Guest stefteo21 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sa presupunem ca ai gasi intr-o valiza in statia de metrou aproximativ 50.000 euro, nici o suma uriasa, dar nici prea mica. Ce ai face cu ei ?
sycron Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Politia...aha...si crezi ca o il gaseasca(caute) pe proprietar?
Kesselring Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sa presupunem ca ai gasi intr-o valiza in statia de metrou aproximativ 50.000 euro, nici o suma uriasa, dar nici prea mica. Ce ai face cu ei ? Normal ca un bun cetatean ii iau si ii cheltui eu . Cine e prost sa moara doar nu i-am furat de la el , daca nu are grija de ei de ce as avea eu grija de banii lui? Ah , am grija sa-i cheltui incet fara sa apara suspiciuni . Nu ca baba aia care a gasit 50.000 si i-a cheltuit imediat astfel pierzand totul . Stupid people lol .
Kesselring Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 i-asa lua fara nici o remuscare As cumpara-o pe Cristinutza cu 25.000 iar restul mergem in luna de miere :P
S.Razvan Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 eu am gasit intr-o zi un bulentin si am avut 3 optiuni. sa il returnez la adresa de pe el (era aproape), a 2-a sa-l duc la politie si a 3-a sa ma sterg la fund cu el.am ales sa duc buletinul direct la proprietar pentru a-l scuti de un drum la politie. faza e ca dupa ce i-am dat buletinul mi-a tras o privire de parca eu eram vinovat. mi-a dat un mesi asa sec.morala, nu merita sa te obosesti. sunt sanse ca persoana respectiva sa fie un dobitoc. celelalte 2, e bogat si nu ii pasa iar a 3-a e om bun dar iresponsabil. de acuma daca gasesc pe strada bani, buletine, copii, ii tin pentru mine.i-as tine pentru mine. adica in primul rand i-as pune in boxa sa stea la marinat cateva luni bune. apoi as merge in ungaria la prima casa de schimb valutar si l-as ruga sa-mi probeze o bacnota sa vad daca sunt reali sau falsi. daca totul e ok, as cumpara toata ungaria.
BeautifulMind Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Daca n-ar contine niciun act nimic , i-as lua cu siguranta , daca n-ar fi ce rost are sa-i duc la politie ?Sa faca aia burta mare ?
MiTzA- Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 eu am gasit intr-o zi un bulentin si am avut 3 optiuni. sa il returnez la adresa de pe el (era aproape), a 2-a sa-l duc la politie si a 3-a sa ma sterg la fund cu el.am ales sa duc buletinul direct la proprietar pentru a-l scuti de un drum la politie. faza e ca dupa ce i-am dat buletinul mi-a tras o privire de parca eu l-am pierdut pentru el impreunat cu un mersi asa sec.morala, nu merita sa te obosesti. sunt sanse 2 la 3 ca persoana respectiva sa fie un dobitoc. celelalte 2, e bogat si nu ii pasa iar a 3-a e om bun dar iresponsabil. de acuma daca gasesc pe strada bani, buletine, copii, ii tin pentru mine.idemam gasit buletinul unuia care urma sa se casatoreasca in saptamana respectiva...i l am dus la usa, mi a zis ca se bucura ca i l am gasit pt ca urma sa se casatoreasca, dar a omis sa zica multumesc....nu se merita Normal ca daca as gasi 50.000euro i-as lua :)
dev Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Pe foamea asta ... mi-as asigura traiul pe ceva vreme cu aia 50.000 de euro ...
The Wizard Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 "prost" e ala care ii duce la politie, la ce politie avem noi nu o sa ajunga banii la ala de i-a pierdut.in concluzie i-as lua
YettaProject Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Depinde , O data am gasit un portmoneu cu 3000 lei in el , 2 carduri , buletin , talon , permis , cartela de reincarcare nefolosita si o agenda . Am sunat la "Numarul Meu " si mi-a raspuns un domn : -BunaZiua -BunaZiua -Ce v-ati pierdut ? -Portmoneul -Nu il mai cauta ca e la mine , unde ne putem intalni sa ti-l dau ? Dupa ce ne-am intalnit acel domn mi-a dat 1000 lei :clap: [ asta da civilizatie ] Eu as proceda la fel daca as gasi o valiza cu conditia sa pastrez macar 1000$ Dar daca nu mai e nimica in ea legea junglei
Life Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 @deci tu erai btw, trebuie sa fii prost sa nu ii iei, srlsy...
- The Doctor - Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Daca ar exista un act care sa dovedeasca proprietarul as duce geanta la politie sau direct la persoana respectiva. In felul asta poate primesti si tu acolo putina recompena.....Mai bine primesti 2000 - 3000 euro "munciti" decat 50.000 "luati".Parerea mea.
YettaProject Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sa isi refaca toate actele il costa mai mult de 1000 lei ,
Life Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ce legatura au actele ? una e sa inapoiezi un buletin, alta e sa inapoiezi 50k euro
YettaProject Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 In situatia aia ma puteam alege cu 3000 de lei , deci are.
Just_Let_Me_Go Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 As cumpara-o pe Cristinutza cu 25.000 iar restul mergem in luna de miere :Pcare cristina? :D#i-as lua si as fugii in miami :D
marius_truckerfan Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Am votat prima optiune, ca m-as duce la politie. De fapt, nu cred ca m-as duce, ci mai degraba daca este un act de identitate pe acolo, m-as duce la persoana respectiva, returnand ce ii apartine. Asa ar fi corect, si la suma respectiva, nu cred ca nu mi-ar da o mica recompensa. @Wanksta : Da, ca asa gandeste de obicei oricine, de ce sa ii dau banii aluia, daca nu stie sa aiba grija de ei. Ii pastrez pentru mine. Dar pune-te in locul pabubitului, daca tu ti-ai pierde 50.000 euro, si ar veni cineva sa tii aduca, nu te-ai simti bine ? :)
acelasi_bandit Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bai stati linistiti ca nu o sa vedeti asa cv in Romania,nu mai visati ca nu pierd romanii asa bani ..poate in alte tari da..@oricum daca as gasi banii aia pe jos,cum zice dev pe foame astea nu i-as inapoia
slabaNu^ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 f**k the police. nici nu s-ar pune problema sa-i inapoiez.
Lucian Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 mi-as lua un Golf 5 si l-as modifica un pic. restul i-as sparge in ibiza