Jump to content
Vasily_Zaytsev

In sfarsit! Guvernul a interzis vanzarea ierburilor legale

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Comercializarea produselor etnobotanicelor a fost, in sfarsit, interzisa. La Iasi, in ultima perioada, medicii au tratat zeci de cazuri de intoxicatii cu astfel de produse, iar in tara s-au inregistrat si decese. Marti a fost aprobata legea prin care punerea in vanzare a ierburilor care se gaseau in weed shop se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

Zeci de comercianti amendati, sute de persoane intoxicate, si aproape 10 decese. Asta i-a convins pe deputati sa aprobe interzicerea produselor etnobotanice. Orice persoana care este prinsa consumand sau distribuind ierburi cu efect halucinogen, risca sa faca puscarie.

Sute de persoane au trecut prin mainile doctorilor de la Spitalul de Urgente, dupa ce au consumat ierburile care erau pana acum legale. In ultima saptamana, un elev de 18 ani chiar a intrat in coma, iar o gravida era sa piarda sarcina.

Ministerul Sanatatii va publica o lista cu produsele interzise. Aceasta trebuie sa fie gata in 60 de zile de la intrarea legii in vigoare. Lista va fi actualizata in functie de sesizari, pentru ca numele produselor poate fi schimbat oricand de comercianti.

sursa

Posted

Ministerul Sanatatii va publica o lista cu produsele interzise. Aceasta trebuie sa fie gata in 60 de zile de la intrarea legii in vigoare. Lista va fi actualizata in functie de sesizari, pentru ca numele produselor poate fi schimbat oricand de comercianti.

Mai bine le interziceau pe toate de la A la Z si de la 0 la 9. Ca sa fie o treaba clara.

iar o gravida era sa piarda sarcina.

Poftim?! Si omu' da in prostie cateodata, dar sa iei prostii din astea cand esti gravida?

Guest Alex1234
Posted

Multe chestii relativ "bune" sunt interzise din cauza pro***lor care nu stiu sa le foloseasca sau le folosesc prea mult(vorbim in general),cum ar fi si petardele :)) ce mai era de revelion :(

Posted

nu te pune nimeni sa cumperi prostiile astea, prost e ala care cumpara nu ala care vinde, totusi e bine ca au interzis vanzarea lor.

Posted

da .. e foarte bine ca au interzis vanzarea lor sigur o sa se rezolve foarte multe /:)

daca vrei sa iei iarba tot iei ... decat ca acum o sa se faca mai multa contrabanda decat era pe vremea Spice-urilor :-j

Posted

Marti a fost aprobata legea prin care punerea in vanzare a ierburilor care se gaseau in weed shop se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

doar atat ? nu ii va potoli ;)

Posted

Nu se mai duc copii toata ziua la " Coffe Shop " . Aveam un coleg in clasa care cel putin de 2 ori pe zi se droga . Se apuca sa imi spuna toate numele de droguri innebuneam . O lege buna ! Felicitari !

Posted

Nu cred ca este o idee buna. Daca motivul sunt cele cateva stiri cu cei cativa care ar fi crapat (si) din cauza lor, atata timp cat un procent aproape de 100% din consumatori nu s-au plans, decizia nu este cea buna. Eu nu am incercat si nu aveam de gand sa incerc prostii d-alea, insa sunt destul de sigur ca erau inofensive: niste prieteni si-au luat o tigare o singura data (mi-au oferit si mie insa i-am refuzat) si mi-au spus ca nu simt nimic (concluzia fiind ca au dat banii degeaba).

Posted

Nu cred ca este o idee buna. Daca motivul sunt cele cateva stiri cu cei cativa care ar fi crapat (si) din cauza lor, atata timp cat un procent aproape de 100% din consumatori nu s-au plans, decizia nu este cea buna. Eu nu am incercat si nu aveam de gand sa incerc prostii d-alea, insa sunt destul de sigur ca erau inofensive: niste prieteni si-au luat o tigare o singura data (mi-au oferit si mie insa i-am refuzat) si mi-au spus ca nu simt nimic (concluzia fiind ca au dat banii degeaba).

...^ voiau sa iti traga teapa ..nu ai cum sa nu simti nimic ....te dadea cu capu de bordura .. :>

@ideea e buna.. treaba e ca i-a facut pe desteptii care detineau un asemenea shop , sa renunte la produse ..,le-au vandut cui trebuie si acuma ..desfranatii astia de copii isi cumpara Magic dala si mai mult si mai eftin...le-au interzis degeaba ...se vor vinde pe sub mana...oricum e un inceput ..

Posted

treaba e ca cei care s-au apucat de asa ceva greu se lasa de prafuri... vor lvle cat mai mare lvl +...

si chiar daca nu cumpara din magazine tot se gasesc poate chiar prafuri mai periculoase deci inca nu au terminat treaba pana la capat autoritatile

Guest HateLord
Posted

Inca nu este pusa in vigoare legea si preturile au scazut muuuuuuuuuuuult :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...