Jump to content
Random Hero

Google semnalează dificultăţi de acces la mesageria Gmail în Iran

Recommended Posts

Posted

Grupul american Google a indicat miercuri că utilizatori de internet l-au alertat asupra unor dificultăţi de a accesa mesageria lor Gmail în Iran, în timp ce el nu a detectat nicio problemă tehnică pe reţelele sale.

"Am aflat din partea unor utilizatori de internet în Iran că ei au probleme de acces la Gmail. Noi putem confirma o puternică scădere a traficului, am examinat reţelele noastre şi am descoperit că ele funcţionează corect", a indicat o purtătoare de cuvânt într-un comunicat adresat prin poşta electronică.

"De fiecare dată când avem probleme în serviciile noastre încercăm să le rezolvăm cât mai rapid posibil întrucât considerăm că oamenii trebuie să aibă peste tot posibilitatea de a comunica liber online. Din păcate, câteodată nu este de competenţa noastră", conchide comunicatul, citat de AFP.

The Wall Street Journal a indicat la rândul său că autoritatea iraniană de telecomunicaţii a suspendat mesageria Google şi a anunţat lansarea în curând a unui serviciu de mesagerie naţional, în momentul când autorităţile se mobilizează pentru a înăbuşi manifestaţii ale opoziţiei prevăzute joi.

sursa: infoportal

Situatia dintre Iran si restul natiunilor devine din ce in ce mai ingrijoratoare pe zi ce trece. Cel mai recent incident pe care mi-l amintesc e cel cu taiarea relatiilor cu The British Museum (daca nu e asta numele, scuzele mele). Acum si blocarea serviciului Gmail. Am auzit ca Iranul s-a autodeclarat acum cateva zile ca fiind putere nucleara (ermm). Cum o sa se termine toate aceste discrepante dintre Iran si restul lumii, nu vreau sa stiu.

Posted

hmm deci le-a taiat britanicii accesul la gmail ? ... tare rau ... curand va urma un nou razboi mondial ... pe deasupra vor trece rachete nucleare ... deci e o treaba buna cu scutu asta :)

Posted

ca tot avem un mod la stiri, avem regula de 1 stire/zi, cred ca ar fi bine sa se introduca o regula care sa interzica unora sa dea reply la stiri.

--

prin partile alea conducatorii fac cam ce vor. ce chinezii nu au limitat google?

iranul vrea sa ia el piata pe care o avea google acolo, numai ca nu o face prin concurenta...

Posted

gmail le mai trebuiau celor din iran , ca in rest au detoate

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...