Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

As dori sa aflu si eu niste raspunsuri

Recommended Posts

Posted

As dori niste informatii despre d.c ul asta dat de Obi-Wan data 11.02 ora 02:21,mentionez ca aveam lvl 400 si cu un fenrir rosu la store :( , se poate verifica in loguri ce aveam in store pe data de 11.02 ora 2:21 inainte de d.c ...

De ce am primit D.C-ul ? #-o Nu vad nici o intrebare adresata mie. :dontknow:

Specific nu vreau decat Fenrirul ala rosu inapoi in store . :pray:

http://yfrog.com/0wscreen021102210012j

Persoanele neimplicata sa se abtzina ..in afara de echipa LinkMania.

:tiphat:

Posted

dreq... unii sunt asa prosti incat nici afk nu stiu sa lase apoi mai si dau vina pe admini ca ei sunt de vina :rofl2: mie mi-ar fi fost jena sa fac topicu asta, sincer :))

Posted

dreq... unii sunt asa prosti incat nici afk nu stiu sa lase apoi mai si dau vina pe admini ca ei sunt de vina :rofl2: mie mi-ar fi fost jena sa fac topicu asta, sincer :))

Am fost plecat de la pc cateva minute apoi urma sa-mi scot fenrirul din store ..nu stiu ce legatura ai tu cu asta ? ....Si in al doilea rand nu stiu de ce te bagi ? :hair: ...am specificat eu cumva ca eram afk ? :banghead: ...sau , imi pare rau tu stai on la pc 24 din 24 am uitat ca tu esti Boom(plagiatul) si porti pampers nici la baie nu te mai duci :clap: Faci cumva parte din Staful Linkmania (ti-ai dori dar nu se poate)

Plagiatul reprezintă însuşirea ideilor, metodelor, procedurilor, tehnologiilor, rezultatelor sau textelor unei persoane, indiferent de calea prin care acestea au fost obţinute, prezentându-le drept creaţie personală. mi-ar fi rusine .... =))

Posted

Cand un admin te intreaba daca esti on trebuie sa raspunzi atata timp cat nu ai raspuns primesti d/c.

Decand si pana cand trebuie un admin sa va intrebe de afk 3 minute in safe zone?

Daca mai alte nelamuriri foloseste pm-ul.

Posted

As dori niste informatii despre d.c ul asta dat de Obi-Wan data 11.02 ora 02:21,mentionez ca aveam lvl 400 si cu un fenrir rosu la store :( , se poate verifica in loguri ce aveam in store pe data de 11.02 ora 2:21 inainte de d.c ...

De ce am primit D.C-ul ? #-o Nu vad nici o intrebare adresata mie. :dontknow:

Specific nu vreau decat Fenrirul ala rosu inapoi in store . :pray:

http://yfrog.com/0wscreen021102210012j

Persoanele neimplicata sa se abtzina ..in afara de echipa LinkMania.

Pe vremuri luai un suspend pe masura daca faceai un astfel de topic. Are tot dreptul sa-ti dea disconnect, chiar si daca esti on, in cazul asta daca il deranjezi cu ceva si nu-l lasi sa-si continue treaba. In general unii dintre voi sunteti nesimtiti, vine GM-ul, va intreaba de afk la care voi "DA, SUNT AFK!", pai da crezi ca adminul ala sta cu mainile in san? Prea credeti ca vi se cuvin cam multe, ei bine nu.

Nu stiu cine a inchis topicul, nu am de gand sa-l deschid, e decizia unui coleg de-al meu. Spor. :]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...