Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acelasi_bandit

Informatie..

Recommended Posts

Posted

Ok..avem urmatoarea situatie..Eu vad un nab pe un spot si ii dau pk ...el mai era in party cu altii...practic el moare,dar spotul nu se pierde..in aceasta situatie ,daca el moare si mai ramane cnv pe spot,primesti suspend?

@thx.

Posted

Depinde de intentia ta, depinde de poze, depinde de moderator, de spot, de orice.

Teoretic daca tu il omori si el nu face poza => no suspend. Practic daca ceilalti din party iti fac tie poza, pot sa vina la plangeri sa se planga de tine ca le-ai omorat membrul din party, acum depinde de multi factori, daca esti recidivist in asa ceva, daca era holder si tu i-ai oprit din a face experienta, etc.

Posted

nici nu trebuie sa fie holder, cand il omori il opresti din exp ... daca nu s-ar da ss , s-ar da pk in kalime...daca omori elfu la anumite party-uri , mor toti si le iei spotu :beer:

Posted

eu mereu mi-l incerc si niciodata nu am luat ss...

uite exemplu de faza : eram in tarkan si au aparut goldenii , am chemat din ally sa faca si ei un bok cinstit . am murit si cel din ally nu a stat pe spot pana am revenit .cand am venit era un sm care statea degeaba pe spot ...dupa 2 secunde in care ma gandeam daca o fi on...l-am mutat...dupa 2 minute se trezeste si cica am print ca m-ai mutat . normal ca m-a bufnit rasu =)) in orice caz eu castigam . chiar daca avea print lua ss pt nesimtire :rofl2: damn i;m evil :D

Posted

eu mereu mi-l incerc si niciodata nu am luat ss...

uite exemplu de faza : eram in tarkan si au aparut goldenii , am chemat din ally sa faca si ei un bok cinstit . am murit si cel din ally nu a stat pe spot pana am revenit .cand am venit era un sm care statea degeaba pe spot ...dupa 2 secunde in care ma gandeam daca o fi on...l-am mutat...dupa 2 minute se trezeste si cica am print ca m-ai mutat . normal ca m-a bufnit rasu =)) in orice caz eu castigam . chiar daca avea print lua ss pt nesimtire :rofl2: damn i;m evil :D

buna ideea:)) :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...