Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Update FAQ

Recommended Posts

Posted

Ce anume credeti ca mai trebuie adaugat in el? Faceti chiar voi reply-urile, le voi corecta si vi le voi adauga la FAQ. Nu copiati din alte parti, n-avem nevoie de copy-paste. Postati aici. INCERCATI SA FOLOSITI LIMBA ROMANA CAT MAI CORECT POSIBIL!! Multam'.

Posted

La notiuni generale.

Dark Knight sets : Lether, Bronze,Scale,Red Dragon

Blade Knight sets : Black Dragon, Dark pheonix,Gread Dragon,Aschrow,Dark Knight

Dark Wizzard sets : Pad, Bone,Sfinx,Legendary

Soul Master sets : Grand Soul, Dark Soul, Eclipse,Venom misc

Elf sets :Vine,Slik,Wind,Spirit,Guardian

Muse Elf sets: Divine,Red Spirit,Iris,Sylph Ray

Erau mentionate doar seturile de mg si dl.

Deasemenea tot la notiuni generale . mg poate purta iteme de dw si dk nu de sm si dk.

Tot la notiuni generale.

Ar trebui scris ca la fiecare clasa ce da questul de la marlon.

La sm , iti da voie sa folosesti nova + 6pct/lvl.

La bk , iti da voie sa folosesti combo + 6 pct/lvl.

La elf, doar 6pct/lvl.

De asemenea dupa questul de muse elf , elfa primeste skilul infiniti arrows.

Posted

Ce anume credeti ca mai trebuie adaugat in el? Faceti chiar voi reply-urile, le voi corecta si vi le voi adauga la FAQ. Nu copiati din alte parti, n-avem nevoie de copy-paste. Postati aici. INCERCATI SA FOLOSITI LIMBA ROMANA CAT MAI CORECT POSIBIL!! Multam'.

Hartile la fiecare oras,eu am cautat pe google dar nu am gasit nimic bun :-??

Posted

Bun, continuati cu hartile va rog. (Am adaugat Lorencia si Noria)

--reply-uri mutate in FAQ--

@some, o sa-ti adaug randurile dupa ce terminam cu hartile.

Posted

Devias

Devias este o harta situata la nord de lorencia si este acoperita cu zăpadă. Monstrii aici sunt mai puternici decât cei din Lorencia sau Noria. DK/DW/Fairy Elf sau BK/SM/Mouse Elf pentru a putea intra in Devias trebuie sa aiba cel putin lvl 15, iar MG/DL trebuie sa aiba cel putin lvl 10. Guild Masterul care creează şi gestionează guildele este, de asemenea, situat în Devias, unde se mai pot gasi NPC-ul pentru Quest si cel pentru Jewel Mix.

Imagine IPB

Level Limit: Minim lvl 15 este necesar pentru DK/DW/Fairy Elf sau BK/SM/Mouse Elf, iar pentru MG/DL este necesar lvl 10 .

Caracteristici: Monstri de aici sunt mai puternici decat cei din Lorencia si Noria.

Monstri: Yeti, Elite Yeti, Ice Queen, Assassin, Ice Monster, Worm, Hommerd.

Ei na bunny acuma faceam devias :)))) si de fapt s-a facut intre timp .... acum trebuie sa plec la facultate.... abia diseara reusesc sa ma intorc .... sa continue restul ce s-a inceput ... apropo bunny nu m-am suparat .... era faza ca dam unul peste altul si facem un lucru de 2 ori cum s-a intamplat acuma in cazul meu :))

Posted

Da, a facut angel devias-ul. :) Ok, nu te supara totusi, poti continua dupa ce vii cu ce mai ramane.

Btw, cei care participati la FAQ, la sfarsitul acestui update, veti primi un warn down. Asta ca sa nu credeti ca o faceti degeaba.

