Jump to content
Guest stefteo21

Ce ai face daca ai gasi

I-ai duce la politie ?  

111 members have voted

1. 1. I-ai duce la politie ?

• I-as duce la politie urgent ! Thăă, pot fi banii munciti a unui om
      17
    • Screw the police, screw the om care a muncit banii, daca nu e in stare sa aiba grija de ei ce sa-i fac
      94

Recommended Posts

Posted

As merge la politie ,totusi probabil omul acela are neoie de bani aia pentru o operatie ,ai putea sala o viata .e mai valortoasa o viata decant o masina sau stiu eu ce va mai trebuie voua.

Posted

Trebuie sa depasiti chestia asta cu "daca erau banii pentru viata cuiva?".

Sincer.Sunt un om fara prea multe sentimente si nu imi pasa daca erau banii pentru viata cuiva.

Daca eu as fi fost pe moarte si tata ar fi pierdut banii pentru viata mea,l`as injura cateva ore bune si gata.Aia e.E ciclu vietii,unii mor,altii traiesc mai bine.Nu ai ce face.Daca ar avea vreun buletin ceva,i`am da un sfert din bani si actele.Restu as pastra.Daca nu ar avea niciun act,as pastra tot.Chiar credeti ca politia o sa faca ceva minunat cu banii?Asteapta putin sa nu fie nimic suspect,si ii impart ca "prima de a doua zi din a treia saptamana din jumatatea anului".Si gata.Banii intra iar in circulatie,exact cum ar fi facut daca erau la mine.

Pam Pam!

Posted

Oameni buni doar suntem in Romanica noastra credeti ca se fac fapte bune pe aici .. eu nu cred. Nici eu nu cred ca as merge la politie daca as gasi un portofel cu bani in el, dar pe de alta parte eu daca as pierde ceva de valoare as dori sa mi se inapoieze :)) .

Posted

Prefer sa fiu liberul arbitru, destinul mi-a dat ocazia asta sa fac ce vreau eu cu ei. Normal, ca mi-as cantari sansele de-a scapa basma curata

Ce sa-i faci. te joci si tu cu puzzle urile care ti se ofera in fata si incerci sa realizezi ceva

Deci cum ziceam, imi asum rolul de liber arbitru, nu am incredere in altii atat cat am in proprile mele forte(asta cel putin in ro) prefer sa decid eu ce sa fac cu banii.

Partea naspa este ca nu poti sa stii daca bani aceea sunt pt un transplant de inima. de ex. dar nici nu poti sa stii daca sunt banii unui traficant de droguri care urma sa livreze banii

asociatilor lui. Prefer sa risk, sa-mi asum toata responsabilitatea, poate chiar in momentul in care imi trece prin minte c-ar fi banii unui transplant, sa ma duc la spital

si sa ii dau chiar eu unei victime, si de restul imi asum ca defapt banii astia u fost pt ceva murdar, iar acum au fost folositi in modul cel mai bun, ii pastrez.. daca dupa fapta asta

sa o duc eu prost, eu om cu ambitii, asta ar fii si mai mare pacat /no ego intended

Este o lume cruda. Voi va dati seama cati bogati exista, de ce nu rezolva ei toate lucruire rele, de ce nu doneaza ei banii pt transplante etc? nu zic ca nu as face-o eu, dar nu

schimbi statisticile cu o fapta ...

Posted

ma, daca traiam in Letonia probabil ca-i returnam, insa cum nu am darul daruintei ca letonii, poa' sa vina cine-o vrea...de la mine nu mai vede banii aia.

Posted

Nu ai pus bine problema.

In cazul I, nu as face asa ceva nici sa ma bati. Nu ii iau eu dar ii duc Politiei romane sa ii sparga ei ^^.

In cazul II ai fost prea agresiv. Nu stiu, asa mi s-a parut. Chiar daca as vrea sa ii dau, probabil nu as putea decat in cazul in care in valiza sunt si acte.

Oricum, dream on. ^^

Posted

1-2 saptamani as sta pe fundul meu calm ca si cum nu as fii gasit nimic dupa care as merge in germania sa-mi iau ceva masina de 5000-10000 euro, dupa incetu cu incetu mi-as cumpara un teren frumos undeva intrun loc placut si de restul banilor as incepe sa construiesc o casa

Daca nu sunt acte in valiza sau indicii ai cui ar putea fii, atunci e ca si cum ar scrie numele meu pe ei

PS: cand ar aparea la tv ajutor pentru cei nevoiasi cu boli sau alte chestii care necesita multi bani, as dona si acolo anumite sume

Posted

Politia Romana? :coffee: Cat a activat batranu in cadru ei si m-am foit si eu p'acolo, am vazut ce-i duce mintea pe cei din politie, si pot sa va asigura ca mai bine stau banii in buzunarul vostru.

Guest Sniperus
Posted

1-2 saptamani as sta pe fundul meu calm ca si cum nu as fii gasit nimic dupa care as merge in germania sa-mi iau ceva masina de 5000-10000 euro, dupa incetu cu incetu mi-as cumpara un teren frumos undeva intrun loc placut si de restul banilor as incepe sa construiesc o casa

Daca nu sunt acte in valiza sau indicii ai cui ar putea fii, atunci e ca si cum ar scrie numele meu pe ei

PS: cand ar aparea la tv ajutor pentru cei nevoiasi cu boli sau alte chestii care necesita multi bani, as dona si acolo anumite sume

Hei hei hei... usor e vorba de doar 50 mii de euro nu de 500.000 :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...