Jump to content
[Hook]

Dansul pinguinului in varianta...sex-alcoolizata!

Recommended Posts

Posted

Cand in fata, cand in spate...dar nu topaind, ci dintr-o miscare "suava" a bazinului, pana il ametesti si il iriti bine pe cel din fata ta - asta e varinata sex-alcoolizata a dansului pinguinului.

In imaginile filmate la o nunta tipic ramanesca il puteti admira pe domnul care s-a gandit sa adapteze binecunoscutul dans la...propriile-i "nevoi" trupesti.

Daca mai pui la socoteala si faptul ca stimatul are ceva grade alcool la bord, ca sa-si "domolesca" probabil timiditatea, iese un show de zile mari.

Atentie la un singur lucru, insa! Daca aveti de gand sa incercati si voi noul dans, mare atentie pe cine prindeti de brau...altfel s-ar putea sa va treziti paruiti in mijlocul petrecerii.

Video

Sursa:ProTv

Posted

' date='Feb 15 2010, 18:01' post='4777462']

nunta tipic ramanesca

Nunta tipic romaneasca + alcool + *insert random word* = mentalitate tipic romaneasca in timpul nuntii. Am mai vazut / auzit de tot felul de prostii pe la nuntile romanesti, acum am mai adaugat una pe lista.

Posted

@R_SupeRstaR tie nimic amuzant nu iti convine se pare :)) de aia sunt nuntile sa te distrezi :) sa bei .. da ce sa sti tu :)

Gusturile nu se discuta :) Nu e problema cuiva de aici sau din alta parte ca eu nu gasesc amuzant un video in care un "nene" intre doua varste, care poate ca e "pilit" putin, nu stie sa danseze si da din fund. Stiu destule, nu trebuie sa iti faci griji. Ar trebui sa stii si tu cate ceva...

Posted

Bun, am inteles, dar stirea unde este?

Aaa, sau se incadreaza la Informatii, ca vad ca avem si sfaturi...

"Atentie la un singur lucru, insa! Daca aveti de gand sa incercati si voi noul dans, mare atentie pe cine prindeti de brau...altfel s-ar putea sa va treziti paruiti in mijlocul petrecerii. "

Se incadra mai bine la FunMania, decat la stiri...

In fine....Macar de o puneai completa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...