Rubik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 salut! stiu ca pe db trecuta era la f.a.q ordinea seturilor pt fiecare char. m-am uitat acum si nu am vazut ( poate nu am vazut bine sau am omis). ma intereseaza pt elf. de la cel mai mic set , la cel mai puternic . p.s. itemele de 380 exe cand/unde cad ... nu prea am vazut. decat 2-3. multumesc. si imi cer iertare pt noobism in stare avansata, dar eram obisnuit cu clasicul 0.97 (care era si mai misto)
1sus1jos Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 cel mai slab e "Silk" (daca nu ma insel ) si cel mai bun e nature :)
Rubik Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 ma interesa sistematic.... cum era inainte .. bone / pad /sphinx / lege/ soul/ada/gs la sm... asa cautam pt elf. vreau sa imi dau setul gywen +9 pe un set mai bun de elf +dif, si vreau sa stiu ce sa cer
bunny Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Exact asa e si acum: silk/wind/vine/spirit/guardian/ pff, si ce-o mai urma dupa. O sa le caut prin FAQ 97d si le adaug.
mau Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Exact asa e si acum: silk/wind/vine/spirit/guardian/ pff, si ce-o mai urma dupa. O sa le caut prin FAQ 97d si le adaug.dupa guardian urmeaza red spirit(nature d p 97d) si sylph wind(lvl 380), si mai e setul iris(set nou, aparut pe s2)
Rubik Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 gasesc iris sau sylph wind exe? sau sunt ca viper staff 4-5 pe server?p.s. partea a doua de la marlon in tarkan nu ? (sunt in t1 si incep sa-mi pun intrebari :)) )
bunny Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dap, in tarkan.Cat despre seturi, habar n-am, asteapta sa-ti raspunda careva.
.::|RePlay|::. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dupa guardian urmeaza red spirit(nature d p 97d) si sylph wind(lvl 380), si mai e setul iris(set nou, aparut pe s2)Ai uitat Divine -_-
1sus1jos Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 p.s. partea a doua de la marlon in tarkan nu ? (sunt in t1 si incep sa-mi pun intrebari :)) )din cate imi aduc eu aminte decat bk are partea a doua la marlon :> :)
Anomys Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Iris exc si sylph neexe sunt mai slabe decat red spirit.( o armura iris la +9 avea def aproape la fel ca o armura red spirit la +0) Pana in acest moment din toate seturile red spiritul bate tot plus un arc viper si esti aranjat. Nu te indrepta spre antice de elf ca iti scade defence-ul drastic, asta poate fi o alegere cand o sa ai vreo 4-5 rr.Sylphid excelent nu gasesti, se face numai la castel.
mau Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Iris exc si sylph neexe sunt mai slabe decat red spirit.( o armura iris la +9 avea def aproape la fel ca o armura red spirit la +0) Pana in acest moment din toate seturile red spiritul bate tot plus un arc viper si esti aranjat. Nu te indrepta spre antice de elf ca iti scade defence-ul drastic, asta poate fi o alegere cand o sa ai vreo 4-5 rr.Sylphid excelent nu gasesti, se face numai la castel.sylph set si bow sunt itemele "supreme" pt elf, bineinteles, k sa fie mai bune decat RS tre sa fie exe :P
Anomys Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ms ptr instiintare Mau, poate Rubik ajunge la castel :D, eu deocamdata nu, asa ca tot rs e cel mai bun in afara de excelentele din castel. :D
mau Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ms ptr instiintare Mau, poate Rubik ajunge la castel :D, eu deocamdata nu, asa ca tot rs e cel mai bun in afara de excelentele din castel. :Dasa pesimist/a esti?
Anomys Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Eu zic ca-s realista, ma mai uit si eu la rr-urile voastre....mai avem ceva pana sa ne apropiem. Oricum imi convin seturile ce le am deocamdata. :)
-SomE- Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 #seturile vine silk wind spirit guardian divine red spirit sylph ray#si mai e irisu care e undeva intre spirit si guardian.
Rubik Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 #seturile vine silk wind spirit guardian divine red spirit sylph ray#si mai e irisu care e undeva intre spirit si guardian.asta cautam... se poate inchide topicul va rog. multumesc tuturor pt interes. p.s. am red spirit +9 si un viper bow momentan +0 :)
MrMario Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Frate, ai deschis 10 k de topicuri cu tot felul de intrebari, citeste si tu FAQ, acolo gasesti raspuns la 99% din intrebari, iau daca raspunsurile pe care la cauti nu sunt acolo, abia atunci fa un topic special cu nelamurirea ta.omg ...
bunny Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Frate, ai deschis 10 k de topicuri cu tot felul de intrebari, citeste si tu FAQ, acolo gasesti raspuns la 99% din intrebari, iau daca raspunsurile pe care la cauti nu sunt acolo, abia atunci fa un topic special cu nelamurirea ta.omg ...Ma gandeam sa-i zic si eu asta, dar m-am abtinut. Closed.