The Devil Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sugestia mea este urmatoarea datorita popularii servarului de mu linkmania a rezultat uramatorul lucru care este FOAMEA DE XP ..... deci pana est mult prea populat servu si unde mergi vin unii party pls .... din minut in minut prealuari .... si + ca au inceput sa se faca "cheii" la party deci nu potzi sa stai in party fara sa se intample ceva ... si in+ de aici vin si toate vanatorile si toate chestiile parerea mea este sa se inchida sectiunea de creeare cont ;;) cum era pe 97d :) ;;) :bananadance2: :tiphat: ^_^
Guest puff Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ar fi o chestie.......ori asta ori 2 servere
Alex_somalia91 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nu ar fii o idee buna sa se inchida crearea de conturi...cu 2 servere da...
The Devil Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 mai bine sa faca asta dekat 2 servere :)... am citit pe celalalt topic si cineva a spus ca honey pe 1 server si HH pe un server si am sari in sus ... :) ceea ce are dreptate parerea mea ramane sa scoate aia de creeare account :)
Bobby Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sugestia mea este urmatoarea datorita popularii servarului de mu linkmania a rezultat uramatorul lucru care este FOAMEA DE XP ..... deci pana est mult prea populat servu si unde mergi vin unii party pls .... din minut in minut prealuari .... si + ca au inceput sa se faca "cheii" la party deci nu potzi sa stai in party fara sa se intample ceva ... si in+ de aici vin si toate vanatorile si toate chestiile parerea mea este sa se inchida sectiunea de creeare cont ;;) cum era pe 97d :) ;;) :bananadance2: :tiphat: ^_^Sry man dar cred ca este cea mai mare prostie.CONTRA..........Ideea este sa populeze serverul si nu sa reduca playeri,nu este nici un motiv sa inchida sectiunea creeare cont,cu ce te deranjeaza pe tine daca cineva cere party?90% din playeri cer party pe global.Asa ai frumos jocul, cu preluari si cu tot riscul de a pierde un spot.
-SomE- Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Contra...pe 97d sa inchis creearea ca se faceau dupe etc, si astfel cei care aveau cont erau responsabili si nu riscaut etc.
acelasi_bandit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cea cu conturile nu sunt de acord deloc...Cea cu 2 servere sunt ...Atunci nu se mai puteau face conturi din cauza ca nu se putea rezolva bug-ul ala cu D/C
MurDoc Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :rofl1: Sugestie respinsa.Asta face parte din ciclul cele mai idioate sugestii primite pana acum.Sa inchizi pagina de creare cont pentru ca sunt prea multi jucatori... #-o