Jump to content
Guest stefteo21

Exercitiu matematic

Recommended Posts

Posted

Asa am facut si eu:))

Da` nu cred ca face in clasa a 3`a asta.

Eh, rahat, aduceti-ne o numaratoare. :)) Altfel n-ai cum.

Si de cand in clasa 3-a se fac ecuatii de genul? o_O! Pai daca fac ecuatii inseamna ca fac si sisteme de ecuatii. Dar sisteme cu 4 ecuatii si 4 necunoscute? oO

Nici nu-mi mai aduc aminte dar singurele ecuatii care le faceai prin clasele 1-4 erau decat "a+3=4, a=?" Nu ecuatii ca mai sus.

Posted

v-am facut eu rezolvarea prin segmente, la nivel de 1-4 :))

mithrandir, nu merge cu regula lui kramer ca-ti da determinantul 0 cred la matricea sistemului :P

Posted

Eh, rahat, aduceti-ne o numaratoare. :)) Altfel n-ai cum.

Si de cand in clasa 3-a se fac ecuatii de genul? o_O! Pai daca fac ecuatii inseamna ca fac si sisteme de ecuatii. Dar sisteme cu 4 ecuatii si 4 necunoscute? oO

Nici nu-mi mai aduc aminte dar singurele ecuatii care le faceai prin clasele 1-4 erau decat "a+3=4, a=?" Nu ecuatii ca mai sus.

Cu segmente de alea

mithrandir, nu merge cu regula lui kramer ca-ti da determinantul 0 cred la matricea sistemului :P

Exact :D, rezolvarea pe care ai scris-o pe pagina anterioara e cea corecta -_- ( la nivel de a 3 a )

Posted

Ah, pffffffffffffffff, segmente, doamne, le uram. =) Da, ai dreptate si uitasem ca mai exista asa ceva.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...