Random Hero Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 O scotianca este nevoita sa-si vanda casa pentru a face fata pretentiilor costisitoare ale fiicei sale pubere, care se considera deja o micuta diva.Micuta Madison are, la doar noua ani, pretentii de viata care concureaza multe dintre extravagantele celor mai celebre fotomodele ale timpului, potrivit ziarului "The Sun".Madison pretinde tratamente cosmetice performante, de mii de euro pe luna,, rochii ale unor designeri celebri si chiar si treningul cu care se imbraca atunci cand merge la joaca trebuie sa fie unul produs de o casa de mode celebra.Toate aceste achizitii au dus la o datorie uriasa si au transformat viata familiei Wren-Campbell, stabilita in Marea Britanie intr-un adevarat cosmar.Moya, mama micutei Madison, a constat cu stupoare ca pretentiile "divei", care traieste ca o mica printesa, sunt din ce in ce mai mari si depasesc cu mult posibilitatile financiare ale familiei.Astfel, femeia a ajuns sa fie nevoita sa-si vanda casa pentru a putea achita luxul micutei. sursa: stiri.rol_______________Nu am postat stirea pentru ca este vreo dovada de inteligenta in ea, nu am postat-o pentru ca prezinta interes in viata de zi cu zi, am postat doar ca sa ilustrez prostia de care dau dovada unii parinti. Cat de slab sa fii in fata copilului ca sa ii faci chiar asemenea pofte? Copilul ala merita sa ii fie bagate mintile in cap, indiferent de metode.
Guest stefteo21 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) e cacat stirea :) stiri.rol e praf numai minciuni... e total irational ce spune acolo... stiri fantoma sunt astea ca nu mai au ce manca jurnalistii Edited February 14, 2010 by stefteo21
AStoria Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 e cacat stirea :) stiri.rol e praf numai minciuni... e total irational ce spune acolo... stiri fantoma sunt astea ca nu mai au ce manca jurnalistiiSi daca ar fi adevarata, mi-as bate nevasta sa faca un astfel de lucru , sa vanda casa pentru o mofturoasa de fata .Oricum daca e intradevar adevarata stirea, e cam cretina mama micutei . :blink:
Random Hero Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 e cacat stirea :) stiri.rol e praf numai minciuni... e total irational ce spune acolo... stiri fantoma sunt astea ca nu mai au ce manca jurnalistiiDe fapt, stirea e adevarata, cauta pe Google: "Madison Wren-Campbell" si o sa gasesti imagini cu fetita asta si chiar interviuri pe YouTube.
Wise Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 da si masa e proasta cine o pune sa-i cumpere toate prostiile astea presupun ca pe la 16 ani o sa arate ca o baba de la atatea tratamente cosmetice
[Soul]Andree@ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mama se lasa condusa de o piticoata de 9 ani .. Mai bine si-ar vinde fiica . :D
Bobby Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cred ca cu o bateie pe fund si cu o pedeapsa aspra s-ar lecui fetita aia,posibil sa fie o stire reala dar toata vina o au parinti care nu stiu sa-si educe fata.
bunny Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Oricat de mult ti-ai iubi copilul, nu stiu cine e indeajuns de nebun sa-si vanda casa ca sa-i indeplineasca visul unui copil, totusi e copil. Toti am vrut marea cu sarea cand eram mici, evident nu toti am primit tot ce ne-am dorit. Si totusi, daca cumva micutza "diva" ajunge sa nu mai fie micutza, riscul devine succes. Andree@' date='Feb 14 2010, 12:11' post='4772064']Mama se lasa condusa de o piticoata de 9 ani .. Mai bine si-ar vinde fiica . :D
Legacy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 e cacat stirea :) stiri.rol e praf numai minciuni... e total irational ce spune acolo... stiri fantoma sunt astea ca nu mai au ce manca jurnalistiiFara cuvinte urate!Warn up!http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/featu...ty-pageant.html
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Andree@' date='Feb 14 2010, 12:11' post='4772064']Mama se lasa condusa de o piticoata de 9 ani .. Mai bine si-ar vinde fiica . :D bun , bravo :lol: #bullshit , prima oare am crezut ca e vrajeala , dar cand am vazut linkurile am ramas OMFGG , oameni fara viitor
Alecswtzu Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Poftim este si pe click http://www.click.ro//pe_glob/ue/si-a-ruina..._901709883.html Inseamna ca mama vede un viitor mare in fata ei
K1dduletz Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 E clar ... daca la 9 ani parintii nu o pot stapani astfel sa nu cheltuie sume impresionante de bani...
Guest spanky Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 cine o pune ma sa ii ia toate alea ? cand mai tipa ca vrea rochie de 10 000 de euro o palma peste gura si s'a rezolvat -_-
Clark. Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Clar, asta la 9 ani are preteni la 20 ce face ?
TwentySix Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 doamne fereste...la 9 ani sa vrea asa ceva daca eram in locu lu masa de nu ii trageam o mama de bataie
Kiidu Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 omg ! in primu rand e vina parintilor ca au rasfatato atata.. acu ar face bine sa o duca la un psiholog da cred ca o bataie zdravana ar avea aceleasi rezultate
Lord_Bogdan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 omg.. ce distrusi cum sa iti vinzi casa pentru o copchila de 9 ani.... si mai ales pentru machiaj...
Mackensen Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Oricat de rasfatata ar fi, nu ii trebuie permise atatea.
Cristi-MG- Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Andree@' date='Feb 14 2010, 12:11' post='4772064']Mama se lasa condusa de o piticoata de 9 ani .. Mai bine si-ar vinde fiica . :D si cine o cumpara ? /:) mai bine imi iau masina de 500 mii de dolari decat o fiica ca asta e adevarat .. praf rau stirea :) da e amuzanta totusi tudore imi suna a Daria umpic )
Puscarie Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 si cine o cumpara ? vreun bordel :> pai in ce o sa mai stea daca vinde casa ?)) se crede vreo paris hilton )
DuR@nG0_* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 copil PROSTParintii sunt si mai prosti...cum sa iti vinza casa ca sa ti in puf un copil de noua ani.
Cloud_Rodricaz Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ar trebui parintii sa ii faca putina educatie, sa nu o mai rasfete cu atatea lucruri scumpe.Daca ii dai un deget iti ia toata mana.
VibeS- Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_wyUjv9Vuwg...feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=gshy7gxg6VY&feature=fvwIntr-adevar...pare foarte necajita ma-sa.LE: in primul filmulet, pe la 3:10 zice tanti Moya ca mai are o fiica pe care o va dadaci la fel de ghinisor. Concluzia? Ziaristii romani sunt cam ra...nu mai zic.