-Mutat dungeon al lui angel-

Ce harta urmeaza? Atlans? O face careva? :)

Posted

CryWolf

Harta Crywolf poti intra prin Valea Loren. Este o harta eveniment în cazul în care personajele trebuie să protejeze o statuie, de asemenea, în timp ce se lupta cu monştri puternici, inclusiv Balgass seful. In CriWolf mai pica incredientele necesare pentru a crea un Fenrir..Bless of Guardian,Splinter of Armour,Clow of Beast.

http://www.imagebam.com/image/a6095a68165521

Posted

Atlans

Atlans este la est de Noria. Atunci când a apărut Kundun, slujitorul său vechi, Hydra, au fugit în aceste mări, necesită nivelul de 60 pentru a intra. Având în vedere că zona este subacvatice jucătorii înoata în loc de plimbare, La nord se afla poarta catre desertul Tarkan.

http://www.imagebam.com/image/c7720368165978

Ps: pun si eu hartile un functie de cum gasesc o imagine si o traducere mai buna.

Posted

Ok, angel. Atlans a pus bubu. :) Sper sa nu va suparati toti acuma ca face unul si este adaugat al altuia, ca altfel raman singur in topic. :D

Posted

Atlans

Atlans este la est de Noria. Atunci când a apărut Kundun, slujitorul său vechi, Hydra, au fugit în aceste mări, necesită nivelul de 60 pentru a intra. Având în vedere că zona este subacvatice jucătorii înoata în loc de plimbare, La nord se afla poarta catre desertul Tarkan.

http://www.imagebam.com/image/c7720368165978

Ps: pun si eu hartile un functie de cum gasesc o imagine si o traducere mai buna.

Poti adauga ca nu se poate intra calare pe uniria, pentru ca piticii se vor speria cand vor vedea ca nu pot merge.

Posted

Unde le gasesti? Sunt varza din punct de vedere gramatical. Hai ca incerc sa-l rectific.

Adaugat lt si tarkan. Aida ar fi bine adaugata acum. :-?

Posted

Sry bunny ca postez aiurea aici .... :( nu pot face un topic nou ..... am ajuns aksa iar MG-ul meu e afk in arena pe alt pc .... am o rugaminte: :( dak poate intra un admin sa imi dea un d/c .... is la 71 3 arena

Sry de off topic :( ...

PS: BUnny cand ajung la pc-ul alalalt mai pe seara am sa fac eu continuarea hartilor dak nu is facute .... apropo inainte de atlans era Dungeon ...dar tu ai spus atlans asa ca am facut cum ai zis tu :))

Posted

Sry bunny ca postez aiurea aici .... :( nu pot face un topic nou ..... am ajuns aksa iar MG-ul meu e afk in arena pe alt pc .... am o rugaminte: :( dak poate intra un admin sa imi dea un d/c .... is la 71 3 arena

Sry de off topic :( ...

PS: BUnny cand ajung la pc-ul alalalt mai pe seara am sa fac eu continuarea hartilor dak nu is facute .... apropo inainte de atlans era Dungeon ...dar tu ai spus atlans asa ca am facut cum ai zis tu :))

Ok, iti dau disconnect acum.

@mau^, ar fi ok, dar am nevoie de o descriere a hartii asa cum au facut baietii mai sus.

Posted

o rectificare la fenrir ... ptr broken horn sansele de reusita sunt 50% nu 70% cum este in faq

Step 1 (70%)

20 splinter armor

20 bless of guardian

1 chaos

= Piece of Horn

Step 2 (70%)

5 Piece of Horn

10 Claw of Beast

1 chaos

= Broken Horn

Step 3 (30%)

1 Broken Horn

3 Jewel of Life

10M Zen

1 Chaos

= Horn of Fenir (Horn of Doom / fernir rosu)

Care din ele iTi?

Step 1, 2 sau 3?

Posted

Ok, modificat in 50%. Mersi.

Ajutati-ma cu ceva va rog, eu am net slabutz, nu merge sa uploadez. Luati versiunea de client full de pe site, de la download, si uploadati-o pe 2-3 site-uri, incat sa avem 2-3 mirror-uri de download. Multi au probleme cu download-ul de pe site-ul S2.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...