.000 $ ... incasari ... muzica lui Jay Z e una dintre cele mai bune

Asta e o parere subiectiva ca e muzica buna sau nu . Daca tie iti place Jay Z si Beyonce inseamna ca e muzica de calitate? Parerea mea e ca nu este si nici nu ma vei gasi vreodata ascultand asa ceva insa n-am sa sar la gatul lor fiindca nu am nici un interes . Statisticile alea nu valoreaza doi lei , sunt total irelevante iar cati bani au scos cuplul nu e proportional cu nivelul calitatii muzicii cantate de cei 2 .

Multi nu intelegeti , nu exista muzica buna dintr-un punct de vedere obiectiv . E ca si cum ai spune ca albastrul e cea mai frumoasa culoare. Pe ce te bazezi? Muzica printe multe altele nu poate fi clasificata fiindca valoarea ei variaza in functie de persoana .

Posted

La fel ca si Salam si Guta. Au scos o gramada de bani ,si? Care e faza?

Jay-y si Beyonce? 2 negrii manelisti si atat!

mi-ai luat vorba din gura , vroiam s-o zic la post dar :)))

canta ceva de genu hi-op-manele

Posted

dar cei care asculta guta si salam si se uita toata ziua la telenovele care ar fi coeficientul de inteligenta?:)

respectivul sondaj e facut in USA nu e international ... sau la noi

Posted (edited)

Daca sondajul acela facut in SUA in nu stiu ce regiune nu inseamna ca asa e peste tot, noi nu suntem SUA.

EDIT: Mie imi plac ambii cantareti, mai mult Beyonce.

Edited by ReSPeCT.
Posted

dar cei care asculta guta si salam s ar fi coeficientul de inteligenta?:)

La fel.

Nu inteleg cum pot unii oameni sa idolatrizeze niste oameni fara istorie si cultura cum ar fi negrii sau tiganii.

Negrii saracii au fost sclavii tuturor... ba europenii, ba musulmani etc.

Eu unul sunt mai presus de asta!

Posted

Pe lume sunt multi prosti. :)

dar cei care asculta guta si salam si se uita toata ziua la telenovele care ar fi coeficientul de inteligenta?:)
Sub temperatura camerei.

Posted

Extraordinar...ce stire senzationala domnilor!!!

Eugen, astept cu nerabdare cand o sa postezi o stire fara tenta de rasism, in care sa nu te legi de negri, musulmani, mexicani, brazilieni sau orice alta rasa :).

Subiect inchis pe motiv de provocare la cearta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...