Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristi-MG-

problema mu

Recommended Posts

Posted

deci .. azi am desfacut pc-ul sa il sterg de praf prin interior .. am desfacut sursa .. am scos usor ventilatorul l-am curatat bine .. la fel am facut si cu coolerul de pe procesor .. l-am scos cu tot cu radiator si am observat ca nu avea destula pasta siliconica pe procesor .. am fost am cumparat o siringa daia si am pus gen 2 boabe de orez ( am procesor amd athlon 2600+ 1.9 GHz ) si am pus la loc coolerul si cu radiatorul curatate ...

acum pe seara intrasem in MU si mi s-a restartat pc-ul dupa aproximativ 5 minute de joc ... am scos iar carcasa si l-am bagat in priza sa vad daca merg coolerele si totu era in regula ... am scos si placa video i-am scos coolerul si l-am curatat apoi i-am pus si lui pasta siliconica .. un bob de orez si am pus radiatoru alaturi de cooler

acum cand intru in MU imi iese din joc dupa 5- 10 minute de joc ... ba mai mult ... mi se inchide si mozilla aratandu-mi ca am luat crash ...

pc-ul arata cam asa ..

amd athlon 2600+ 1.6 Ghz , 1 gb ram , video 512 ( ATI Radeon )

daca imi puteti spune de ce face asa ? si care ar fi problema ? eu am pus piesele la loc toate cum erau :)

... tin sa mentionez ca pusesem gresit prima oara radiatorul de la cooler avand o ridicatura intr-o parte si il pusesem invers .. apoi am sters pasta siliconica care se luase pe el cu un servetel si am sterso si pe cea de pe procesor cu un servetel apoi am aplicat iar 2 boabe ... si dupa am puso cum era :)

Posted

Nu e de la cooler, am aceleasi probleme, am schimbat coolerul si am pus si pasta si tot la fel facea . Am schimbat si alte componente (sursa , placa video,ram,cooler) au mai ramas procesorul si placa de baza .Acum astept sa;mi vina o placa de baza noua si sper sa nu mai am probleme.

Posted

inainte sal cureti si sa faci chestile alea nai avur problema cu rr la pc?

nu am mai avut .. adica l-am tinut deschis o gramada de timp .. in vacanta il tineam si cate 5 zile in continuu :)

snake ma sperii :)) n-am bani de alt pc

Posted

daca nu gasesti rezolvare pana imi vine placa de baza nu tre sa iti cumperi alt pc :P

1. Ori e placa de baza si iti cumperi una noua

2.Daca tot nu merge mai ramane procesorul :))

Posted

ok deci mi-am luat SpeedFan sa verific temperatura PC-ului si am observat ca

Temp1 : 38 grade C

Temp2 : 54 grade C ( si arata foc langa :| )

HD0 : 32 grade C

nu stiu ce inseamna Temp 2 si nu am putut afla .. dar banuiesc ca din cauza aia ...

sa fie placa video ?ca am pus mana pe coolerul de la procesor .. pe surs si pe placa video . da nu mi se pare nimic iesit din comun

@EDIT : cand nu sunt in mu scade la 52 si cand sunt urca pana la 54 ...

ps : nu mi se restarteaza pc-u .. doar iee din joc ..

Posted

Temperatura procesorului meu pe cand jucam mu.

CPU: maxim 94 °C

Acum dupa ce i-am dat drumul:

Field Value

Sensor Properties

Sensor Type CPU, HDD, ACPI

Temperatures

CPU 67 °C (153 °F)

CPU #1 / Core #1 62 °C (144 °F)

CPU #1 / Core #2 67 °C (153 °F)

FUJITSU MHY2120BH [ TRIAL VERSION ]

Deocamdata nu m-ai depasit. E in regula. =))

ps: la scurt timp dupa acel test in 2008 mi s-au dus ramii. De-atunci am zis pas la mu, duca-se.

