Jump to content
Alecswtzu

Paris Hilton, beata crita! La munca!

Recommended Posts

Posted

Ai postat asta o data, ti-am raspuns cu alte dovezi in afara de Pro Tv. O alta dovada ar fi viitorul spot publicitar pe care il va lansa (daca il va mai lansa). E o oarecare incercare de a-i lua apararea, din ce vad, dar nu ai motive. De ce? Pentru ca toata lumea stie la ce nivel e Paris Hilton (si nu ma refer la bani).

Toata lumea stie cine, sau mai bine zis, ce e Paris Hilton.

Nu vreau sa ii iau apararea, insa pe un topic ca acesta se discuta mai mult decat pe altele reale si interesante.

Posted

in 2012 o sa mergem la gara sa prindem trenul spre rai,ce va asteptati sa faca fata pana atunci,sa stea inchisa in casa?

asta e se mai distreaza si ea,mai radem si noi cand o vedem pe la tv..asta e viata =))

Posted

apai sa vad eu pe ala/aia care face reclama la bere si nu se ameteste...mai ales k e gratis, chiar si celor mai bogati le sticlesc ochii in cap cand aud cuvantul GRATIS :P :right:

Posted

apai sa vad eu pe ala/aia care face reclama la bere si nu se ameteste...mai ales k e gratis, chiar si celor mai bogati le sticlesc ochii in cap cand aud cuvantul GRATIS :P :right:

cei mai bogati sunt si cei mai chitrosi ... deviem de la subiect ... oricum Paris a dovedit de multe ori ca nu ii pasa ce spune lumea, ea se crede o zana

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...