Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest puff

Chaos Goblin

Recommended Posts

Posted

Da ...idee buna dar dak se aproba in aida ii cam mic spatiu...eu mai rpd vad in tarkan ca este loc destul.Si ca sa nu deranjeze pe cei care nu vor se poate pune undeva mai retras

Posted

clar unde pe langa poarta cu atlansul :P

Posted

mda si ca de obicei nu se rezolva problema

:ceuameni:

Posted

GG care a fost cu ideia il duce capul sa fie dupe pe serv abia am scapat de jew-lui dupate si acum vrei sa puna si in crywolf unde se poate face dupe G.G

eu zic ca sta bine unde e si vino frate dimineata la 6 ca nu e nimeni acolo .....

Posted

GG care a fost cu ideia il duce capul sa fie dupe pe serv abia am scapat de jew-lui dupate si acum vrei sa puna si in crywolf unde se poate face dupe G.G

eu zic ca sta bine unde e si vino frate dimineata la 6 ca nu e nimeni acolo .....

am o intrebare cum sa faci dupe daca sunt 2 goblini? :blink: gandesti inainte sa scrii? Nu are nici o legatura cu dupele. E foarte mult lag in noria pentru ca toti se pun acolo si lasa afk cu Sore deschis si ar fi perfect inca unu pe o alta harta.

Posted

poate ca unii nu pot sa stea on noaptea sau dimineata la 6 ca nu toti frecam menta ,mai sunt si unii care au servici si scoala

Posted

sincer chiar nu vreau sa te jignesc.....dar spre informarea ta dupele se faceau la ala ce mixa si desfacea jwl...nu vad cum s-ar putea face dupe goblinu

Posted

si un stash in losttower ar merge...am vazut pe alte servere...si ar fi ca atlansu : shop aproape, stash aproape...=> mai putin lag...acum vad ca in atlans e un bug si poti folosii vraji...se gasesc neste mg intelijenti care sa dea cu powerslash...

Posted

intrebarea intrebatoare este daca se mai poate pune inca un goblin si daca se poate pune e sigur?(adica nu vor aparea niste buguri ?) si e cineva in acest moment disponibil sa testeze daca se poate ?, goblinul nu e lafel ca potion girl si nu itemele nu cad din cauza lagului dar sunt sanse sa iei disconect si da itemul ramane la goblin.

Posted

daca conteaza faptul ca este lag in noria atunci cand bagi ceva la goblin?

eu nu prea cred...am pus iteme si la 2 dim cand nu era nimeni in noria,si tot a picat.

Posted

ar fi o idee buna si cu un goblinel in alt oras mai pustiu , am pierdut si yo 1 fefnir seara la ora 12 :-O era full de oameni cu store :|

Posted

in ultima vreme nu mia iesit nimika +13 iteme sau fenir... ceva nu este in regula eu fac multe iteme +13 dar cad prea multe... :-? nu este ca prima pe s1..

Ceva nu este bine..

Posted

zic si eu pro cu toate ca nu ma deranjeaza cum e acum. pro pentru multumirea a cat mai multi playeri. acest topic a fost creat in data de 11 februarie 2010, uite ca a trecut mai bine de o luna si nici un admin nu si-a dat cu parerea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...