.Am Fani. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 cred ca o sa fie ca la ruleta , double up the suspend , triple up , etc =))Te-ai scos cu topicul asta
dev Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A avut dreptate omul. Pentru chestia aia-ti primeai de la oricine nefondata! Nobito - nici nu o poti numi o jignire catastrofala ... Alta jignire nu a existat acolo ... asa ca o sa-ti zica oricare alt GM/Moderator ... fost GM/Moderator ... ca nu ai deloc dreptate!Morfeu si-a facut treaba foarte bine ... daca si asta-i deranjant ... e de rau!
BonitoMG™ Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 mi se rupe de linkmania mai joaca pEDIT pe serveru asta , nu e unu in stare sa modereze prosti totice spui dez ? imi zice o data nu zice nimeni nimic , de 2 ori nu zice nimeni nimic dar deja de 3 4 5 6 ori cam depaseste orce oputere pshica a mea de a rezista
Guest smiley_real92 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nobito zis continuu si in sictir asa e jignire catastrofala ;)