Bobby Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cinei acest moshucu? am vazut ca intro zi a furat 3 spoturi cu pk pe spot si numai 1 ss a luat(restu 2 nu aveau poze bune)eu cred ca ai un caracter de pk sa fure spoturi.http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342316http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342479http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=342565moshucu eu nu stiu cine esti dar esti foarte nesimtit.Rog moderatori sa verifice acest caracter
bunny Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Well, intr-adevar da dovada de lipsa de fair-play, dar atata timp cat victimele nu au poze concludente nu se poate da un suspend pe intuitie.
Heinekener Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nu e moshucu real , a lasat contu pe mana cuiva din ZoHaN si il foloseste in scopuri "caritabile"
acelasi_bandit Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nu este realul,contul e facut posta..
1sus1jos Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 De cand a inceput gandalf cu pk-urile a inceput tot . acum abia a incept . ca se tine cont de rr`uri cei mari nu ia suspend ci din contra .ps : warn ?
Valhalla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 De cand a inceput gandalf cu pk-urile a inceput tot . acum abia a incept . ca se tine cont de rr`uri cei mari nu ia suspend ci din contra .ps : warn ?esti u 100% sigur ca gandalf a inceput cu pk-urile #-o
Boddom Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nu e moshucu real , a lasat contu pe mana cuiva din ZoHaN si il foloseste in scopuri "caritabile"care din ZoHaN, mai intra si tu in joc sa vezi guidele si nu iti da cu parerea aiurea....vorbesti fara tine :sef:
1sus1jos Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 da si nu ai mai loa apararea . stai acolo pe bara si taci . numai vanatori in guild tau.
Bobby Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 se pare ca xtest a gasit cine intra pe cont.GhemotoK - 14 zile suspend pt. nesimtire.moshucu - suspend ridicat la 60 de zile, daca o sa va mai folositi de caracter pt. a procura spoturi va ajunge la 99 de zile suspendul.Sa-i transmiteti lui Leather cel care a dat switch pentru a intra pe contul ce se afla caracterul moshucu ca ulciorul nu merge de multe ori la apa fara sa se sparga.
Valhalla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 da si nu ai mai loa apararea . stai acolo pe bara si taci . numai vanatori in guild tau.mai intai uita-te la tine in curte si dupa aia hai si da cu ciocu pana atunci taci din gura.
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mai intai uita-te la tine in curte si dupa aia hai si da cu ciocu pana atunci taci din gura.mai fugi si pe la scoala :lol: ca nu se intelege mai nimic din reply-ul tau
Valhalla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mai fugi si pe la scoala :lol: ca nu se intelege mai nimic din reply-ul tausa ma uit la ce :blink:p.s. daca nu intelegi ce am scris inseamna ca esti cel mai ratat copil din romania :-j hai f.o. nu am nevoie de profi de "r0m4n4" << tradu aia domnule profesor de "r0m4n4".
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 sa ma uit la ce :blink:p.s. daca nu intelegi ce am scris inseamna ca esti cel mai ratat copil din romania :-j hai f.o.ce smecher esti tu , ai dat repede edit =)))))))))))) poti baga si virgulele lipsa
Valhalla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ce smecher esti tu , ai dat repede edit =)))))))))))) poti baga si virgulele lipsaesti angajat :cool2: Salariu: 2 palmi dupa ceafa la fiecare corectare.
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 esti angajat :cool2: Salariu: 2 palmi dupa ceafa la fiecare corectare.se numesc palme :lol: =))))))#iti adresez alta intrebare acum : Renunt la " Ai buletin? " si ti-o adresez pe asta , "Ai mai mult de 7 ani?" :rofl2:
1sus1jos Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 moshucu a facut pk ?a venit cineva de la tine din guild ?te rog taci .
Valhalla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 se numesc palme :lol: =))))))#iti adresez alta intrebare acum : Renunt la " Ai buletin? " si ti-o adresez pe asta , "Ai mai mult de 7 ani?" :rofl2:gata ma nu mai suferi atata :-j#aiurea ca nu stau in craiova sa iti arat buletinu :|
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 gata ma nu mai suferi atata :-j#aiurea ca nu stau in craiova sa iti arat buletinu :|Cand ajungi in Craiova sa ma anunti , pana atunci te poti duce la somn , ca maine ar trebuii sa fii la scoala .
Bobby Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Se poate inchide topicul, sa gasit vinovatul.Rog un moderatoe sa inchida topicul. :closed:
Valhalla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cand ajungi in Craiova sa ma anunti , pana atunci te poti duce la somn , ca maine ar trebuii sa fii la scoala .hai ca esti funny imi place de tine cum suferi keep up the good work :cool2: p.s. vezi ca ai sarit peste cateva reply-uri pe care trebuia sa le corectezi #-o
bunny Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Se poate inchide topicul, sa gasit vinovatul.Rog un moderatoe sa inchida topicul. :closed:as you wish.sa ma uit la ce :blink:p.s. daca nu intelegi ce am scris inseamna ca esti cel mai ratat copil din romania :-j hai f.o. nu am nevoie de profi de "r0m4n4" << tradu aia domnule profesor de "r0m4n4".Tu-ti permiti cam multe cu multi useri pe-aici. La urmatoarea data cand te mai prind iti iei adio de la cont. Ai 5 zile deocamdata + 14 ca ai ajuns la 100% = 19 zile.