Procesorul tau e dualcore, temp 1 si temp 2 pentru ambele cores. Cat despre problema ta, poate fi oricare din hardware, desfa-ti-l dinnou, scoate-i toate mufele, componentele si refa-l la loc. Poate in timpul cand l-ai curatat de praf, l-ai imprastiat prin periferice, who knows.

Posted

nu e dualcore =)) asta stiu si eu ce inseamna .. e unu vaide mama lui .. azi l-am scos sa il curat de praf ... :| de 1.9 GHz ...

ps: temperatura2 a scazut la 50 si imi arata semnu OK ... totusi vreau sa aflu ce este aceasta temperatura .. stiti alt program ceva ?

Posted

Everest.

imi poti da un link ceva ? ca daca , caut pe google imi arata informatii despre muntele Everest si alte chestii :| asa mi-a mai dat un vecin un program himalaya sa caut .. si tot asa :|

Posted

Si eu pateam de imi sarea din mu ..... si schimbam windowsul si nu imi mai facea probleme .... si mie din cauza jocului (adik tineam calc non stop deschis) mi s-a ars o placa video ....

Posted

Si eu pateam de imi sarea din mu ..... si schimbam windowsul si nu imi mai facea probleme .... si mie din cauza jocului (adik tineam calc non stop deschis) mi s-a ars o placa video ....

deci .. ma las de mu =)) ... ce naiba are jocu asta ma asa special adica nush .. am vazut acolo la Mem Usage ca , consuma 250 mega ... si San Andreas de exemplu consuma 80 ...

bunny mai am o problema .. eu aveam o placa de 512 ram la inceput ... apoi mi-a dat varamiu inca una DDR1 de 512 .. am pus-o dar se misca exact la fel .. cand sunt in MU :) dar la my computer arata ca am 1 giga ram :)

Posted

deci .. ma las de mu =)) ... ce naiba are jocu asta ma asa special adica nush .. am vazut acolo la Mem Usage ca , consuma 250 mega ... si San Andreas de exemplu consuma 80 ...

bunny mai am o problema .. eu aveam o placa de 512 ram la inceput ... apoi mi-a dat varamiu inca una DDR1 de 512 .. am pus-o dar se misca exact la fel .. cand sunt in MU :) dar la my computer arata ca am 1 giga ram :)

Schimba placa de baza si se va rezolva, aceeasi problema am avut-o si yo. Nu ma pricep prea bine la calc, dar rami nu sunt compatibili deaia se misca greu.

Posted

poti sa iti mai pui 1gb ca tot asa cred ca iti merge ... de fapt oleak mai bine.... buba e ca mu-ul duce procesorul in 100% si de asta iti merge pc-ul mai greu

Posted

ok deci azi dimineata am scos iar ala si am mai scos din pasta aia siliconica .. era cam prea multa :)) acu vad ca temperatura sta undeva la 50 grade .. 51 maxim ... dar tot imi iese din joc .. aveam 49 temperatura procesorului si mi-a iesit ...

o trebui reinstalat windowsul ?

Posted

salut...

aceasi problema o aveam si eu... ia arunca un ochi la culerul de pe procesor

mai este lipit.. cu pasta termo-izolatoare ?

eu asa am rezolvat

m-am dus la d.c. am dat 5 ron am pus pasta si ..nu am mai avut prbl...

tot dupa o zi in care mi-am bagat coada sa il curat..piesa cu piesa s-a intamplat :)

inceraca... nu ai de pierdut :P

Posted

nu rezolvi nimic daca reinstalezi win...cel mai probabil e de la placa de baza ( de restartat se mai restarteaza sau doar te scoate din joc? )

Pe mine tot asa ma scotea din joc ...... reinstalam win si nu mai aveam probleme o perioada..... si nu aveam treaba cu procesorul....in schimb mi s-a stricat placa video ....

Posted

prob cred ca este de la pasta,ai pus prea multa

ia incerca sa pui ''1 bob de orez'' si preseaza bine

p.s.nici cand este putina nu-i bine,dar nici cand este multa:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...