Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acelasi_bandit

Alta informatie

Recommended Posts

Posted

in leg cu : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342679

Daca eu dau pk cu un caracter secundar si vin cu celalalt dc iau ban si pe celalalt ? Adica fac pe riscu meu si dau pk si iau ban pe ala care iau pk..nu pe bune acum asta e regula ? ..nu ca as lua apararea cuiva dar..asta eventual s-ar aplica daca respectivul sterge caracterul dar asa ? Astept niste raspunsuri de la moderatori nu de la bagatori de seama.

thanx :tiphat:

Posted

Pentru ca intentia ta e clara, vrei sa obti spotul pentru caracterul cu care vrei sa faci experienta. Daca eu am un caracter non-rr si unul de 20-30 de rr-uri, si vreau sa-ti iau spotul altfel decat printr-o preluare regulamentara, pe tine nu te afecteaza cu nimic daca iei suspend pe caracterul secundar, pentru ca tu ti-ai atins telul, ala de a avea spot cu caracterul dorit.

Posted

Pentru ca intentia ta e clara, vrei sa obti spotul pentru caracterul cu care vrei sa faci experienta. Daca eu am un caracter non-rr si unul de 20-30 de rr-uri, si vreau sa-ti iau spotul altfel decat printr-o preluare regulamentara, pe tine nu te afecteaza cu nimic daca iei suspend pe caracterul secundar, pentru ca tu ti-ai atins telul, ala de a avea spot cu caracterul dorit.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342520 aici de ce nu se aplica la fel?, sa`mi explice cnv cum se poate k primul bk dupa srv sa lase CS`ul si sa fuga pe spot care stim toti cum a fost obtinut si pt cn a fost obtinut.

Posted

Depinde de situatie, de moderator, de antecedente, s.a.m.d Ce-am zis eu nu e batut in cuie, eu i-am raspuns la intrebare.

am vazut k i`ai raspuns, dar tie ti`se pare logic ceea ce s`a intamplat, adik in timpul CS`ului sa lasi CS`ul pt un spot mi`se pare aiurea si mai zice lumea k honey strica jocul :pottytrain2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...