duhu' apelor Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 daca nu are acte de identificare in valiza, ci doar banii, ghinionul lui, norocul meu
AStoria Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ce-am gasit sa fie al meu . Desigur ca i-as lua fara nici o urma de indoiala :D .
afroMAN Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Sa presupunem ca ai gasi intr-o valiza in statia de metrou aproximativ 50.000 euro, nici o suma uriasa, dar nici prea mica. Ce ai face cu ei ? Hei hei heeeeeeeei tu cred ca ai gasit valiza si nu imparti banii cu noi :-w @ De obicei returnez ce gasesc, daca e posibil :) Weekendu` trecut am fost in excursie la munte si am gasit un telefon pe partie Normal ca l`am dat back
Guest Demonde Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 As lua banii din valiza si as lasa un biletel cu textul : " Ai reusit sa-mi faci viata mai usoara,treci mai des pe aici pls.ms" :D
K1dduletz Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Screw the police, screw the om care a muncit banii, daca nu e in stare sa aiba grija de ei ce sa-i fac Ce gasesc al meu sa fie
Guest LoLz0o0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 I`as lua ce sa ii fac eu daca el este mare natarau?
mitza4fun Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 I'as lua .. 1. Nu cred ca acei bani sunt munciti..prea multi totusi :D 2. Si nu stiu... cred ca i'as tine . Politistii o sa'i imparta intre ei ..asa ca!
stayalive Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pai daca numai era nici un om pe langa mine luam geanta si plecam...Iar daca ma vedea vreo persoana ca am luat o geanta abandonata as duce-o la politie iar de ar fi doar o persoane as face fifty fifty :>
Radu21 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tot ce am de zis este: I NEED MONEY! Deci, nu mai trebuie sa spun ce am votat.
MonK Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daca ar exista un act care sa dovedeasca proprietarul as duce geanta la politie sau direct la persoana respectiva. In felul asta poate primesti si tu acolo putina recompena.....Mai bine primesti 2000 - 3000 euro "munciti" decat 50.000 "luati".Parerea mea.Prin postul de mai sus refuz sa cred ca esti roman. da? si daca sunt banii de inmormantare a unei batranici ? -_-A dracu' batranica dar strangatoare mai e. :blink: Eu i-as opri,logic. Am fost si eu pus mai demult intr-o postura ingrata. Am gasit in alt cartier portofelul unuia care,CULMEA,era chiar de la mine din bloc. Era plin cu acte si carduri,dar golit de bani probabil de altii. Am primit un multumesc? Clar ca NU;se uita dubios la mine de parca ar fi trebuit sa ii scot din buzunar si banii pierduti.Dupa ce te arzi, sufli si in iaurt !