andix3x Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ceva nu merge: e cam greu sa afli dupa 2 zile ce oameni au fost la fata locului in momentul "ridicarii" valizei.Care 2 zile ma ? Cine ar sta 2 zile si apoi si-ar aminti " stai ca am pierdut 50k euro " ..Normal ca s-ar duce rapid la politie , apoi la autogara --> investigatie la 1 -2 ore dupa pierderea valizei .
Random Hero Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Care 2 zile ma ? Cine ar sta 2 zile si apoi si-ar aminti " stai ca am pierdut 50k euro " .. Normal ca s-ar duce rapid la politie , apoi la autogara --> investigatie la 1 -2 ore dupa pierderea valizei . M-a indus in eroare termenul ala de 2 zile. Sunt si unii prosti gramada care isi aduc aminte dupa ore bune ca au pierdut ceva. Si in alea 1-2 ore martorii pot fi departe si greu de gasit
andix3x Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 M-a indus in eroare termenul ala de 2 zile. Sunt si unii prosti gramada care isi aduc aminte dupa ore bune ca au pierdut ceva. Si in alea 1-2 ore martorii pot fi departe si greu de gasit Tot va aparea :D...Nu cred ca ar putea sta 1 an in casa inchis fara sa foloseasca acei bani :D ...Deci oricat de departe ar fi tot ar fi prins :D ..
Guest stefteo21 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tot va aparea :D...Nu cred ca ar putea sta 1 an in casa inchis fara sa foloseasca acei bani :D ...Deci oricat de departe ar fi tot ar fi prins :D .. Eu daca i-as gasi iti dai seama ca nu m-as sparge cu ei de-a doua zi si mi-as cumpara chestii nelimitat :blink: As da vreo 10-15 K pe o masina ... si as zice ca mi-a cumparat-o tata apoi restul i-as depune in 3-4 conturi la banca si as fi fericit mi-as vedea de studii in continuare si garantez ca nu m-ar prinde nimeni !
xIcarus Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 I-as lua lol. 50 mii. Uhuu. Termin setul de tobe, astept ceva timp apoi imi iau o garsoniera or smth.
fanaticaldoll Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 şi eu aş căuta să găsesc persoana care i-a pierdut.. e adevărat că mulţi reprezentanţi ai legii ne-au trădat încrederea dar cu siguranţă integritatea şi corectitudinea încă mai există. sunt multe modalităţi de a te convinge încă dinainte că banii ajung la proprietar.
Wise Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ii iau ma asigur ca nu ma vede nimeni si incep sa-i cheltui putin cate putin sa nu dau de banuit
sycron Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bun . Hai sa zicem ca ii luati si peste 2 zile va treziti cu politia acasa , ce va faceti ? La cei care o sa`mi puna intrebarea " cum ? " ...De parca ar fi greu sa verifice unde a uitat tipul valiza , cine era de fata si ce martori au fost . Sau in cazuri extreme ( sume extrem de mari ) ar incerca si tehnica amprentelor pe abonamente / bilete.Si da , te-ar gasi....si nu cred ca ar merge sa le dai ' bribe ' :) .Da , i-as duce la politie ...dar as fi atent ca proprietarul sa ii gaseasca...nu as vrea sa fure politia banii aceia .Apoi normal ca mi-ar da si mie o recompensa de vreo 1-2k ....Cat sa`mi iau masina :D .CSI?Eu cred ca uitati ca traim in Romania...
Kesselring Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Daca are si bani si acte as lua banii iar actele i le las la usa sau in posta cu o scrisoare de multumire .
marius_truckerfan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ok. Voi nu intelegeti o chestie. Daca banii aia sunt pentru viata cuiva ? Ma refer la faptul ca probabil are o problema grava, care necesita o operatie naiba stie pe unde, si costa o geanta de bani, plus ca cine stie cat s-a chinuit sa-i stranga. E normal, pleci acolo cu persoana respectiva. Inca o chestie, lumea se mai deplaseaza si cu metro-uri, autobuze, nu la toti le sta limuzina/avionul in fata blocului ;).
Life Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ^ daca is atat de importanti, cum dumnezeu poti sa ii pierzi ? i really don't fking understand this.
Denzel_Lsd Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ok. Voi nu intelegeti o chestie. Daca banii aia sunt pentru viata cuiva ? Ma refer la faptul ca probabil are o problema grava, care necesita o operatie naiba stie pe unde, si costa o geanta de bani, plus ca cine stie cat s-a chinuit sa-i stranga. E normal, pleci acolo cu persoana respectiva. Inca o chestie, lumea se mai deplaseaza si cu metro-uri, autobuze, nu la toti le sta limuzina/avionul in fata blocului ;). si daca sunt a lui Jiji ..pentru manevere ? .. sa nu ii luati ma...e pacat ;)
marius_truckerfan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ^ daca is atat de importanti, cum dumnezeu poti sa ii pierzi ? i really don't fking understand this. Pai prostia te poate ajuta sa pierzi orice .
TheodorescuS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 As lua geanta si m-as caca in statia de metrou de fata cu toata lumea...Nici un polistit n-o sa creada martorii cand or sa zica : " ala care a luat geanta s-a cacat aici " :dontknow:
LuckyShot Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nu vad cum ar putea politia sa-l gaseasca pe proprietar, asa ca i-as pastra
nu ma cunosti Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 i-as lua.. daca vad ca nu-i cauta nimeni, in mod sigur i-as dona, la un spital. banii cazuti din cer, numai pentru a ajuta lumea sunt buni.
King90 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 numa bine ar prinde acum . mi`as deschide o sala de banii aia :D
Life Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 i-as lua.. daca vad ca nu-i cauta nimeni, in mod sigur i-as dona, la un spital. banii cazuti din cer, numai pentru a ajuta lumea sunt buni. your joking.. inteleg sa dai o parte din ei, dar pe toti, no way .. daca tot esti asa credul, dc nu ii donezi la o biserica ? trust me, banii cazuti din cer sunt mai buni decat cei munciti
Guest stefteo21 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 trust me, banii cazuti din cer sunt mai buni decat cei muncitiAdevar graiesti -_-