Random Hero Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cel mai usor telefon din lume, Modu, realizat de inventatorul stick-ului USB, Dov Moran, a fost lansat, vineri, in Romania, fiind disponibil in magazinele Vodafone. Telefonul este disponibil la preturi incepand de la 59 de euro, pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila. Telefonul Modu poate avea diverse optiuni, in fuctie de "jacheta" pe care o doriti. Pentru inceput, Vodafone va oferi patru astfel de accesorii. Astfel, Modu Xpress Jacket adauga o tastatura completa si este disponibila gratuit, pentru primii 1.000 de clienti. Modu Night Jacket este dotat cu o camera de 3,2 MP si flash incorporat, avand si led-uri, care il fac usor vizibil, pretul fiind de 64 de euro. Modu Mini Jacket costa 34 de euro si ofera trei variante de culoare si tastatura alfanumerica. In fine, Modu Sport Jacket , de 54 de euro, este echipat cu o banda elastica, pentru a-l putea atasa la nivelul bratului. De asemenea, are functii de masurat caloriile arse, distanta parcursa si viteza medie, precum si o functie de numarare a pasilor. sursa: infoportal ________________ Nu are chiar cel mai atragator design, din ce vad in poza, dar imi place faptul ca sunt 4 variante ale aceluiasi telefon. Pentru un telefon atat de mic, o camera de 3,2MP mi se pare arhisuficienta - mai ramane doar sa aflam ce memorie are :D
mortallx Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 m-am uitat putin pe youtube si am vazut ca poti atasa multe tastaturi.
Cristi-MG- Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nu imi place cum arata .. poate sa fie el cel mai usor da e urat rau
mortallx Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 te-ai uitat macar putin pe youtube la fete?Poza care a atasat-o superstart este doar cu el normal sau nush cum sa zic.El se poate "transforma" si cu acel meniu flash arata ca un telefon normal.
Random Hero Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Site-ul oficial al lui Modu: http://www.modumobile.com/ Va detaliaza despre fiecare accesoriu pe care il are telefonul alaturi de imaginea sa. Totusi, nu gasesc o lista cu ce poate sa faca, daca gaseste cineva il rog sa lase aici un link. :D
K1dduletz Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nu imi place designu si totusi e micut rau, cu siguranta nu mi-as achizitiona un astfel de telefon
Guest MaGic_MaStEr Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 (edited) Aiurea...Fara posturi monosilabice!Warn Up! Edited February 15, 2010 by Tybork
TwentySix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 foarte interesant...sunt curios cum arata cu tastatura :-?
RyLa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 telefon mai urat ca asta nu am vazut mai bine folosesc dinnala alb-negru care arata bine decat asta imaginativa ca tinteti de el cu 2 degete pe strada si ca nu iti dai seama deloc cand il pierzi,apropo cate grame are ?
blk Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Acele jacket-uri sunt mult mai multe (inclusiv un ghidon de bicicleta cum demonstreaza CEO-ul).Telefonul e foarte de viitor, vad lucruri mari pentru inventatorii lui. GG pentru idee.5kW89wFzyEc
_TheGamE_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Arata binisor, insa il prefer pe cel normal. Din moment ce este usor(si mai mic), nu cred ca este mai performant decat cel normal.