Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RyLa

Tentativa de sugestie

Recommended Posts

Posted

Nu vi se pare aiurea ca in arena sunt spoturi pe care ai exp mai prost decat in k5 de exemplu ? :| Ce farmec mai are arena ? multi prefera sa dea in kalima 5,icarus si tarkan 2 si 3 pentru ca se creste mult mai bine decat in arena si nu sunt nici raziile pe capul lor asa de mult precum in arena. Se merita sa stai si on si sa cresti mai greu decat daca ai fi afk in tarkan2 spre exemplu ?

Posted

e destul de ok ,dar cam rari mobii pe spoturile cu Poison Golem

Imi place serverul asa cum este ,sunt foarte multe spoturi unde poti creste ,nu am prea multe argumente pentru o sugestie referitoare la arena ,am creeat acest topic in incercarea dezvoltarii unor noi idei referitoare la spoturile din arena

Posted

spoturile poison daca ar putea fi modificate ar fi ok

intradeva e xp mic

e exp mic si cam rar pentru ca sunt mobi mai rari pe spoturile alea

Posted

Spoturile de poison sunt pentru cei mici,mie mi se pare bun xp-ul in arena si mai ales la fire golem :)

e pentru cei mici pe naiba... tii mai usor in icarus unde sunt spoturi multi mai bune,eu la 5 rr pe sm in arena abea tin acolo la poison

Posted

eu cu dl 2rr tineam binisor acolo...

Pentru ca DL are cel mai mare dmg de pe server... dar marea majoritate a holderilor sunt mg si sm,eu unul nu vad DL un holder bun indiferent ce dmg ar avea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...