Equilibrium Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ce ciudat. Condoleante apropriatilor! :(Hi!
RightWing Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Slabane,nu spui nimic in apararea ta?Un doctor sa aiba grije de mine la noapte!Votez Slabanu
Life Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 daca n-avem alta pista, ar trebui sa mergem pe asta :\
RightWing Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 daca n-avem alta pista, ar trebui sa mergem pe asta :\Da,nu a mai scos un cuvant de cand a fost acuzat de luk!
sycron Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Eu zic sa nu ne grabim.Sa vedem ce are de zis.
Razvan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 komisare iar sa te buffez ma? daca voi ziceti slabanu, atunci, slabanu sa fie vot slabanu
Life Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nici eu nu vreau sa ne grabim, dar nimeni n-a venit cu o idee mai buna, so...votez slabanupai, am fost la petrecerea unui vecin :D
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 votez slabanu #slabane , inca asteptam explicatia ta , daca exista vreuna intrebarea mea este : ce activitate ai pe timp de noapte ?
mihai91 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 votam orbeste dar poate avem sansa :)votez slabanu
Life Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mihai, nu mai prea tin minte cine a fost la petrecere, majoritatea am fost bauti, ne-am distrat .. dar daca imi aduc aminte, iti spun cu toata sinceritatea :D
liquidlove Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ehm,la inceput a zis komisaru ca a investigat pe nu stiu eu cine ca are activitate nocturna + arma,nu il votati pe ala,il votati pe slabanu care era el asa mai bucuros . Ganditi din postura unui om rau,ar fi venit el asa senil la inmormantarea lor imbracat in rosu ,razand,rupt de bautura ? Eu zic ca nu,este o interpretare a comportamentului lui pe care o faceti voi,astia care am impresia ca sunteti cel putin 2 dintre cei 5(parca) care au votat,mafioti .
RightWing Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ehm,la inceput a zis komisaru ca a investigat pe nu stiu eu cine ca are activitate nocturna + arma,nu il votati pe ala,il votati pe slabanu care era el asa mai bucuros . Am zis ca are arma +activitate nocturna! Inseamna ca e mafiot? Daca e politist?Slabanu a fost vesel pana cand a fost acuzat de luk,dupa care a tacut!
Life Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 activitate nocturna + arma nu inseamna ca e rau.. cele mai mari sanse sunt de a fi politist.
Guest Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ehm,la inceput a zis komisaru ca a investigat pe nu stiu eu cine ca are activitate nocturna + arma,nu il votati pe ala,il votati pe slabanu care era el asa mai bucuros . Ganditi din postura unui om rau,ar fi venit el asa senil la inmormantarea lor imbracat in rosu ,razand,rupt de bautura ? Eu zic ca nu,este o interpretare a comportamentului lui pe care o faceti voi,astia care am impresia ca sunteti cel putin 2 dintre cei 5(parca) care au votat,mafioti . Ma intreb ce stii tu despre el si de ce ii iei apararea.votez slabanu
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Am zis ca are arma +activitate nocturna! Inseamna ca e mafiot? Daca e politist?Slabanu a fost vesel pana cand a fost acuzat de luk,dupa care a tacut!corect , inca astept sa imi raspunda la intrebare .
liquidlove Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Am zis ca are arma +activitate nocturna! Inseamna ca e mafiot? Daca e politist?Slabanu a fost vesel pana cand a fost acuzat de luk,dupa care a tacut!N-am zis veci asta . N-ai cum sa sti ,e o posibilitate sa fie si politist . Dar sa-l votezi pe slabanul ca e putin mai happy,mi se pare o aberatie,si un risc care ti-l asumi in cazul in care nu e,si totusi,daca il votam si nu e ceea ce crezi tu,iei toata responsabilitatea asupra ta ? Eu sunt sigur ca nu .
andix3x Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Votez KomisaruPrea vrei tu sa moara Slabanu -_- .
liquidlove Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ma intreb ce stii tu despre el si de ce ii iei apararea.votez slabanuDoar prin simplu fapt ca gandesc,si nu votez orbeste ca asa zice komisaru care isi da rolu pe fata in prima zi,ceea ce e din nou riscant ..nu inseamna ca sunt un bad guy .
RightWing Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 N-am zis veci asta . N-ai cum sa sti ,e o posibilitate sa fie si politist . Dar sa-l votezi pe slabanul ca e putin mai happy,mi se pare o aberatie,si un risc care ti-l asumi in cazul in care nu e,si totusi,daca il votam si nu e ceea ce crezi tu,iei toata responsabilitatea asupra ta ? Eu sunt sigur ca nu .Cine l-a votat pentru ca a fost mai "vesel". Atitudinea lui fata de politistul mort este foarte suspecta + lipsa raspunsului!
liquidlove Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 votez komisaruAm adus argumentele necesare sa-ti demonstrez ca slabanul dupa comportamentul lui nu inseamna neaparat ca e un rol negativ in acest joc,tu o ti orbeste pe a ta,ceea ce ma face sa te votez . Lipsa raspunsului,scumpule...e valentine's day,lumea mai isi scoate jumatatea in oras . Sincer,nici nu te astepta la un raspuns din partea lui astazi,e rupt de beat printr'un club si se distreaza .
POLAND Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 E plecat slabanu. As trebui sa il asteptam sa ne dea o explicatie. Nu va hazardati!
Just_Let_Me_Go Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 komisaru nu-i badguy :) trust me guys
RightWing Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 @LiquidDupa ce a fost intrebat de luk, slabanu a dat un raspuns de tot rahatul dupa care a plecat!slabane , a murit un politist ( one nu se pune ) si tu esti fericit , esti cam suspect :\si raspunsul slabanului!cine-a murit ma?Tragi singur concluziile!