Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rhandy^^

Despre "poney"

Recommended Posts

Posted

Doresc sa fac o precizare . Nu va mai agitati atata ca va facem Poney , nu vad partea rea in aceasta faza. Tot incercati sa faceti topicuri ,sa va plangeti , nu mai stiti cum sa obtineti ss`u ( jumate + 1 ) ?

P?NEI, ponei, s.m. (La pl.) Rasă de cai caracterizată printr-o greutate mică a corpului și o talie redusă, originară din regiunile cu climat rece și cu vegetație săracă ale Angliei și ale Peninsulei Scandinave; (și la sg.) cal care aparține acestei rase. [Acc. și: pon?i] – Din fr. poney.

Voi de fiecare data sunteti pe dos. Vezi gunoiul din ochiul tau si pe urma al` celuilalt :blink: :blink:

Tsu_Xing Jan 31 2010, 09:22

cavalere, asa e tata, toata lumea are ceva cu honey voi n-aveti nimic de-aface cu acest lucru sunteti doar la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit

Posted

Doresc sa fac o precizare . Nu va mai agitati atata ca va facem Poney , nu vad partea rea in aceasta faza. Tot incercati sa faceti topicuri ,sa va plangeti , nu mai stiti cum sa obtineti ss`u ( jumate + 1 ) ?

P?NEI, ponei, s.m. (La pl.) Rasă de cai caracterizată printr-o greutate mică a corpului și o talie redusă, originară din regiunile cu climat rece și cu vegetație săracă ale Angliei și ale Peninsulei Scandinave; (și la sg.) cal care aparține acestei rase. [Acc. și: pon?i] ? Din fr. poney.

Voi de fiecare data sunteti pe dos. Vezi gunoiul din ochiul tau si pe urma al` celuilalt :blink: :blink:

Nu ne mai agitam draga..atata timp cat nu se da ss, HHamsterS :D

Hamster = Mamifer din familia rozătoarelor, de talia unui șobolan, cu blana de diferite culori; hârciog (Cricetus ericetus). ? Din germ. Hamster, engl. hamster.

kitz kitz. Vin poneyy si calca in picioare hamsterii, cei drept cam asa e si la cs =)). Nu tre sa va bagati asa unghia in gat :P. Imi cer scuze ca nu am timp de legende de-astea...unii mai au si altele de facut decat sa fabuleze :)

Posted

Nu mai inbinati DEX-ul sau orice alt dictionar cu MU-ul si acest Forum. O luati rau de tot pe aratura si nu este un lucru bun. In special pentru voi.

Este de la sine inteles ca orice cuvant folosit de acest gen, fie chiar si ponei/poney, este cu tenta jignitoare.

Le folositi pentru a jigni si incercati sa va aparati prin explicarea cuvintelor cu citate din dictionare. Insa acest lucru nu va merge, nu pe acest Forum, la aceasta sectiune.

Prin deschiderea acestui topic nu ai facut nimic mai mult decat sa-mi arati ca am dreptate.

Si nu in ultima faza, te-as ruga sa-ti modifici semnatura conform regulamentului. Daca ti-o modific eu, iti modific si 10% Warn cu o pauza de 5 zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...