_TheGamE_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 25 de persoane au murit luni dimineaţa în Hal, Belgia, în urma coliziunii a două trenuri.Potrivit site-ului levif.rnews.be, trenurile erau pline de oameni care se deplasau la serviciu pe traseul Mons-Bruxelles, în momentul accidentului. Coliziunea a fost violentă, cele două trenuri având viteză mare şi lovindu-se frontal. Numărul persoanelo decedate este de 25, cu toate că se oate ca acestea să fie mai multe, deoarece nu au fost scoşi toţi călătorii din vagoane. Mulţi răniţi au fost deja transportaţi la spital, iar celor mai puţin afectaţi le-a fost acordat un prim ajutor la locul tragediei.Nu se cunosc deocamdată cauzele care au dus la producerea coliziunii.SURSA
Random Hero Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ce cautau doua trenuri ce veneau din directii opuse pe aceeasi cale ferata?
Kabuky Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ce cautau doua trenuri ce veneau din directii opuse pe aceeasi cale ferata? Asta ma intreb si eu :-?
Lemonade Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cei care au coordonat directiile trenurilor au fost de vina.
K1dduletz Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Am vazut si eu la stiri, unul din trenuri nu a oprit la ceva stop unde opresc toate trenurile si de aceea a intrat peste linia celuilalt ...
Alecswtzu Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 S'au lovit frontal nu cap in cap, urat rau de tot, RIP.
Vasily_Zaytsev Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 In ultima vreme cam multe accidente feroviare ( atat in tara cat si in strainatate -_-).
Cristi-MG- Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dupa ce ca aveti voie doar o stirie / zi / persoana postati si stiri dastea total neinteresante ... adica gen .. cu ce sunteti mai fericiti ca stiti ca au murit 25 oameni ? si in tara noastra sunt accidente mai nasoale .. sau alte incidente ... @ vasi unde ai mai auzit tu de incidente feroviare ? asa a fost in totdeauna da eu nu am auzit chiar de atat de multe .. @ thegame te sustin totusi ca suntem colegi de peluza
Guest relife Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 la stiri zicea ca un conductor de locomotiva nu a oprit la culoarea rosie, si a intrat pe aceiasi linie cu alt tren, din cauza lui au murit atatia oameni...