Dodi- Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Am si eu o sugestie presupun ca cei in cauza vor venii aici cu reply-uri arogante dar incerc :)Pk pe spot cu caracter secundar ca sa-ti iei spot sa-ti faci experienta , sunt foarte multi chiar daca nu le cresc asa tare isi iau buff de la elfi din guild vin pk , tu stai sa faci preluare noaptea,dimineata si se trezeste un destept care mananca pc-u si are 10000 de char pentru pk sau mai rau se mai lasa cate un player poate bun poate rau si lasa contul la niste oameni smekeri ca asa se cred ei si face pk e aiurea rau treaba asta deja s-au invatat toate guildele pe server , eu am vazut multe plangeri de genu si cam nici o rezolvare in mare parte unii moderatori gen xtest , ija au cam sarit in ajutoru celor batjocoriti ca nu pot numii altfel . Intr-un final sugestia mea e sa se dea ss mare la charu-ul urmator venit pe spot dupa ce se face pk sau oricare alta masura da sa fie drastica . Ceva ceva trebuie facut , ti-e frica daca esti mic sa-ti iei un spot bun ca urmeaza sa fi furat prin pk ... P.s Link Mania , traiti bine ?
Rubik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ideea la baza e buna, dar faza cu pk la urm char e chiar idioata. ceva dupa ip.... logs... nu stiu , nu prea vad o metoda de implementare.P.s. nu , dar avem iarba.
Dodi- Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ideea la baza e buna, dar faza cu pk la urm char e chiar idioata. ceva dupa ip.... logs... nu stiu , nu prea vad o metoda de implementare.P.s. nu , dar avem iarba.O metoda ar fi , char-urile lor mari care se aseaza frumos pe spot apoi sanctionate nu neaparat cu ss mare la prima abatere .. oricum trebuie facut ceva .. prea frumos era knd erau duar clinciurile intre cele 2 aliantze pe server acum a aparut alta metoda de a inrautatzii situatzia , pk-ul pe spot pentru a fura spot :) P.s Avem de toate , traim intr-o tara libera :D
Ghiocel Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 E o idee buna in general , dar trebuie verificat daca cel care a ocupat spotu e si cel care a dat pk de pe alt char...ca poate a dat pk de pe alt char si pana sa vina sa ia spotu il i'a unu in trecere si atunci ala ia ss degeaba.Cum a zis rubik sa se verifice cumva prin loguri sau alte metode daca el e cel vinovat :) .
Dodi- Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 E o idee buna in general , dar trebuie verificat daca cel care a ocupat spotu e si cel care a dat pk de pe alt char...ca poate a dat pk de pe alt char si pana sa vina sa ia spotu il i'a unu in trecere si atunci ala ia ss degeaba.Cum a zis rubik sa se verifice cumva prin loguri sau alte metode daca el e cel vinovat :) .Da se poate , dar nu prea vad eu cum , baieti isi fac pregatiri inaininte de pk unu langa , unu asa , unu trebe sa faca asa si pac - pac :)
Rubik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 stiu ..... dar trebuie gandita o modalitate de implementare, pt a nu afecta pe unu` care cauta spoturi , si gaseste unu liber... (1% din cazuri). ..propun pt incept pk pe spot = 5 zile ban ip (e cam dur) dar macar nu-si face alt char, sau nu joaca cu alt char. si pt cei ce au rds cu ip dinamic..... nu stiu.oricum ceva trebuie facut. e la moda acum un char de 350+ non rr cu buff de la un elf mai mare... pk spree. curata spoturi intregi. (asa se face) numai ca , mai `mascat` momentan.
Dodi- Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 stiu ..... dar trebuie gandita o modalitate de implementare, pt a nu afecta pe unu` care cauta spoturi , si gaseste unu liber... (1% din cazuri). ..propun pt incept pk pe spot = 5 zile ban ip (e cam dur) dar macar nu-si face alt char, sau nu joaca cu alt char. si pt cei ce au rds cu ip dinamic..... nu stiu.oricum ceva trebuie facut. e la moda acum un char de 350+ non rr cu buff de la un elf mai mare... pk spree. curata spoturi intregi. (asa se face) numai ca , mai `mascat` momentan.Mare dreptate ai 350 omuletii nostrii care mananca pc pe paine isi fac cate un char de genu intr-o zi :) maxim 2 .. si chiestia asta deja a devenit o moda .. si mai e deschis topic de ce nu se apuca playeri vechi , de ce nu e frumos ca inainte , daca nu sunt pedepsiti smekerasii astia de pe server ce fac dastea .
valheru Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dodi ai dreptatedar daca vine unu ce are nervi pe tine siti da pk apoi pleaca urmatorul care trece si vede spotu gol va lua sse cam cu 2 taisuriar fi bine daca sar gasi o cale de a verifica caracterele secundarenici dupa ip nui bine ca p[oate ruga pe careva din guild sa intre pe caracteru respectiv si sa nu aduca caracteru principal pe spot sal lase guildeie cam nasoala treaba nu stiu cum se poate rezolva
Dodi- Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Nu-ti place, nu juca!Tu esti unu din puternici care fac de astea ? Mai ziceti de ce nu e ca pe old db-urile trecute , uite din cauza la caricaturile astea ...dodi ai dreptatedar daca vine unu ce are nervi pe tine siti da pk apoi pleaca urmatorul care trece si vede spotu gol va lua sse cam cu 2 taisuriar fi bine daca sar gasi o cale de a verifica caracterele secundarenici dupa ip nui bine ca p[oate ruga pe careva din guild sa intre pe caracteru respectiv si sa nu aduca caracteru principal pe spot sal lase guildeie cam nasoala treaba nu stiu cum se poate rezolvaDaca e vointza se poate rezolva , prea putine mult prea putine o mare coincidentza dupa ce primesti pk sa ia altu spotu inafara de cineva ce are legatura cu cel ce da pk :)
ija4ok Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Lasati aceste lucruri sa le decida moderatorii cand rezolva plangerile.