Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Richer_44

Problema

Recommended Posts

Posted

De fiecare data cand intru pe caracterul Richer (pana si dupa un switch), de fiecare data cand schimb serverul, adica ma duc in crywolf, plec din crywolf, mi se reseteaza interfata jocului. Nu ar fi o problema majora, dar ma streseaza sa stau sa reasez skill-urile pe cifre de fiecare data. Am incercat sa reinstalez jocul, la fel. Am logat contul meu pe alte pc-uri, la fel. Problema nu este de la joc, ci de la cont probabil. Se poate face ceva in aceasta privinta ?

Posted

Mi s-a intamplat si mie....acum 3-4 luni...numai stiu sigur cum am rezolvat....parca le-am setat pe 1-2-3..... samd..cum vroiam sa fie....si am dat un select server... Nu mai stiu sigur daca de atunci am rezolvat ..sau am facut altceva...dar merita sa incerci

Posted

#Ai incercat asa:?

-Setezi tastele pentru skilluri [1,2,3,4,...] sa zicem in lore, dupa care dai un switch caracter sau select server, si intri iar pe charul respectiv. Si ar trebui sa se salveze.

Posted

Nu se salveaza pentru ca probabil nu iesi normal din joc asa cum ar trebui, un exit game. Incearca sa-ti pui bind-urile asa cum doresti, apoi sa dai switch-uri si select server-uri.

Posted

am avut si eu acceasi problema.. incearca sa le setezi cum vrei si sa iesi normal prin exit game din joc. daca nu merge mai seteazale odata dar sa nu fie in acceasi ordine ca data trecuta, dai exit game si merge. cel putin asha am facut eu si mi`a mers intr`un final.

Posted

Am incercat tot ce s-a zis in acest topic - nimic. Mai adaug ca si fereastra de chat mi se reseteaza de fiecare data, chatul aparandu-mi sus in colt stanga, unde apare si xp-ul. Dau de 2 ori F4 sa-mi ridic chatul asa cum imi place, asez skill-urile (am incercat toate skill-urile pe toate cifrele posibile), dau switch = se reseteaza tot; dau select server = acelasi lucru; dau exit game = acelasi lucru.

Posted

Te-as sfatui ceva, acum depinde de tine. Da-ti contul unui amic de-al tau, si pune-l sa-l testeze sa vezi daca si lui i se intampla la fel.

Posted

De fiecare data cand intru pe caracterul Richer (pana si dupa un switch), de fiecare data cand schimb serverul, adica ma duc in crywolf, plec din crywolf, mi se reseteaza interfata jocului. Nu ar fi o problema majora, dar ma streseaza sa stau sa reasez skill-urile pe cifre de fiecare data. Am incercat sa reinstalez jocul, la fel. Am logat contul meu pe alte pc-uri, la fel. Problema nu este de la joc, ci de la cont probabil. Se poate face ceva in aceasta privinta ?

Daca rulezi windows vista/7 incearca sa rulezi cu privilegii de administrator si cu compatibilitate pe alte siste de operare exe .. dar acum nu sunt sigur unde se tin acele bind`uri daca e pe pc s`ar putea sa nu aibe jocul privilegii de a modifica registre daca e pe server atunci nu stiu .. :-??

Posted

Bun ... asa tin eu interfata (chatul si skills mai exact), sau cel putin asa as vrea sa o tin dar nu prea ma lasa jocul :)) : http://img704.imageshack.us/img704/403/screen022316250003.jpg

Iar dupa fiecare switch, select server sau exit game mi se reseteaza la varianta care e la inceput cand creezi caracterul si intrii pentru prima oara pe el : http://img717.imageshack.us/img717/5854/screen022316250002.jpg

Edit : Nu am incercat inca treaba cu administratorul, o sa incerc mai tarziu in decursul zilei de azi.

Posted

Esti praf, deschide ochii

OT : Daca le pun pe server 1, se reseteaza cand trec pe server 2. Le reasez pe server 2, se reseteaza cand trec inapoi pe server 1.

Posted

scz ca postez aici dar de cand am formatat pc nu mai pot sa deschid topic nou doar sa scriu la altii in topic daca vreau sa deschid eu imi apare sa scriu doar numele topicului si atat nu mai pot scrie nimic:( scz ca am scris aici :( ce pot face:-s?

Posted

scz ca postez aici dar de cand am formatat pc nu mai pot sa deschid topic nou doar sa scriu la altii in topic daca vreau sa deschid eu imi apare sa scriu doar numele topicului si atat nu mai pot scrie nimic:( scz ca am scris aici :( ce pot face:-s?

instaleaza mozila firefox,de la Internet Explorer nu merge sa faci alt topic :)

Posted

Daca rulezi windows vista/7 incearca sa rulezi cu privilegii de administrator si cu compatibilitate pe alte siste de operare exe .. dar acum nu sunt sigur unde se tin acele bind`uri daca e pe pc s`ar putea sa nu aibe jocul privilegii de a modifica registre daca e pe server atunci nu stiu .. :-??

n-au nici o treaba privilegiile de administrator cu problema lui din joc. :)

@bugul asta o sa se rezolve de la sine. l-am avut si eu o perioada de vreo 2-3 reseturi, apoi s-a rezolvat singur. incearca sa iti faci bindurile pe server 2 sa dai switch, apoi intri iar in game, apoi dai select si intri in joc iar (de fiecare data setezi bindurile daca ti se reseteaza). vezi daca rezolvi problema. daca nu, pur si simplu trebuie sa astepti.

Posted

n-au nici o treaba privilegiile de administrator cu problema lui din joc. :)

@bugul asta o sa se rezolve de la sine. l-am avut si eu o perioada de vreo 2-3 reseturi, apoi s-a rezolvat singur. incearca sa iti faci bindurile pe server 2 sa dai switch, apoi intri iar in game, apoi dai select si intri in joc iar (de fiecare data setezi bindurile daca ti se reseteaza). vezi daca rezolvi problema. daca nu, pur si simplu trebuie sa astepti.

La mine e asa de cand am creat caracterul, acum o luna jumate, am dat 7 rr de atunci si nimic. De fiecare data cand intru in joc le setez, de fiecare data cand schimb serverul le setez. O sa astept poate se rezolva si singura cum zici tu, ca oricum alta solutie momentan nu am.

P.S. : Nu am fi asa grava problema, dar cand dau move din crywolf de la farmat poh - la invazie, pierd cateva secunde importante sa-mi resetez cele 3 skills pentru combo (ca fara combo stau 2 minute sa bat goldenu` de 5)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...