Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

moshucu?

Recommended Posts

Posted

Cinei acest moshucu? am vazut ca intro zi a furat 3 spoturi cu pk pe spot si numai 1 ss a luat(restu 2 nu aveau poze bune)eu cred ca ai un caracter de pk sa fure spoturi.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342316

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342479

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342565

moshucu eu nu stiu cine esti dar esti foarte nesimtit.

Rog moderatori sa verifice acest caracter

Posted

Well, intr-adevar da dovada de lipsa de fair-play, dar atata timp cat victimele nu au poze concludente nu se poate da un suspend pe intuitie.

Posted

De cand a inceput gandalf cu pk-urile a inceput tot . acum abia a incept . ca se tine cont de rr`uri cei mari nu ia suspend ci din contra .

ps : warn ?

esti u 100% sigur ca gandalf a inceput cu pk-urile #-o

Posted

nu e moshucu real , a lasat contu pe mana cuiva din ZoHaN si il foloseste in scopuri "caritabile"

care din ZoHaN, mai intra si tu in joc sa vezi guidele si nu iti da cu parerea aiurea....vorbesti fara tine :sef:

Posted

se pare ca xtest a gasit cine intra pe cont.

GhemotoK - 14 zile suspend pt. nesimtire.

moshucu - suspend ridicat la 60 de zile, daca o sa va mai folositi de caracter pt. a procura spoturi va ajunge la 99 de zile suspendul.

Sa-i transmiteti lui Leather cel care a dat switch pentru a intra pe contul ce se afla caracterul moshucu ca ulciorul nu merge de multe ori la apa fara sa se sparga.

Posted

da si nu ai mai loa apararea . stai acolo pe bara si taci . numai vanatori in guild tau.

mai intai uita-te la tine in curte si dupa aia hai si da cu ciocu pana atunci taci din gura.

Posted

mai fugi si pe la scoala :lol: ca nu se intelege mai nimic din reply-ul tau

sa ma uit la ce :blink:

p.s. daca nu intelegi ce am scris inseamna ca esti cel mai ratat copil din romania :-j hai f.o. nu am nevoie de profi de "r0m4n4" << tradu aia domnule profesor de "r0m4n4".

Posted

ce smecher esti tu , ai dat repede edit =)))))))))))) poti baga si virgulele lipsa

esti angajat :cool2:

Salariu: 2 palmi dupa ceafa la fiecare corectare.

Posted

esti angajat :cool2:

Salariu: 2 palmi dupa ceafa la fiecare corectare.

se numesc palme :lol: =))))))

#iti adresez alta intrebare acum : Renunt la " Ai buletin? " si ti-o adresez pe asta , "Ai mai mult de 7 ani?" :rofl2:

Posted

se numesc palme :lol: =))))))

#iti adresez alta intrebare acum : Renunt la " Ai buletin? " si ti-o adresez pe asta , "Ai mai mult de 7 ani?" :rofl2:

gata ma nu mai suferi atata :-j

#aiurea ca nu stau in craiova sa iti arat buletinu :|

Posted

Cand ajungi in Craiova sa ma anunti , pana atunci te poti duce la somn , ca maine ar trebuii sa fii la scoala .

hai ca esti funny imi place de tine cum suferi keep up the good work :cool2:

p.s. vezi ca ai sarit peste cateva reply-uri pe care trebuia sa le corectezi #-o

Posted

Se poate inchide topicul, sa gasit vinovatul.

Rog un moderatoe sa inchida topicul.

:closed:

as you wish.

sa ma uit la ce :blink:

p.s. daca nu intelegi ce am scris inseamna ca esti cel mai ratat copil din romania :-j hai f.o. nu am nevoie de profi de "r0m4n4" << tradu aia domnule profesor de "r0m4n4".

Tu-ti permiti cam multe cu multi useri pe-aici. La urmatoarea data cand te mai prind iti iei adio de la cont. Ai 5 zile deocamdata + 14 ca ai ajuns la 100% = 19 zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...